View Full Version : Харесвате Ли Срамежливи Мъже/момчета?
I love Music
01-18-2013, 21:39
Има жени които харесват разбойници, оправни момчета/мъже а други срамежливи и добри. А вие кой тип харесвате?
Стига да има нужните качества, за да бъде наречен мъж не мисля, че има значение. Но пък точно разбойници не харесвам :Д
Израстналите (умствено) мъже.
I love Music
01-18-2013, 21:44
Забелязал съм, че Доста красиви жени си падат по престъпници..
FasterBeach
01-18-2013, 21:47
...Доста красиви жени...
a.k.a chalga whores
Малко срамежлив, но не прекалено! Искам да е нахакан и самоуверен, за да може и моето самочувствие да си е на ниво. :)
Oy7ofCon7roL
01-18-2013, 22:03
http://gifsforum.com/images/image/op%20is%20gay/grand/op_love_cocks.jpg
Забелязал съм, че Доста красиви жени си падат по престъпници..
Eми аз съм много грозна и харесвам само добри момчета.
MsMiracle
01-18-2013, 22:20
Малко срамежлив, но не прекалено! Искам да е нахакан и самоуверен, за да може и моето самочувствие да си е на ниво. :)
(nod)
anonymous708973
01-19-2013, 07:28
Има жени които харесват разбойници, оправни момчета/мъже а други срамежливи и добри. А вие кой тип харесвате?
Като кажеш "разбойници", в главата ми се появява Робин Худ :Д
TheBeliever
01-19-2013, 07:40
"Оправен" не е равно на "разбойник" и не е противоположно на "добър". Може да си оправен, с характер и самочувствие, и пак да си в графата на "добрите" и да не се изживяваш като холивудското лошо момче.
По темата - не харесвам прекалено срамежливи момчета, нито пък момичета. Ако не може да проведе един нормален разговор в компания и си зяпа в краката няма как да предизвика интереса ми.
SilentlyLoud
01-19-2013, 07:50
Зависи. Виж аз съм момче и , ще ти кажа как горе-долу стоят работите. На този въпрос може и сам да си отговориш ако се беше позамислил малко. Тия филми който гледате романтичните са пълно олицетворение на това което никога няма да стане. Някое ново момче в училището гледа в земята докато въври по коридорите , блъска се с най-готиното момиче и на другия ден вече сватба ще правят.
Значи. Когато застанеш пред едно момиче/жена няма да е зле да не си мънкаш под носа се пак на нея приказваш не на себе си.
Няма как да те хареса ако не и даваш поводи. Тоест ако седиш и си бъркаш в носа през цялото време в което сте заедно независимо в компания или не няма да има какво да ти хареса. Всеки има хубави качества въпроса е да не ги изтъкваш а тя сама да ги забележи. Ако си кавалер примерно не е задължително да ходиш за отваряш и затваряш врати преди и след нея а само един малак жест като да и платиш кафето което е не повече от 2 лева . Малките работи правят най-добро впечатление.
Момичето над мен каза нещо за компаниите. Там работата е по-различна защото има компании има и компании. Ако си с компания от която познаваш поне 2-3ма има за кой да се закачиш и да се включиш в разговора. Ако обаче компанията е от напълно непознати хора темата за разговор трябва да е такава в която си компетентен.
Срамежлив или не различните момичета харесват различни момчета. Абсолютно за всички си има половинка ! "за някой по 2 ^^"
По срамежливци не си падам. Представям си следната случка - двамата на вечеря и него го е срам да извика сервитьорката и затова тази чест се пада на мен.
Харесвам точно оправните хора, които могат да се справят в някои по-заплетени ситуации, а не да стои и да кърши пръсти. Оправен не значи лош. Може да си голяма душичка и пак когато ти се налага да знаеш какво да правиш.
Понякога намирам за сладко едно момче да е леееко срамежливо, но след като вече няколко пъти се сблъсквам с такива, все повече и повече се убеждавам, че много трудно се получават нещата с тях. Предпочитам, когато си говоря с него, да показва достатъчно самочувствие и сигурност, смелост, а не от срам и страх дори да не може да си каже какво мисли наистина.
^ Много добре казано. Иначе моето момче си беше срамежливо като се запознахме, не ми беше проблем, все пак никога не съм му вадила думите с ченгел. Падала съм си и по нахакани и самоуверени момчета с его, по-голямо от това на Чарли от Двама мъже и половина. Честно казано един такъв индивид неминуемо е интересен, поне за мен, но само в началото, после става скучен. Това обаче не значи, че всички или повечето дори жени харесват такива мъже. За всяка е индивидуално.
Не си падам по срамежливи. На принципа съм, че мъжът трябва да е по-активен от жената.
Падам си по културни, интелигентни, добре възпитани момчета.
Срамежливи не харесвам, нито много наперени. "Разбойниците" пък въобще не харесвам, просташко ми се вижда това поведение.
Като бях малък бях мноо смотан. Но вина за това има и отсрещния - ако те предразположи да се отпуснеш като те приеме безрезервно се отпускаш и ти. Ако е някое дърво, дето само те преценява и незнае кво да каже мноо ясно, че и другия ше се сдуха.
Не обичам срамежливи и неконтактни хора като цяло, без значение мъже или жени.
Niakoitam
01-19-2013, 10:14
Ами аз не мога да отговоря на тази тема тъй като се пита дали се харесват срамежливи мъже/момчета,но пък мога да кажа едно нещо.Без значение дали мъж/момче или жена/момиче процентът на наистина срамежливите хора не е чак толкова голям.Повечето срамежливи хора не са чак такива, а просто чакат да бъдат предразположени за да се почувстват малко по уверени и в свои води.И ако въпросните отракани хора най вече моичета/жени не се опитат да го направят с мисълта: "оффф тоя е много срамежлив,няма да му падам на нивото и да се опитвам да разчупя ледовете между нас, не защото не мога, а защото не искам и съм големият подарък,който той трябва да си спечели сам".Ами може просто и да пропуснат шанса да видят нещо,което попринцип може би наистина би им харесало в даденият човек. :)
FuCKkK13
01-19-2013, 10:15
зависи от много неща...
klimatronik
01-19-2013, 12:41
Кирилица
$h@d0w
druzilla
01-19-2013, 12:46
Определено не си падам по срамежливи момчета,които се притесняват да те докоснат..На мнение съм,че момчето трябва да предприеме първата крачка,а срамежливите момчета не го правят.Искам момчето до мен да е уверено. :)
GiveMeLove
01-19-2013, 12:52
Жените като цяло в това отношение са припряни.. Напоследък се оказа, че трябва да си разбойник, престъпник и изобщо кофти натура, за да те харесат.. Нашите глупави кранти наричат това "ЛОШО МОМЧЕ" ...
Дотук добре, но кой те харесва? Елементарните и тъпи путки, сиреч - селянките.. Докато те си мислят, че г-н Лошо Момче е тяхното момче, той напълно си влиза в ролята и обработва масата жени със същия мироглед.. Накрая всичко живо реве..
Меркантилните и курвите няма да им обръщам внимание, те и без това са останалите 97 % от жените.. Има там някъде 1 % нормални, но мисля, че живеят някъде в Того или Ботсуана...
^Хах, горчивата реалност.
Canis_Dirus
01-19-2013, 19:08
харесвам те. Бих те наеб@л. Докато те еб@ ще те пляскам по дупето!
greenblood
01-19-2013, 21:04
Ами аз не мога да отговоря на тази тема тъй като се пита дали се харесват срамежливи мъже/момчета,но пък мога да кажа едно нещо.Без значение дали мъж/момче или жена/момиче процентът на наистина срамежливите хора не е чак толкова голям.Повечето срамежливи хора не са чак такива, а просто чакат да бъдат предразположени за да се почувстват малко по уверени и в свои води.И ако въпросните отракани хора най вече моичета/жени не се опитат да го направят с мисълта: "оффф тоя е много срамежлив,няма да му падам на нивото и да се опитвам да разчупя ледовете между нас, не защото не мога, а защото не искам и съм големият подарък,който той трябва да си спечели сам".Ами може просто и да пропуснат шанса да видят нещо,което попринцип може би наистина би им харесало в даденият човек. :)
Много точно мнение. Някои път вината че някои хора дали момичeта или момчета са срамежливи е в отстрещният пол.
В къв смисъл "престъпници"? Наркодилъри ли ? :D
PainMonopoly
01-21-2013, 15:50
Аз като срамежлив мъж ще споделя за това как се развиват нещата с жените при мен.
Ами трудно. Трябва да полагам много повече усилия за да постигна успех. Несрамежливите хора обикновено имат по-богат социален живот и познават повече жени, които има шанс да им харесат, с които могат да се пробват, ако не стане да пробват с друга и в целия този процес да добият рутина.
Но трудно не означава невъзможно. Невъзможно е когато си смотан, а срамежлив и смотан не е задължително да присъстват едновременно като фактори. Ако някой наистина не може да води разговор очи в очи с момиче от страх или не смее да я покани на среща, или пък да я целуне, няма да има успех. В тези отношения мъжът води. Когато целувам за пръв път момиче умирам от ужас и ми се подкосяват краката, но го правя, защото знам, че се очаква от мен да го направя. В крайна сметка ще те съдят по действията, не по мислите.
Всеки си носи кръста, важното е да се адаптираме и да се научим да водим нормален живот.
Sladko.mace90
01-21-2013, 19:24
Аз съм много срамежлива!!майтапя се важното е да можеш да го/я предразположиш така че на нея/него да му е добре а от там нататъка Let's go !!