View Full Version : Към мъжете за аналния секс- само за разкрепостени хора
Всички, които са против аналния секс нямат място тук!!! Моля такива индивиди да не коментират!
Искам да попитам мъжете харесва ли ви вакума, докато правите анален секс, обичате ли да го вкарвате и вадите и да гледате отвореното дупе на приятелката си, докато го правите? Ако да защо, ако не също. Бихте ли подарили на приятелката си анално бижу? Ще се кефите ли ако си го носи?
Към жените- Какви играчки сте ползвали за анален секс и кои ви харесват най- много? Какво е усещането от аналното бижу? Доставя ли удоволствие? По- лесно ли е проникването след носенето му?
Сега сте вие!
nansi_2005
09-12-2012, 17:40
eми да аз обожавам да го правя..... за жалост мойта мацка не е любитека но ми прави чат пат подаръци.... колкото до бижу .... питал съм не иска..... иначе да бих искал да си има и даси го носи.... иначе няма по голям кеф от това като го искараш да видиш мускулчето как се свива и отпуска..... а за вакума и за тясното ..... Е*аси и кефа!!
lamer4e7o
09-12-2012, 20:03
„Анално бижу“ — бихте ли ми разяснили какво е това „животно“? :D
dryndryn
09-12-2012, 22:20
^ :D И аз се чудих какво е, но попитах чичо гугъл :D
http://www.picvalley.net/u/373/93128_604.JPG Надявам се си направиш извод как си използва. :D
lamer4e7o
09-12-2012, 22:30
lol
Голяма красота е. ^^
Wednesday666
09-12-2012, 23:22
http://www.picvalley.net/u/373/93128_604.JPG Надявам се си направиш извод как си използва. :D
:lol:
Вие сериозно ли? Майко мила ..
кажи ми, че е дръжка за врата това.
ей к'во става като от скука отварям всяка тема .....
Incadeptus
09-12-2012, 23:32
Вакуум се пише.Анално бижу хахахаххааххахааааааааааа аааааааааааааааааааа
ей к'во става като от скука отварям всяка тема .....
Хахахах, на такова прилича наистина...Хм... леле...представяш ли си да имаш такива дръжки на вратите?
:cool:
Incadeptus
09-13-2012, 00:13
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Еха... ха..ха..хахахахах :lol:
DisappointedDreamer
09-13-2012, 06:30
bilqnavod
09-13-2012, 08:44
пхахахахаха
xXxPETYAxXx
09-13-2012, 09:14
Анален секс - ОК,но ако някой ми подари такова нещо, ще му го завра в неговото дупе - хем ще разбере от личен опит какво е чувството, ако толкова го интересува!
Edit: Не мисля, че правенето на анален секс прави някого "разкрепостен". Това не е кой знае какво, на фона на много други по-извратени(според мен) неща! Но самата идея за "анално бижу" ми идва в повече...в смисъл да имам нещо(и на всичкото отгоре май са метални, като ги гледам) напъхано там постоянно...ужасно ми звучи :Х
Благодаря на nansi_2005 за отговор, а всички останали явно нямат място в тази тема. Все пак съм написала, че е само за разкрепостени хора.
nansi_2005 сигурен ли си, че твойта не иска или просто я е срам да си каже? Смисъл фен ли е на тоя вид секс или го прави само заради твоя кеф, щото има и жени дето се кефят обаче поради тъпите предразсъдъци не се отпускат или ги е срам да си признаят като момичетата по- горе например.
Явно разкрепостените хора в тая държава сме много малко. Очаквах повече мнения.
^Е т'ва е тийн форум, тинейджърите нямат пари за подобни играчки, и все ми се струва, че човек става по-'мръсник' на по-солидна възраст от 15-16-20 години... Сега децата тепърва се разкрепостяват. Да не говорим, че подобен вид секс едва ли се прави често и с всеки. Предполагам, някое момиче би изчакало Подходящия, за да си 'даде дупето' (ама че грозно звучи това, хаха)
Отделно, не мисля, че на някого тук бройката му е толкова голяма, за да има изобщо опита да отговаря на зададените въпроси.
Що не пробваш в друг форум?
Анален секс, хехе. Не мога да си представя да правя подобно нещо. Отблъсква ме идеята.
Вярно е това е въпрос към хора със сериозни връзки и изисква огромно доверие между партньорите, но задавам въпроса си тук, защото това е един от най- посещаваните форуми. Пък и като съм чела из форума малките тук са доста разкрепостени дори и без наличие на сериозна връзка. Имаше една девойка дето искаше да прави анален секс с непознат, а не с гаджето си...........??????????? Е тва не ми е ясно на мен............
nansi_2005
09-13-2012, 16:52
Благодаря на nansi_2005 за отговор, а всички останали явно нямат място в тази тема. Все пак съм написала, че е само за разкрепостени хора.
nansi_2005 сигурен ли си, че твойта не иска или просто я е срам да си каже? Смисъл фен ли е на тоя вид секс или го прави само заради твоя кеф, щото има и жени дето се кефят обаче поради тъпите предразсъдъци не се отпускат или ги е срам да си признаят като момичетата по- горе например.
Явно разкрепостените хора в тая държава сме много малко. Очаквах повече мнения.
Eми там е проблема че не е фенка изобщо на аналния секс а го прави защото искам ..... каза че като премине болката не усеща хубавото .... което моментаически го прави безразличен за нея..... колкото до мен ..... обожавам го !!! Просто с нея двамата в секса бяхме двете крайности но..... с течение на времето ..... тя придоби някои умения :D иначе наистина малко са хората наистина които могат да кажат да разкрепостен съм и наистина да е така..... Почти няма нещо в секса което да не съм опитвал..... и мога да кажа СМЕЛО че нямам ТАБУ!!!
anonymous708973
09-13-2012, 17:01
Всички, които са против аналния секс нямат място тук!!! Моля такива индивиди да не коментират!
Искам да попитам мъжете харесва ли ви вакума, докато правите анален секс, обичате ли да го вкарвате и вадите и да гледате отвореното дупе на приятелката си, докато го правите? Ако да защо, ако не също. Бихте ли подарили на приятелката си анално бижу? Ще се кефите ли ако си го носи?
Към жените- Какви играчки сте ползвали за анален секс и кои ви харесват най- много? Какво е усещането от аналното бижу? Доставя ли удоволствие? По- лесно ли е проникването след носенето му?
Сега сте вие!
Я вземи дай списък на въпросните играчки за анален секс. :) И би ли ми разяснил функцията на това нещо, дето мяза точно на дръжка на врата? Трябва да й стои в дупето ли? Ако е за кефа - окей, но проникването може да е достатъчно лесно и без въпросната джаджа.
Това е тийн форум. Повечето тийнейджъри не си купуват дори лубрикант, наистина ли вярваш, че имат възможност/желание да си купуват скъпи играчки?
П.С. Видях, че си момиче. Сподели твоя опит по темата.
nansi_2005
09-13-2012, 17:12
eми по принцип да това стои в дупето дори когато си на Фитнес :D майтапя се де... стои там когато го сложиш и колкото го носиш..... за да се наслаждаваш на действието му .... има жени с обърнати матки и те усещат повече удоволствие отзад отколкото отпред.... :Кобилкина: го каза това .... така че ако искаш да си правиш кефа сама докато си на шопинг..... си купуваш "Дръжка за врата" :D
AnarchyBoy
09-13-2012, 17:42
Кви обърнати матки бе хора хахаха.Нещо не ме привлече това анално бижу,много ексцентрично е дори за мен.Пък и дупенцето ми си е девственичко :D:D:D
lamer4e7o
09-13-2012, 21:01
Не си ли виждала обърната матка?
Не съм против аналния секс,но все пак с приятеля ми го практикуваме рядко.Що се отнася до аналното бижу,не ми е нужно такова нещо,пък и да имам не бих го носила. :D
nansi_2005
09-14-2012, 06:19
Аз също не съм казал че съм за аналните накити но ....По скоро бихме ги ползвали само в началото на игръта хихи
Oy7ofCon7roL
09-14-2012, 07:36
Кви анални бижута, кви дръжки за врати бе, вие за butt plug не сте ли чували !
nansi_2005
09-14-2012, 09:22
Хайде разясни на Нас Невежеството!!!!
Не са да се правите на защитили "докторантура" ами се обосновете!!!!!
Eми там е проблема че не е фенка изобщо на аналния секс а го прави защото искам ..... каза че като премине болката не усеща хубавото .... което моментаически го прави безразличен за нея..... колкото до мен ..... обожавам го !!!
Първо на първо не трябва да има болка. Би трябвало да го знаеш щом си фен. Щом има болка няма как да усеща нещо хубаво. А и по време на анален съм преживявала най- невероятните си клиторни оргазми. Ако не си пробвал опитай, може пък да и се промени мнението на жена ти ако я разтърсиш яко. А и мисля че каза че си гледал Кобилкина която каза, че има и анален оргазъм ама трябва много дълбоко проникване. Всяка жена първоначално не иска и я боли и се притеснява адски много, което и пречи да изпитва каквото и да е удоволствие. Тук идва твоята роля. Покажи и хубавите страни.
Oy7ofCon7roL
09-14-2012, 09:47
Хайде разясни на Нас Невежеството!!!!
Не са да се правите на защитили "докторантура" ами се обосновете!!!!!
Абе момче ти добре ли си ?
Какво има за разясняване при положение, че просто казвам, че това"анало бижу" си има конкретно наименование ?
И каква обосновка искаш да ти дам, тва е все едно да се обосновавам, защо нещо е бяло или е черно... дано разбираш колко абсурдно звучи това :lol:
dream1707
09-14-2012, 09:49
Не трябваше да го казваш о.О .... разрових се из чичко гугъл... и видях неща, които ... ужас
Я вземи дай списък на въпросните играчки за анален секс. :) И би ли ми разяснил функцията на това нещо, дето мяза точно на дръжка на врата?
П.С. Видях, че си момиче. Сподели твоя опит по темата.
Въпросните играчки са доста видове. Има най- различни дидла, топчета, броеници и какво ли още не. ако те интересуват разгледай някой секс шоп, а и не всичките са толкова скъпи, като бижуто за което става въпрос.
Относно моя опит случаят е следният: Когато срещнах настоящия ми мъж веднага разбрах, че той е любовта на живота ми и имах желание да му дам нещо, което да ни сближи още повече. Естествено не бях девствена и като разбрах, че има желание за анален веднага се съгласих. Като всяко момиче бях много ама много притеснена, чела бях какви ли не шантави истории и изпадах в ужас да не ми се случи някоя от тях, но той имаше малко опит, разясни ми нещата в общи линии, аз изчетох всичко което има в нета по въпроса и така. Сега го практикуваме редовно и на двамата ни харесва адски много, колкото и невероятно да звучи това за по- голямата част от аудиторията. Когато знаеш какво правиш проблеми няма и удоволствието е неописуемо. Въпроса е докато се научиш........... Когато с човека сте достатъчно близки и да се случи нещо се преживява............
Oy7ofCon7roL
09-14-2012, 09:52
Не трябваше да го казваш о.О .... разрових се из чичко гугъл... и видях неща, които ... ужас
любопитсвото убило котката :lol:
nansi_2005
09-14-2012, 11:48
Е колко далбоко проникванве бе маце? Вътре вътре вътре не стига ли? Нямам проблем с размера а мисля проблема е в нея защото се стяга!!!! А това допринася болката амисля? Колкото и да се раздавам и внимавам.... Нейното желание е мае кога ще свърша!!!! Това не е ли по голям проблем?
greenblood
09-14-2012, 12:19
Пък и дупенцето ми си е девственичко :D:D:D
Е то няма да ти е вечно девствено дупенцето ти. :D Иначe по темата за аналния секс. Като всеки един мъж обичам да го правя но гледам да го правя така че и на жената да и е добре не само на мен. Ако нещо е боли и не и е приятно спираме. И да обичам най много обичам да гледам отвореното дупенце при вкарване и изкарване на "члена". Общо взето цялата рабора с аналния секс е яка. :D
Е колко далбоко проникванве бе маце? Вътре вътре вътре не стига ли? Нямам проблем с размера а мисля проблема е в нея защото се стяга!!!! А това допринася болката амисля? Колкото и да се раздавам и внимавам.... Нейното желание е мае кога ще свърша!!!! Това не е ли по голям проблем?
Е вътре вътре колко да е вътре? аз представа си нямам.До анален оргазъм все още не съм стигала. Казвам само какво каза Кобилкина . А болката в повечето случаи наистина идва от притеснението. Ама щом сте сериозна двойка, а не някои хлапаци не би трябвало да има такова по принцип. Пък ако приятелката ти се притеснява от омазване на положението има си методи и за това. И аз да съм и аз няма да мога да се отпусна ако знам, че може да стане фал, ама за това си има методи и средства все пак. Но за да се стигне до там предполагам, че трябва и на нея да и харесва секса. Иначе за какво да се мъчи.
Казах ти клиторен оргазъм по време на анален и............
Е то няма да ти е вечно девствено дупенцето ти. :D Иначe по темата за аналния секс. Като всеки един мъж обичам да го правя но гледам да го правя така че и на жената да и е добре не само на мен. Ако нещо е боли и не и е приятно спираме. И да обичам най много обичам да гледам отвореното дупенце при вкарване и изкарване на "члена". Общо взето цялата рабора с аналния секс е яка. :D
Бе то ясно ма зася няма да давам да ме пробват гъзно :D:D:D
Ma чакай да не казвам голяма дума :D:D:D
Eми там е проблема че не е фенка изобщо на аналния секс а го прави защото искам ..... каза че като премине болката не усеща хубавото .... което моментаически го прави безразличен за нея..... колкото до мен ..... обожавам го !!! Просто с нея двамата в секса бяхме двете крайности но..... с течение на времето ..... тя придоби някои умения :D иначе наистина малко са хората наистина които могат да кажат да разкрепостен съм и наистина да е така..... Почти няма нещо в секса което да не съм опитвал..... и мога да кажа СМЕЛО че нямам ТАБУ!!!
Нали знаеш, че си страшен късметлия, щом прави такива неща само заради теб. Смисъл секса е за 2ма по принцип и щом го прави само за твоя кеф, траа да си много щастлив от този факт.
Taзи "дръжка'' се нарича - анален разширител. Чувал съм, че някои мацки спят през нощта с него, и след това нямат болка, но ... нали ние искаме ТЯСНО дупенце /а не на попа ръкава/... ???
Taзи "дръжка'' се нарича - анален разширител. Чувал съм, че някои мацки спят през нощта с него, и след това нямат болка, но ... нали ние искаме ТЯСНО дупенце /а не на попа ръкава/... ???
Двете неща са коренно различни. Аналното бижу е много по- малко, с разширителя трудно ще изкараш и 5 мин. и като го извади по- скоро ще се насере мацката, отколкото да и е приятно. Потърси снимки, а и аналното бижу има по- дълга дръжка т.е. влиза по дълбоко, за да не причинява дискомфорт и единствената му функция е наслада за мъжкото око и фантазия.
nansi_2005
09-15-2012, 18:54
Нали знаеш, че си страшен късметлия, щом прави такива неща само заради теб. Смисъл секса е за 2ма по принцип и щом го прави само за твоя кеф, траа да си много щастлив от този факт.
Не се оплаквам просто искам да направя такаче това да и носи наслада и на нея...
anonymous708973
09-15-2012, 19:42
с разширителя трудно ще изкараш и 5 мин. и като го извади по- скоро ще се насере мацката, отколкото да и е приятно.
Глупости са това. Той затова се разширява постепенно.
Да не говорим, че изобщо не е необходимо да се спи с някаква подобна глупост, за да нямало болка. Болката зависи от количеството лубрикант/олио/слюнка, от психическата нагласа и от темпото на партньора.
ShtrudeL
09-15-2012, 19:45
ужасТ
за какви работи се говори тук ^^
BloodyMeri
09-15-2012, 22:12
Сега сте вие!
Към автора - ти май си некъв дърт перврезник дето се представя за жена - в един друг форум те разкриха май а :D
БожиятАгнец
09-16-2012, 05:17
Т'ва жените сте голямо противоречие. Само за бижута дрънкате и мрънкате и накрая, като ви покаже човек едно голямо, с диамантче, а-у, гъзарско такова, като от витрина на мола - пак недоволни. Па, ходи ви разбери.
БожиятАгнец
09-16-2012, 05:21
Към автора - ти май си некъв дърт перврезник дето се представя за жена - в един друг форум те разкриха май а :D
Добро утро, бе, джанъм. То откакто го създадоха интернетът зад всеки трети женски профил (особено тия, дето мн говорят за анален секс) стои мъж - намери и ти кога да се сетиш. Поздравления.
Съжалявам, че ще те разочаровам ама съм си жена и питам съвсем сериозно. Ако по другите форуми има нкой със същото потребителско име аз нямам отговорност за това.
BloodyMeri
09-16-2012, 08:09
Името хич не е същото ,единствено и само съдържанието на темите .Аре бягай!
Не се оплаквам просто искам да направя такаче това да и носи наслада и на нея...
Честно казано не виждам на жена ти какъв и е проблема след като толкова се стараеш. Може просто да се притеснява и всичко да е на психическа основа. Особено ако е чела историите на някои наши съфорумци, които всеки път цапат чаршафите. Мисля, че ако започне да се почиства по някакъв начин ще успее да се отпусне и няма да се стяга през цялото време ще има ли фал или не. Според мен друга причина няма. На нас жените само заради това не ни харесва, защото знаем в каква ситуация можем да попаднем и се стягаме.
В тази връзка дами я кажете коя какви методи използва? Клизма ли си правите или разчитате на шанса?
Oy7ofCon7roL
09-16-2012, 08:27
В тази връзка дами я кажете коя какви методи използва? Клизма ли си правите или разчитате на шанса?
това ще е нещо ново, до сега отговора на този въпрпс винаги е бил " ами поддържай хигиена" или "ами мини през тоалетната пърово" ........ общо взето безполезни отговори
квот и да си говорим без клизмичка или колкото и гадно, гнусно да звучи ако не си бръкне в дупето с пръстчета да се изчисти другото си е бошлаф
това ще е нещо ново, до сега отговора на този въпрпс винаги е бил " ами поддържай хигиена" или "ами мини през тоалетната пърово" ........ общо взето безполезни отговори
Е нали и аз за това питам щото "поддържай хигиена" извинете ама е много общо понятие и за всеки може да има различно значение, а за" мини през тоалетната" не ми се мисли. Представи си само кво ще стане ако отидеш до тоалетната и веднага след това правиш анален....... Тва не е сериозно мисля.
Така че кажете момичета , а и момчетата ако имат представа какво се случва преди секса само на старата клизма ли разчитате или си имате други методи?
Oy7ofCon7roL
09-16-2012, 13:43
Представи си само кво ще стане ако отидеш до тоалетната и веднага след това правиш анален.......
не искам да си го предсавям щот съм момче :cool:
DennisCobain
09-16-2012, 14:03
Защо ми трябваше да го пиша в гугъл... :shock: