PDA

View Full Version : Харесвате Ли Срамежливи Мъже/момчета?

I love Music
01-18-2013, 21:39
Има жени които харесват разбойници, оправни момчета/мъже а други срамежливи и добри. А вие кой тип харесвате?

Azoria
01-18-2013, 21:41
Стига да има нужните качества, за да бъде наречен мъж не мисля, че има значение. Но пък точно разбойници не харесвам :Д

Hilary_
01-18-2013, 21:44
Израстналите (умствено) мъже.

I love Music
01-18-2013, 21:44
Забелязал съм, че Доста красиви жени си падат по престъпници..

FasterBeach
01-18-2013, 21:47
...Доста красиви жени...
a.k.a chalga whores

LDR
01-18-2013, 21:58
Малко срамежлив, но не прекалено! Искам да е нахакан и самоуверен, за да може и моето самочувствие да си е на ниво. :)

Oy7ofCon7roL
01-18-2013, 22:03
http://gifsforum.com/images/image/op%20is%20gay/grand/op_love_cocks.jpg

Azoria
01-18-2013, 22:07
Забелязал съм, че Доста красиви жени си падат по престъпници..

Eми аз съм много грозна и харесвам само добри момчета.

MsMiracle
01-18-2013, 22:20
Малко срамежлив, но не прекалено! Искам да е нахакан и самоуверен, за да може и моето самочувствие да си е на ниво. :)

(nod)

anonymous708973
01-19-2013, 07:28
Има жени които харесват разбойници, оправни момчета/мъже а други срамежливи и добри. А вие кой тип харесвате?

Като кажеш "разбойници", в главата ми се появява Робин Худ :Д

TheBeliever
01-19-2013, 07:40

"Оправен" не е равно на "разбойник" и не е противоположно на "добър". Може да си оправен, с характер и самочувствие, и пак да си в графата на "добрите" и да не се изживяваш като холивудското лошо момче.

По темата - не харесвам прекалено срамежливи момчета, нито пък момичета. Ако не може да проведе един нормален разговор в компания и си зяпа в краката няма как да предизвика интереса ми.

SilentlyLoud
01-19-2013, 07:50
Зависи. Виж аз съм момче и , ще ти кажа как горе-долу стоят работите. На този въпрос може и сам да си отговориш ако се беше позамислил малко. Тия филми който гледате романтичните са пълно олицетворение на това което никога няма да стане. Някое ново момче в училището гледа в земята докато въври по коридорите , блъска се с най-готиното момиче и на другия ден вече сватба ще правят.

Значи. Когато застанеш пред едно момиче/жена няма да е зле да не си мънкаш под носа се пак на нея приказваш не на себе си.

Няма как да те хареса ако не и даваш поводи. Тоест ако седиш и си бъркаш в носа през цялото време в което сте заедно независимо в компания или не няма да има какво да ти хареса. Всеки има хубави качества въпроса е да не ги изтъкваш а тя сама да ги забележи. Ако си кавалер примерно не е задължително да ходиш за отваряш и затваряш врати преди и след нея а само един малак жест като да и платиш кафето което е не повече от 2 лева . Малките работи правят най-добро впечатление.

Момичето над мен каза нещо за компаниите. Там работата е по-различна защото има компании има и компании. Ако си с компания от която познаваш поне 2-3ма има за кой да се закачиш и да се включиш в разговора. Ако обаче компанията е от напълно непознати хора темата за разговор трябва да е такава в която си компетентен.

Срамежлив или не различните момичета харесват различни момчета. Абсолютно за всички си има половинка ! "за някой по 2 ^^"

Hayashi
01-19-2013, 08:02
По срамежливци не си падам. Представям си следната случка - двамата на вечеря и него го е срам да извика сервитьорката и затова тази чест се пада на мен.
Харесвам точно оправните хора, които могат да се справят в някои по-заплетени ситуации, а не да стои и да кърши пръсти. Оправен не значи лош. Може да си голяма душичка и пак когато ти се налага да знаеш какво да правиш.

tonssy
01-19-2013, 08:04
Понякога намирам за сладко едно момче да е леееко срамежливо, но след като вече няколко пъти се сблъсквам с такива, все повече и повече се убеждавам, че много трудно се получават нещата с тях. Предпочитам, когато си говоря с него, да показва достатъчно самочувствие и сигурност, смелост, а не от срам и страх дори да не може да си каже какво мисли наистина.

tori
01-19-2013, 08:08
^ Много добре казано. Иначе моето момче си беше срамежливо като се запознахме, не ми беше проблем, все пак никога не съм му вадила думите с ченгел. Падала съм си и по нахакани и самоуверени момчета с его, по-голямо от това на Чарли от Двама мъже и половина. Честно казано един такъв индивид неминуемо е интересен, поне за мен, но само в началото, после става скучен. Това обаче не значи, че всички или повечето дори жени харесват такива мъже. За всяка е индивидуално.

lubovvv
01-19-2013, 09:44
Не си падам по срамежливи. На принципа съм, че мъжът трябва да е по-активен от жената.

xoxi
01-19-2013, 09:48
Падам си по културни, интелигентни, добре възпитани момчета.
Срамежливи не харесвам, нито много наперени. "Разбойниците" пък въобще не харесвам, просташко ми се вижда това поведение.

besso
01-19-2013, 09:51
Като бях малък бях мноо смотан. Но вина за това има и отсрещния - ако те предразположи да се отпуснеш като те приеме безрезервно се отпускаш и ти. Ако е някое дърво, дето само те преценява и незнае кво да каже мноо ясно, че и другия ше се сдуха.

marilyn
01-19-2013, 09:53
Не обичам срамежливи и неконтактни хора като цяло, без значение мъже или жени.

Niakoitam
01-19-2013, 10:14
Ами аз не мога да отговоря на тази тема тъй като се пита дали се харесват срамежливи мъже/момчета,но пък мога да кажа едно нещо.Без значение дали мъж/момче или жена/момиче процентът на наистина срамежливите хора не е чак толкова голям.Повечето срамежливи хора не са чак такива, а просто чакат да бъдат предразположени за да се почувстват малко по уверени и в свои води.И ако въпросните отракани хора най вече моичета/жени не се опитат да го направят с мисълта: "оффф тоя е много срамежлив,няма да му падам на нивото и да се опитвам да разчупя ледовете между нас, не защото не мога, а защото не искам и съм големият подарък,който той трябва да си спечели сам".Ами може просто и да пропуснат шанса да видят нещо,което попринцип може би наистина би им харесало в даденият човек. :)

FuCKkK13
01-19-2013, 10:15
зависи от много неща...

klimatronik
01-19-2013, 12:41
Кирилица

$h@d0w

druzilla
01-19-2013, 12:46
Определено не си падам по срамежливи момчета,които се притесняват да те докоснат..На мнение съм,че момчето трябва да предприеме първата крачка,а срамежливите момчета не го правят.Искам момчето до мен да е уверено. :)

GiveMeLove
01-19-2013, 12:52
Жените като цяло в това отношение са припряни.. Напоследък се оказа, че трябва да си разбойник, престъпник и изобщо кофти натура, за да те харесат.. Нашите глупави кранти наричат това "ЛОШО МОМЧЕ" ...
Дотук добре, но кой те харесва? Елементарните и тъпи путки, сиреч - селянките.. Докато те си мислят, че г-н Лошо Момче е тяхното момче, той напълно си влиза в ролята и обработва масата жени със същия мироглед.. Накрая всичко живо реве..

Меркантилните и курвите няма да им обръщам внимание, те и без това са останалите 97 % от жените.. Има там някъде 1 % нормални, но мисля, че живеят някъде в Того или Ботсуана...

DENKAZ
01-19-2013, 17:33
^Хах, горчивата реалност.

Canis_Dirus
01-19-2013, 19:08
харесвам те. Бих те наеб@л. Докато те еб@ ще те пляскам по дупето!

greenblood
01-19-2013, 21:04
Ами аз не мога да отговоря на тази тема тъй като се пита дали се харесват срамежливи мъже/момчета,но пък мога да кажа едно нещо.Без значение дали мъж/момче или жена/момиче процентът на наистина срамежливите хора не е чак толкова голям.Повечето срамежливи хора не са чак такива, а просто чакат да бъдат предразположени за да се почувстват малко по уверени и в свои води.И ако въпросните отракани хора най вече моичета/жени не се опитат да го направят с мисълта: "оффф тоя е много срамежлив,няма да му падам на нивото и да се опитвам да разчупя ледовете между нас, не защото не мога, а защото не искам и съм големият подарък,който той трябва да си спечели сам".Ами може просто и да пропуснат шанса да видят нещо,което попринцип може би наистина би им харесало в даденият човек. :)

Много точно мнение. Някои път вината че някои хора дали момичeта или момчета са срамежливи е в отстрещният пол.

Alex3nd
01-19-2013, 22:36
В къв смисъл "престъпници"? Наркодилъри ли ? :D

PainMonopoly
01-21-2013, 15:50
Аз като срамежлив мъж ще споделя за това как се развиват нещата с жените при мен.

Ами трудно. Трябва да полагам много повече усилия за да постигна успех. Несрамежливите хора обикновено имат по-богат социален живот и познават повече жени, които има шанс да им харесат, с които могат да се пробват, ако не стане да пробват с друга и в целия този процес да добият рутина.

Но трудно не означава невъзможно. Невъзможно е когато си смотан, а срамежлив и смотан не е задължително да присъстват едновременно като фактори. Ако някой наистина не може да води разговор очи в очи с момиче от страх или не смее да я покани на среща, или пък да я целуне, няма да има успех. В тези отношения мъжът води. Когато целувам за пръв път момиче умирам от ужас и ми се подкосяват краката, но го правя, защото знам, че се очаква от мен да го направя. В крайна сметка ще те съдят по действията, не по мислите.

Всеки си носи кръста, важното е да се адаптираме и да се научим да водим нормален живот.

Sladko.mace90
01-21-2013, 19:24
Аз съм много срамежлива!!майтапя се важното е да можеш да го/я предразположиш така че на нея/него да му е добре а от там нататъка Let's go !!