View Full Version : Какво ви е мнението за момичетата с големи цици,парадират ли с тях?
Merkantilniq
04-08-2013, 11:27
Срамуват ли се или подчертават големия си бюст,за да привлекат внимание?
http://www.facebook.com/pages/%D0%91%D0%93-%D0%BC%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%B0-%D1%81-%D0%B3%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%BC%D0%B8-%D1%86%D0%B8%D1%86%D0%B8/473078886094315
Всяко момиче е различно, но каквото и да правят - със сигурност такива дини не могат да останат незабелязани :D
WesSneijder
04-08-2013, 13:05
В повечето случаи мисля добри неща за тях :D
Violenza
04-08-2013, 17:46
Много грозно стои.
Повечето момичета с голям бюст, които познавам, гледат да го прикриват по-скоро.
stOlen``EyEs
04-08-2013, 18:23
Все си мислех, че и моите са големи (често ми го казват), ама като видях снимките.. явно доста съм се заблуждавала! :D Но е много грозно и несъразмерно, ама какво да се прави.. природа! И да искаш, според мен, трудно ще успееш да скриеш подобни дадености!
ubuntureload
04-08-2013, 19:12
Кафе без цигара е като жена без цици... кеф ти е ама не е същото ...
Огромните цицища са гадни и вснали - може да и смучеш зърното докато и лигавиш клитора. И ако сега са си ОК, то след първото бебе зърната и пъпа стават първи приятели .....
lamer4e7o
04-08-2013, 22:47
В повечето случаи ги крият и не се срамуват… ^^
Иначе подкрепям мнението на ameli. ^^
Преди се срамувах, сега не...Нито парадирам, нито ги крия... ^^
xXxPETYAxXx
04-09-2013, 11:52
Красивите момичета с голям бюст, които познавам не парадират с него. НЕ носят дълбоки деколтета, не качват снимки и т.н. Обаче имам и някои познати, които имат също голям бюст, но не са толкова привлекателни я в лице, я в тяло - е те си парадират с бюста. Дори веднъж едната я бъзикаха, за тези "очи" на показ, а тя най-спокойно си каза: "Нося такива големи деколтета, за да отклоня вниманието от корема си."
ccdesigns
04-09-2013, 12:28
Повечето момичета, които познавам с малко по-големи цици от нормалното са се с некви огромни деколтета, ма кат се загледа некой малко и се праат на ощипани госпожички.
NomNomNom
04-09-2013, 17:38
Не харесвам големите гърди, има нещо неженствено и не-нежно в тях.
Fisherman
04-09-2013, 20:05
Обичам гърди
По хубаво е да видиш момиче , което тренира и има хубаво и стегнато дупе , крака и коремче .... Повечето момичета с голям бюст са некфи мазни и отпуснати и няма за какво друго да се хванеш. Вярно е , че има и хубави м/у тях , но след 10-15 годинки когато циците йм докоснат земята изобщо няма да са хубава гледка.
ilikenestea
04-09-2013, 22:33
Повечето момичета с големи ЕСТЕСТВЕНИ цици са дебели (не всички има и слаби и с големи цици, но са по-редки тези случаи) . Та като са дебели нямат, нямат хубаво тяло и си снимат циците с големи деколтета.Обикновено се щракат сами само лицето и циците , до кръста . Така подчертават циците, а тялото надолу не се вижда. И ти си казваш: Ухаа,, еба ти мацката! Ще я скъсам! Виждате се на живо и се оказва хипопотам. :D
На който му отива големият бюст,нека парадира с него,всеки сам решава за себе си.
Тия които парадират с големия си бюст, често е защото няма какво друго да покажат- нито от тялото си, нито имат акъл... впечатляват само с цици.
Аз лично обичам да подчертавам, но внимателно, не прекалявам.
Много грозно стои.
Повечето момичета с голям бюст, които познавам, гледат да го прикриват по-скоро.
Тва. Все едно да изляза по чорапогащник, за да си подчертавам чатала пред хората. Харесва ми да гледам цици, ама ако бях момиче, не виждам какво щеше да ме кара да ги показвам. Освен отчаяние.
girlwithblueeyes
04-10-2013, 13:17
Айде сега пък големият бюст бил грозен , вие щото сте манекенки . И това , че момичета с големи бюстове са отпуснати и дебели е някакво бабино суеверие .
Грозно е да претендираш с циците си и да ги откиравш с големи деколтета . Липса на стил е това . Не обичам големи деколтета и не нося . Има разлика между деколте и деколте което ти показав не само циците ами и пъпа :lol:
Съгласна съм с мнението, че повечето момичета с естествени огромни цомби са дебели, имат комплекси и ги избиват като не обръщат внимание на огромното и отпуснато тяло, а наблягат да привлекат погледи чрез деклотета. Това го казвам от лични наблюдения върху мои познати.
Сещам се в момента за 2 момичета с големи гърди, но с хубави, слаби тела. Ами и те ги пъчат и показват.
А има една забутана зубърка, дебела с големи цици. Май тя е единственото изключение, тя не се разголва. :D
П.П. Съжалявам за грубия език, исках по-крещящо да илюстрирам грозната картинка.
lamer4e7o
04-11-2013, 21:32
Като кажете „дебела“, сте ми много странни… За всеки думата „дебела“ е с различно значение. Аз познавам много момичета с големи гърди и повечето не са дебели, просто са с едър кокал, както се казва. И са високички, не са джуджета. За мен това е нормално. :)
^^Едър кокал, високички = никаква женственост и красота в тялото = комплексите, които споменах -> показване на циците.
lamer4e7o
04-11-2013, 22:06
Окей, за теб може да е така, за мен не. :) Искам само да те попитам, какво НЕженствено намираш в това момиче:
http://store.picbg.net/thumb/4E/E1/33ddc4bbf7ff4ee1.jpg (http://picbg.net/img.php?file=33ddc4bbf7ff4ee1.jpg)
Дай си мнението, ако искаш. :)
Тази според мен не спада в категория ''дебели'' и по снимката не мога да преценя, но не ми изглежда и с ''едър кокал''
Въпреки това, не я намирам за женствена, под женственост аз разбирам нежност, деликатност, красота и изящество, не само външно като лице и фигура, но и като маниери, начин на движение.
Тези с кифленските чупки и цици на показ ще ме прощават.
Но за всеки влак си има пътници, това, че на мен грам не ми допада това, което описах в трите поста в тази тема, не значи, че за някого това не може да е жената на мечтите.
Не съдя никого, изразявам мнение и виждам от тях каква не искам и няма да бъда.
lamer4e7o
04-11-2013, 22:31
Абе не че нещо, но момичето го познавам и мисля, че нямаш право да ѝ казваш кифла, след като се е снимала с ръка на кръста, но както и да е.
Иначе доста оптимистично мнение извади и докато не съм забравил да те питам: на колко годинки си?
На 18 съм. Не наричам момичето кифла, не я познавам и не знам какъв характер е. Просто късата пола с черен чорапогащник и потник без презрамки, от който се показват доста изпъчени гърдите й, в комбинация с тази стойка и чупка ми напомня точно този кифленски маниер. Знам ли, може да е инцидентно, да са се лигавили с приятели, и аз познавам свестни момичета с подобно инцидентно държание.
lamer4e7o
04-11-2013, 22:39
Не знам… Откъде ги вадиш тия епитети… Аз пък правя евалата на подобни момичета, обличат се така семпло, имат какво да показват и не ги бърка.
Тия големите, хубави гърди под юргана ли да ги скрие… :/
P.S. Не си спомням дали беше ти (но помня аватара ти…) и мисля, че беше споменала преди време във форума, че ти също си с големи гърди… Ако наистина си с такива, по-горе спомена, че са два вида момичетата с големи гърди — е, ти от кой „вид“ си? :)
Е то си има поводи и начини за по-завоалирано, загадъчно показване на наличното, пред определени хора.
Не знам, може да е защото просто аз не съм такъв човек, пак казвам не обиждам момичето, но снимката не ми харесва.
И, бъркаш се - не съм с големи гърди, имам слабо тяло и абсолютно пропорционален бюст, който харесвам, но се старая да не излагам на показ. И понеже раздела е секс, ще спомена, че по този начин малко си галя егото, знаейки, че има само един човек, който им се наслаждава и само ние си знаем. :D
lamer4e7o
04-11-2013, 22:48
Възможно е да се бъркам, но този аватар съм го запомнил с това, че някой с него беше казал, че има големи гърди, не знам… Може и да е някой друг.
Иначе казах, че доста оптимистично се изказа напреди, защото не знаеш примерно след някоя друга година какво ще стане… Може да наедрееш и т.н. А ти каза, че няма да стане и т.н. :D В нищо не бъди сигурна! ^^
На самия аватар има големи гърди, затова така мислиш :D
SpiritInBlack
04-12-2013, 16:14
Парадират и ги изваждат от деколтето дотолкова , че то по скоро е аксесоар към това , което трябва да прикрива
Merkantilniq
04-13-2013, 08:52
dirtyyy от форума :D http://www.facebook.com/photo.php?fbid=474757589259778&set=pb.473078886094315.-2207520000.1365843005&type=3&theater
Slobbery
04-14-2013, 09:09
А аз си мислех,че моите са що-годе големи... :D Иначе тези мацки са отвратителни,толкова големи определено е ПРЕКАЛЕНО.
Хубаво е да има големи цици, ама и да са малки пак става
Важна е вагината
stambelan
04-14-2013, 22:16
Мнението ми е, че искам dirtyyy да парадира с нейните пред мен.
Зависи от тялото тва е.. всеки парадира с нещо дали ще са голями цици или нещо друго все ще намерят нещо, а и като добавим и доза самочуствие и тва е. Те да са големи,големи колко да са големи?... пък и да няма бонус към тях и да са увиснали :D
Mitizaro
06-09-2013, 16:34
В повечето случаи мисля добри неща за тях :D
Аз пък мисля САМО ЛОШИ неща, хехехех... (и турски!)
Имам една позната дето е дебела и все ходи с едни такива блузи, че направо ти е неудобно да говориш с нея, защото ти ги завира в лицето. Разбирам да ги показва, ама аха да и изкочат зърната, че да набера 112.
psychopath
06-09-2013, 17:35
Окей, за теб може да е така, за мен не. :) Искам само да те попитам, какво НЕженствено намираш в това момиче:
http://store.picbg.net/thumb/4E/E1/33ddc4bbf7ff4ee1.jpg (http://picbg.net/img.php?file=33ddc4bbf7ff4ee1.jpg)
Аз лично виждам евтин боклук. :D
Mitizaro
06-09-2013, 18:27
Винаги ме е учудвало защо мъжете критикуват жени, които са извън лигата им, но тайно биха искали да чукат.
Дори и да не ме приеме "обещството" от фейсбуци наоколо или да не мога дори да се доближа до дадено момиче (дали защото нямам смелост, тя ме е отрязала или пр.), не ми пречи да заявя смело, че я харесвам и бих (евентуално, химията от близо е друга де) спал с нея.
Това надуване в стил лисицата и гроздето ми е толкова грозно...
..а и ДВАМАТА знаем, че ако е пред теб и гола и й откажеш, си педал. ИЛИ мнооооого нещастно детство си имал.
О, току що се оказа, че ябълката, която заръбах е развалена. И к'во? Пак аз си я избрах поне!!
Дори и някоя да ме отреже, не спирам да я харесвам и се старая да не слагам "фронта" за да изглеждам готин... тогава се сещам, че може би мамка му, на тая земя не се получава с всички.
Peace!
Винаги ме е учудвало защо мъжете критикуват жени, които са извън лигата им, но тайно биха искали да чукат.
Дори и да не ме приеме "обещството" от фейсбуци наоколо или да не мога дори да се доближа до дадено момиче (дали защото нямам смелост, тя ме е отрязала или пр.), не ми пречи да заявя смело, че я харесвам и бих (евентуално, химията от близо е друга де) спал с нея.
..а и ДВАМАТА знаем, че ако е пред теб и гола и й откажеш, си педал. ИЛИ мнооооого нещастно детство си имал.
О, току що се оказа, че ябълката, която заръбах е развалена. И к'во? Пак аз си я избрах поне!!
Дори и някоя да ме отреже, не спирам да я харесвам и се старая да не слагам "фронта" за да изглеждам готин... тогава се сещам, че може би мамка му, на тая земя не се получава с всички.
Peace!
не ти прочетох целия пост ама тва, че някоя прилича на евтин боклук съвсем не означава, че не бих я чукал
Mitizaro
06-09-2013, 19:00
Ahааa... ебеш се с евтини боклуци, а? Интрсно.. ;)
Много зависи и ще остана неутрален няма да гласувам за нито едно от двете,а по-темата намирам момичетата с ПРЕКАЛЕНО големи гърди за непривлекателно
Ahааa... ебеш се с евтини боклуци, а? Интрсно.. ;)
по-добре курви, отколкото патки като теб, които се мислят за по-добри от всички, а са най-много 5-6 по десетичната скала
eclipse06
06-09-2013, 19:53
Макар и да съм жена, също съм почитател на женската красота и за мен големият бюст отчасти огрубява една жена. Разбира се, това е лично мое мнение и с него не целя да обидя никого. Познавам момичета, които прикриват липсата на други качества с деколтето си, но успяват да заблудят хора само от техния калибър. Толкова успешно би могла да се представи и мацка с предизвикателно поведение и без да има много потенциал в сутиена.
Винаги съм била на мнение, че с начина на обличане и поведение хората привличат подобни на тях. Примерно ако си дива фолк бомба с щедро деколте, нормално е да те хареса някой близък до твоите ценности и мислене. Ако си на тате момичето с платинена кредитна карта и завиден опит в столичните молове, ще си търсиш бизнесменче или някой на твоето положение, обикновено в скъпо заведение. Така че всяка жена, според това което търси, избира на какво да заложи. За мен е хубаво равновесието между интелект, възпитание и привлекателна визия, но само когато всичко е умерено :)
Аз лично харесвам нежни, стройни момичета, които умеят да подчертават красотата си и да се държат на място. И това го казвам, защото виждам и хубави, нежни момичета, които се държат като каруцарки.. А за тези, които природата ги е дарила с едра гръд, разбира се че има кой да го оцени това, но нека да не става обществено достояние :)
Тия които парадират с големия си бюст, често е защото няма какво друго да покажат- нито от тялото си, нито имат акъл... впечатляват само с цици.
Аз лично обичам да подчертавам, но внимателно, не прекалявам.
А именно! Винаги когато видя някоя мадама, на която бюстът й аха-аха да изкочи си мисля как може да е толкова отчаяна и да няма грам самоуважение!
Гигантски гърди и аз не харесвам, но пък какво ли разбирам аз. Така или иначе да се публикуват снимки където фокусът е поставен върху чифт гигантски цомби е изключително жалка картинка. Харесвам момичета, които уважават себе си и тялото си.
Violenza
06-09-2013, 20:03
Днес явно е ден на глупостите в тоя форум. :lol:
LadyTerrible
06-09-2013, 20:50
На мене бюстът ми порастна като бях на 14.В началото бях една от малкото в класа,която носеше сутиени и тнт и си привличаше внимание.После,обаче,някак си спрях аз самата да обръщам толкова внимание на факта.Повече внимание му обръщат другите като че ли.Аз нямам нищо против момичетата с голям (естествен) бюст,стига да не ходят с чалгаджийски деколтета до пъпа и да нe си ги развяват насам-натам.Когато се вижда малко е по-полезно за въображението и по-интересно. :D ;-)
HarabeishoOrGoHome
06-09-2013, 21:00
Чак много големи- НЕ, средни най-добре! :3
lamer4e7o
06-09-2013, 21:20
Мне, нищо общо. ^^ Момичето е хубаво, умно и дори днес го видях. ^^ Няма нищо общо с боклуците. :)
psychopath
06-09-2013, 22:45
Peace!
Браво, можеш да се насочиш към клиничната психология...
Особено частта с "извън лигата" ме разби, меко казано хахахахахах
psychopath
06-09-2013, 22:50
Мне, нищо общо. ^^ Момичето е хубаво, умно и дори днес го видях. ^^ Няма нищо общо с боклуците. :)
Окей, може, не я познавам, затова съдя по снимката.
А аутфита, позата и концепцията на снимката крещят липсата на вкус и класа.
Бургаската нинджа вече ми създаде достатъчно точен психопрофил, затова не се хаби да го правиш и ти. :D
^^Едър кокал, високички = никаква женственост и красота в тялото = комплексите, които споменах -> показване на циците.
лол
лоооол
ЛОООООООООООЛ
добре че се сте сбрали тука само манекенки 1.58, 45 кила със стегнати задници и идеални цици
странно що сека втора тема е "той ми изневери"
Fisherman
06-10-2013, 07:23
Видел си го на две пресечки от Боянската църква да седи по жартиери. Късметлия
BloodyDreamer
06-10-2013, 08:01
lamer4e7o, интересно ми е какво би накарало едно "хубаво и умно" момиче да се издокара като магистрална фея. Не ти оспорвам мнението, просто наистина не мога да си го обясня.
И аз намирам нещо неженствено в прекалено големия бюст. Имам една приятелка, която е доста надарена, не парадира изобщо с бюста си. Не е дебела, но е доста нисичка и този огромен бюст стои супер несъразмерно.
Не съм прочел нито един пост, освен първият, буквално, но моето мнение е, че жените с огромен ЕСТЕСТВЕН бюст по-скоро им е втръснало от него.. от постоянните оплезени езици и втренчени погледи, от вечните въпроси 'истински' ли са, тъпите вицове, изтърканите комплименти .. и мисля, че през по-голямата част от времето ги прикриват.
anonymous708973
06-10-2013, 08:48
Peace!
Извън лигата, вика, хах. Тая на никого не е извън лигата, щото ще си отвори крачетата за всеки. Какво да й харесва?
Ще се изразя вулгарно, но ще цитирам мъжо: "Тая става да й свършиш един път на челото".
Ламерчето, позволи ни да не си коректив... особено на тема кой е умен.
lamer4e7o
06-10-2013, 08:59
lamer4e7o, интересно ми е какво би накарало едно "хубаво и умно" момиче да се издокара като магистрална фея. Не ти оспорвам мнението, просто наистина не мога да си го обясня.
И аз намирам нещо неженствено в прекалено големия бюст. Имам една приятелка, която е доста надарена, не парадира изобщо с бюста си. Не е дебела, но е доста нисичка и този огромен бюст стои супер несъразмерно.
Ами не знам, да ти кажа честно. Но определено това момиче не е от ония, които НЕ показват големите си гърди. ^^
Fisherman
06-10-2013, 10:18
Показването на гърди е чиста проба атеншън хоринг,имал съм съученички,които ходеха с деколтета до коленете и сега имам колежки,които имат горе долу средни/големи гърди но никога не са идвали разголени.Всичко е до възпитание явно и до усещане,не знам как не им е неудобно на някои да ходят с увисналите си цицки се едно съм влезнал в цех на КФМ и гледам кравешка карантия.
Много уважавам момичета,които могат по друг начин да покажат сексапил,освен да се разголват.Разбирам,когато едно момиче иска е се чуства желана,но нека е само за приятеля и ако има такъв,всичко друго ми се вижда супер грозно.
Ако парадират, да ми кажат къде и кога е парада. (че след баловете не съм чувал за други паради)
anonymous708973
06-10-2013, 10:38
А, тая година баловете бяха изненадващо стилни.
Всъщност, така е, да. Впечатлен съм ^^
Лично на мен, прекалено големите не ми харесват. Някои снимка си отвратителни.
Mitizaro
06-10-2013, 11:09
Извън лигата, вика, хах. Тая на никого не е извън лигата, щото ще си отвори крачетата за всеки. Какво да й харесва?
Ще се изразя вулгарно, но ще цитирам мъжо: "Тая става да й свършиш един път на челото".
Ламерчето, позволи ни да не си коректив... особено на тема кой е умен.
Я ми сподели... на колко такива си свършал върху челото ти лично през живота? :)
Само това искам да знам.
anonymous708973
06-10-2013, 11:12
Момиче съм, та ще ми е малко трудно.
Ама ако бях, такива щяха да са късметлийки и за единия път.
@PinkPan7her :lol: Ейййй и мъж те изкараха тука..
Mitizaro
06-10-2013, 11:19
Момиче съм, та ще ми е малко трудно.
Ама ако бях, такива щяха да са късметлийки и за единия път.
Хаха, еми ясна работата.
Тогава отправям същия въпрос към Психопата, който явно не може да защити никво мнение без да нарежда.
С колко момичета като нея си им "видял сметката"? Честно питам :)
kalpazanka
06-10-2013, 11:28
^Може да си обича чурката и да не я развява пред всяка.
Mitizaro
06-10-2013, 11:31
^Може да си обича чурката и да не я развява пред всяка.
ХАХАХАХАХАХАХ!!!
Your female hotness graph:
http://sketchtoy.com/37258284
My female hotness graph:
http://sketchtoy.com/37258758
DisappointedDreamer
06-10-2013, 12:26
^ :lol: :lol: :lol:
anonymous708973
06-10-2013, 12:30
Хаха, еми ясна работата.
Тогава отправям същия въпрос към Психопата, който явно не може да защити никво мнение без да нарежда.
Ама аз не разбрах, това предизвикателство ли е? Гордост ли е? Кое я прави толкова уникална, че да е извън нечия лига?
Сериозно... проумяваш ли на такива колко малко им трябва, за да си легнат с някого?
Mitizaro
06-10-2013, 12:41
!
Сериозно... проумяваш ли на такива колко малко им трябва, за да си легнат с някого?
Една такава снимка, ей толко им трябва, хахахаха :D
psychopath
06-10-2013, 19:39
Хаха, еми ясна работата.
Първо, никога не съм се хвалел със "сексуалните си постижения", защото това е върха на комплексарщината, а повярвай ми аз далеч не съм комплексиран на тази тематика. Дори не обичам да говоря за това, по-скоро споделям разни изцепки и смешни моменти, отколкото да се хваля.
Зависи какво имаш предвид под такива "като нея", от това ще зависи и моя отговор, но ако ти схващам въпроса правилно, спал съм с момичета, които са залагали основно на външния си вид, поради липса на други качества, макар че не са имали толкова евтино излъчване, но да не се отклоняваме от темата.
Но съм бил и с момичета, които определено са извън твоята лига, които излъчват стил, класа, красота и чар и най-същественото - не се изчерпват с външността си.
Тъжното е, че дори няма да разбереш какво имам предвид, защото си бургаски бек, който го вълнуват само селски пръчки, затова си позволих на разбираем за теб език да ти обясня как стоят нещата.
Разликата между мен и теб е, че ти се хвърляш на всяка втора селска пръчка, защото никой не оспорва принципа "1 от 100", за да можеш да се хвалиш пред другите тарикати колко си нае'бал, докато на мен не ми се налага да се доказвам на никого...пък и просто мога да си позволя да имам по-висок стандарт от теб.
И всичко това не е за сметка на нищо, просто съдбата е по-благосклонна към някои, към други нетолкова.
Беше ли необходимо да се защитавам, предвид обвиненията, които гласяха "не чукаш селски пръчки".
Mitizaro
06-10-2013, 19:48
Ахаа... значиии на кратко каза: "Абеее не мога да ти отговоря директно, спал съм с момичета, дето не са ми ценни (което не значи, се са били яки п*тки като тая на снимката м/удругото, спри да ми въртиш езиче) ииии такова дее ти си от Бургассс... моята изтънченост... аз... бла-блаа.. .аз таковааа... блаа...
Абее ко да ти обеснявам... аз нали съм принц и само със стойностни хора излизаам... абе не те познавам, ама вече от 2 мнения по форума мога да те СЪДЯ, че никога не си имал моите жениии... оф абе те са мноо якии.."
Лек. Написа 50 реда, за прост въпрос, на който така и не получих директен отговор.
Ебал ли си мацка като тая на снимката. SAME (нали са ви толкова еднакви??)
Да, ТОЧНО тоя тип.
И не те карам да се хвалиш. Това не е яко, съгласен съм.
Но беше въпрос.
DisappointedDreamer
06-10-2013, 20:18
Ква съдба бе боклук ХАХХАХ и къв висок стандарт имаш ти бе отрепка ? нали преди неколко месеца ти глеах насраната тема в кофата , как си праскаш по 20 амфети на ден и си биеш хероина тъп наркоман .. прай ми се на умен умри от свръх доза.. -ПРОСТ НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА , наркомани боклуци и проститутки дават акъл ХАААХАХАХАХ
На тебе не ти ли духаха в мола? Или май беше под водата? За какво се обаждаш?
DisappointedDreamer
06-10-2013, 20:28
Свирките нямат нищо общо. Тъпото ти поведение, обаче - да. Плюеш наркоманите и проститутките, а не виждаш какво леке всъщност си. Ти си част от простия народ. Защото това да се "боцкаш" изобщо не е по-лошо/долно от това да ти лапат пишлето в кенефа на някой мол.
DisappointedDreamer
06-10-2013, 20:39
Продължавай да бъбриш. Само потвърждаваш това, което казах до тук за теб.
Нямам джиф с пуканки :(
Ако нещата стигнат до там където ти каза, предпочитам да си пръсна мозъка и не бих се поколебал : )
Моментът дойде. Стискам палци и да качиш видео.
// DD, почему се занимаваш с безделници ?
DisappointedDreamer
06-10-2013, 20:44
Моментът дойде. Стискам палци и да качиш видео.
// DD, почему се занимаваш с безделници ?
Късно и скучно ми е.
:(
Fisherman
06-10-2013, 20:45
Хентай фена се обади ХАХАХХА
right in the self-esteem
Нядявах се поне оригинален да си, че да се посмея на някой и друг лаф, пък то освен мързел и бездарник ще се окажеш и пълен мухльо :(
Изгубих интерес. Лека вечер.
Mitizaro
06-10-2013, 20:48
Защото това да се "боцкаш" изобщо не е по-лошо/долно от това да ти лапат пишлето в кенефа на някой мол.
ЛОЛ!? Ти сериозно ли!?
ЕСТЕСТВЕНО, че е по-зле (не казвам, че нещо от това е истина, де)
Едното причинява удоволствие, мърсуване и най-много скъсано гадже (рядко срещан феномен).
За другото няма да коментирам. :/
Но аз съм ЗА свирките на публични места/молове. Нека правим любов, не война.
И с уважение. И отзад. И всичко.
ХАРАБИ!
DisappointedDreamer
06-10-2013, 20:49
Сериозна съм.
Не е по-зле. Това в кенефа ми е даже в пъти по-гнусно и отвратително.
looser0, не позна. Хентай фенът има само 2 пръста. И двата средни.
Fisherman
06-10-2013, 20:50
Нека правим любов, не война.
разврата не е любов :)
DisappointedDreamer
06-11-2013, 05:16
http://i.imgur.com/LDxUZbj.png
Добре, де. Спрях да пиша; вместо това ти започваш да ме заплашваш на лично. Наистина нямаш работа, май, а? :D
Поствам ти тук съобщението. Да се посмеят всички на "заплахата"?
chushkopek
06-11-2013, 06:48
http://i.imgur.com/LDxUZbj.png
Добре, де. Спрях да пиша; вместо това ти започваш да ме заплашваш на лично. Наистина нямаш работа, май, а? :D
Поствам ти тук съобщението. Да се посмеят всички на "заплахата"?
GOD DAAAAAAAMMMMNNN! Shit just got real!
Дриймърке, почти мога да се съглася с него за наркоманите, само дето ще ги храня повече от него, не съм предполагал, че ще тръгнеш по този път, но от личен опит ти казвам, че не свършва добре.
П.С Определено свирката в мола е в пъти по-добре, поне няма със сигурност да те убие.
DisappointedDreamer
06-11-2013, 06:51
Аз не взимам наркотици, така че не знам за какъв път ми говориш. :)
ох едит: смешно е :D
chushkopek
06-11-2013, 06:56
Аз не взимам наркотици, така че не знам за какъв път ми говориш. :)
ох едит: смешно е :D
Като не чета рано сутрин, хуй.....
Рано е за форумни тупаници още....
Едит: Прочетох цялата тема ся, ебаси войната за няква кифла, 4.5/10.
HarabeishoOrGoHome
06-11-2013, 06:59
Хаха, от сутринта ще се почва. :D
DisappointedDreamer
06-11-2013, 07:00
Въпросния просто се обиди; забрани ми да пиша, тъй като, видиш ли, той пише във форума; и ми лепна етикет "наркоманка", само защото му казах, че свирките в мола не са по-далеч от това да се боцкаш. Ох, и ме заплаши :D
http://stream1.gifsoup.com/view/962833/baby-eating-popcorn-o.gif
Ще си папам пуканките.
chushkopek
06-11-2013, 07:05
Въпросния просто се обиди; забрани ми да пиша, тъй като, видиш ли, той пише във форума; и ми лепна етикет "наркоманка", само защото му казах, че свирките в мола не са по-далеч от това да се боцкаш. Ох, и ме заплаши :D
http://stream1.gifsoup.com/view/962833/baby-eating-popcorn-o.gif
Ще си папам пуканките.
Да, разбрах за кво става въпрос, преди тва бях прочел само 3 поста нагоре и останах с впечетлението, че се боцкаш. :Д
Гледай да не те набие ИРЛ. :Д
psychopath
06-11-2013, 07:11
Дайте ми да се натрескам, че ще наръгам някоя майка с количка днеска, за да си взема...
АХХАХАХХАХАХ
ХХАХАХАХХа
ХАХАХАХХАХАХАХ
ХХАХАХХАХАХАХХАХА
ХАХАХХАХАХАХ АХ ХА ХАХ ХА ХАХ ХАх хаХ хахаХ а
ха ХахаХ ах ха
ХАх аХ ХахА Ха
ха ХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХ
И изведнъж бургаската фея остана на 2ро място...
Хаха, кво се занимавате с тоя Митизаро? Като иска некви изтърсачки да му го лигавят, оставете го да си мисли, че е хванал бога за рога. Той повече смисъл от свирка в живота очевидно няма да види.
Mitizaro
06-11-2013, 09:50
Дайте ми да се натрескам, че ще наръгам някоя майка с количка днеска, за да си взема...
АХХАХАХХАХАХ
ХХАХАХАХХа
ХАХАХАХХАХАХАХ
ХХАХАХХАХАХАХХАХА
ХАХАХХАХАХАХ АХ ХА ХАХ ХА ХАХ ХАх хаХ хахаХ а
ха ХахаХ ах ха
ХАх аХ ХахА Ха
ха ХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХ
И изведнъж бургаската фея остана на 2ро място...
Беше много прост въпрос, но Не можеш да отговориш, нали?
Типично. :)
Нищо ново под слънцето..
psychopath
06-11-2013, 17:01
Гордееш ли се, че си спал със селски пръчки?
Включи си го в CV-то.
Аз съм девствен, никога подобно момиче не ме е заговаряло, мастурбирам докато си мисля за такива момичета...доволен ли си? ахахахахха дебил.
Mitizaro
06-11-2013, 19:26
Гордееш ли се, че си спал със селски пръчки?
Включи си го в CV-то.
Аз съм девствен, никога подобно момиче не ме е заговаряло, мастурбирам докато си мисля за такива момичета...доволен ли си? ахахахахха дебил.
От 5 поста говориш, нищо не си казал.
Все още чакам да ми отговориш като мъж директно. Ако Можеш де!!
psychopath
06-11-2013, 20:00
А ти от 5 повтаряш едно и също.
Тъп ли си?
Казах ти, да, спал съм с такива (просто не са изглеждали толкова евтино), ама не смятам, че трябва да се гордея с това или да давам обяснения, ама в името на цирка го направих.
И не ме занимавай повече, другарчето ти е по-интригуващо, ама се изгуби нещо. :D
Mitizaro
06-11-2013, 20:24
А ти от 5 повтаряш едно и също.
(просто не са изглеждали толкова евтино),
Значи не си спал с толкова яка и гореща мацка, ясно. По твоите думи (поправи ме ако греша) си излизал с момичета, "акцентиращи само на вида си", но не толкова "акцентиращи", а.к.а НЕПРИВЛЕКАТЕЛНИ 'кифли', лол.
Well... that answers my question actually, thank you.
От личен опит казвам, че в годините, когато се "правех на стойностен" за сметка на други хора, а не уважавах и най-съкровенните ми желания..
...на пръв поглед бях готин и стойностен. Но бях подтиснат, нещастен и butthurt малък пигмей, защото тайничко исках да ги шибам точно тия яките, не лесните - най-скандалните и най-възбуждащите.
Е, за мен един мъж, правейки смела крачка в искренноста си... посреща куп присмеси и болка... временно..
..за сметка на много други неща.. като смелост и достойноство да действа след това ;).
Когато някой хейтва, ВИНАГИ си има причина и тя НИКОГА не е достойна за уважение.
Смятам да спра до тук. И да съм прав във форум, т'ва е безмислено.
Исках да покажа една нова идея. Мъж, който се мисли за стойностен а тайничко си бие бастуня или завижда за деколтето на някоя "лека жена" е само една купчина балон.
Който понякога... се пука... от изневеряващата реалност на нещата! ;)
От друга страна колкото и болезнена да е уязвимостта - тя е едно от най-красивите човешки качества.
AMEN!
psychopath
06-11-2013, 21:03
Еми не, пич... просто аз търся много повече неща в момичетата от цици и да, спал съм и с "толкова яка и гореща мацка", спал съм и с доста по-яки, привлекателни, които са повече от "п'утка с цици".
Не ми е целта на живота да чукам всяка, която ми пусне.
Точно тези "яките и лесните" не са ми интересни, това не значи, че е непременно защото не мога да бъда с такива. И не ги хейтвам, просто констатирах, че има вид на евтина селска пръчка, пък тя може и да не е, може да има вишО и да успее в живота, нали знаеш.
Както казах, имаме различни стандарни, различни неща търсим, различни неща искаме... не знам кое по-точно не разбра, на тъп ли се правиш, тъп ли си наистина.
Mitizaro
06-11-2013, 21:05
Еми не, пич... просто аз търся много повече неща в момичетата от цици и да, спал съм и с "толкова яка и гореща мацка", спал съм и с доста по-яки, привлекателни, които са повече от "п'утка с цици".
Не ми е целта на живота да чукам всяка, която ми пусне.
Точно тези "яките и лесните" не са ми интересни, това не значи, че е непременно защото не мога да бъда с такива. И не ги хейтвам, просто констатирах, че има вид на евтина селска пръчка, пък тя може и да не е, може да има вишО и да успее в живота, нали знаеш.
Както казах, имаме различни стандарни, различни неща търсим, различни неща искаме... не знам кое по-точно не разбра, на тъп ли се правиш, тъп ли си наистина.
Тамън да спечелиш уважението ми, последния ред беше... малко за да запълним самочувствието. Окей, както и да е.
Всичко го казах.
АРЕ!
psychopath
06-11-2013, 21:16
Спечелих ти уважението, защото казах, че съм е'бал подобни и по-готини ли? :D
Айде със здраве, беше ми приятно! ;д
Казал си ти ... единственото, което стана ясно от постовете ти е, че си подбираш сексуалните партньори по размера на атрибутите им.
С'а ако ти кажа, че и най-яката путка да ми сложиш, ако си отвори устата и се окаже куха на мифка, ще ми се отще не да я еба, ами да й дишам въздуха...
а не уважавах и най-съкровенните ми желания..
И точно 'щото 'най-съкровените' ти желания са да го ръгаш у гъза на някоя крава ще е хубаво да се спреш малко с любителската психоанализа.
Някои от нас имат действителна ценностна система и реално се отвращават от глупостта и невежеството. Ти ако си се чувствал, че ти е наложен от обществото тоя мироглед ... шанс. Радвам се, че си се отърсил от задръжките си. Но не наричай хората лицемери единствено на база това, че ти си бил такъв.
Лека
Pedigree
06-11-2013, 21:32
8-) 8-) 8-)
asp1r1n94
06-12-2013, 10:01
Аз пък знам нещо друго: "Големи цици на дебело момиче и плочки на слабо момче не се броят".
baby_baby
07-06-2013, 15:02
Парадират и ги подчертават :) някои де не всички аз например не парадирам с тях
BlueFace
07-06-2013, 21:06
Кафе без цигара е като жена без цици... кеф ти е ама не е същото ...
Огромните цицища са гадни и вснали - може да и смучеш зърното докато и лигавиш клитора. И ако сега са си ОК, то след първото бебе зърната и пъпа стават първи приятели .....
Самата истина. Цицата трябва да е стегната и добре оформена.
melany94
07-07-2013, 22:20
Нека убием всички момичета, които притежават огромни цици те не заслужават да живеят.
DarkTemplar
07-08-2013, 08:48
^Fuck them 'till they die. 8-)
След като прочетох повечето от коментарите (главно на момчета) ми стана доста неудобно, защото аз самата имам голям бюст(който се старая да прикривам), а съм на 14 и тепърва започвам да флиртувам и да си търся гадже ии...да мисля че се сещате...
ForsakenFreak
08-04-2013, 23:21
100% тежат много
DarkTemplar
08-05-2013, 05:48
След като прочетох повечето от коментарите (главно на момчета) ми стана доста неудобно, защото аз самата имам голям бюст(който се старая да прикривам), а съм на 14 и тепърва започвам да флиртувам и да си търся гадже ии...да мисля че се сещате...
щом имаш голям бюст, лесно ще си намериш.
fUcKsMiLe
08-05-2013, 15:49
Много грозно стои.
Точно.
е, то ако държанието им зависеше от циците, всяко момиче - различен характер, не можем да разбираме по тялото
OoVasKoO
08-05-2013, 17:22
http://media.lolwall.co/c/2013/03/titties-for-dessert_262503-700x.jpeg
Точно.
Вони ми на комплекси тука - както мъжете с малки пишки мразят и завиждат на тези с големите, така са и жените по въпроса с циците
показване на циците.
Не че нещо ама какво е това на аватара ти? :lol:
Polina_93vn
08-07-2013, 01:15
Парадират с тях..На мен лично това ми е супер смешно,понеже сексапила в една жена не идва от бюстът...