View Full Version : Налага ми се да празнувам 1 ден по-рано
Налага ми се да празнувам рождения ден 1 ден по-рано, но съм чувал, че не било хубаво да се празнува предварително. Кажете вярно ли е и ако е какво може да стане.
mimsssssss
09-18-2012, 15:17
Вярно е. А какво може да стане - най-вероятно нищо, просто суеверие. По-добре си го направи една седмица по-късно и да ти е мирна главата. Ти ще правиш парти по случай рожденния си ден. Самият рожден ден ти е на определена дата и не можеш да го промениш - тогава хората ти честитят. На партито просто ти носят подаръци, ядете, пиете и танцувате.
strawberry88
09-18-2012, 19:04
И аз съм чувала, че не е хубаво.По-добре го празнувай по-късно.:)
Веднъж го направих и ми откраднаха протмонето с 200 лв в него. Never again :D
Не е хубаво, така е останало... Може би просто суеверие.
Чувала съм, че все пак може да го празнуваш, но не и да духаш свещичките на тортата.
Рискувай, не мисля, че би се случило кой знае какво. Не мисли за това, защото всяко едно случило се нещо ще го свързваш с това.. дори да е и просто случайност.
someonerandom
09-19-2012, 20:47
Суеверие.То и да държиш изпит на Петък 13-ти,и да ти мине черна котка пътя,реално сигурно нищо няма да ти стане,обаче все пак доста хора го избягват.Както ти казаха,направи си го по-късно да ти спокоен/на и това е 8-)
SHPAIdURmeN
09-20-2012, 23:07
Ooo никога не съм чувал подобно нещо. Един път празнуваш рд-то си един ден по рано и познай, какво стана АМИ НИЩО изкарах си чудесно. Това за мен (лично мнение да не ме нападнете нещо. :D) са пълни глупости. Ако искаш спри да вярваш в това и нищо няма да се случи гаранция (франция ):D не се сдържах). ;)
Аз пък знам,че не е хубаво да празнуваш след датата,но да,просто суеверия.
Amore-Mio*
09-23-2012, 19:16
Просто суеверия, надали ще се случи нещо, само защото си празнувал един ден по - рано. Но ако чак толкова си суеверен и се притеснявай - празнувай го по - късно.
Благодаря за съветите. Нямаше как да го празнувам другата събота, защото тогава е работен ден. Е празнувах го 1 ден по-рано и прекарахме си чудесно. Свещичките, тортата, подаръците и пожеланията бяха след полунощ. Още веднъж благодаря догодина всички сте поканени :d.
phoeniX_boy_BG
09-26-2012, 20:44
Хах, ще дойда!
BrainlessROCKBABY
09-27-2012, 08:59
Да ви пикая на суеверията! Писна ми от суеверни хора, писна ми, бе.. Живейте си жалкия живот.
По добре си празнувай рождения ден по късно. Чувала съм, че не е хубаво да се празнува по-рано :D