View Full Version : zamuda.net или zamunda.se
Кой от двата сайта използвате? На мен zamunda.net не ми се отваря, отваря ми се само zamunda.se. Някои ми казват, че замунда.нет е хакнат и вече се тегли от замунда.се, други пък ми казват, че замунда.се е пълен с вируси и на тях им се отваря замунда.нет и си го ползват. Какво е вашето мнение?
и двете ми се отварят
ползвам .СЕ
А на мен .се ми правеше 2 дни проблеми, сега са го оправили. Предпочитам го пред .нет
strawberry88
06-09-2013, 13:43
zamunda.net
Абе и от двете можете да си сваляте торенти, какво значение има?
аз влизам в ".se" иначе.
Каква е разликата м/у двата?
Предпочитам NET, защото поне имат някакво развитие - нови каталози, търсене по описание, име на актьор и т.н. Zamunda.SE (уж оригиналната замунда) са се закотвили на едно ниво от години и не са мръднали.
Ползвам .СЕ , но ако нещо няма сийд, а в .Нет има , го свалям от .нет.
Your.Passion
06-09-2013, 15:48
Каква е разликата да попитам ? 8-)
Дори не знаех ,че има СЕ 8-)
Ползвам НЕТ.
.net, щото .se са старите калъфи, които поради щастливи стечения на обстоятелствата се бяха превърнали в най-големия сайт и бяха решили, че моат да си прават квото си искат с потребителите (банове за тема в грешен раздел, наказание, щото си си позволил да спориш с жената на един от администраторите...)
Точно така трябва да се прави..
Знаеш ли какво ще стане, ако оставят пуберите да си правят каквото знаят.
съгласен съм, че трябва да има контрол
обаче сори, да ми изтрият акаунта, щото темата е в грешен раздел...
и после регистрациите са отворени веднъж на 3 месеца
victoriassecret1
06-09-2013, 16:54
.NET
по принцип се и как да няма развитие, има нов каталог, явно има, а и там са старите хора които качват, както и това, че мн сайтове за превеждане казаха, че няма да првеждат неща от нет, макар че те се препокриват
иначе админите преди бяха стабилно комплексирани, аз изказвам мнението си по даден филм и някакъв админ ми се вкл и почва да ми вика, че не му пукало за мнението ми, не че и аз му останах длъжен
Не знам дали има разлика, но срещам противоречиви мнения, че в някой от двата имало много вируси. Аз преди използвах НЕТ, само че откакто го бяха блокирали по едно време не мога да го отворя с нито един браузър.
ShtrudeL
06-09-2013, 18:19
СЕ тая ^^
.se, защото не си падам по идиоти решили да превземат някой сайт само защото са имали привилегията да го администрират, ако ще и създателите на сайта да са калъфи.
Иначе не знам какво е ставало из коментарите, но като знам тийновете какви са, не се учудвам че е имало банове и такива неща. Понякога си трябва контрол.
Supermassive____
06-09-2013, 21:48
Нещо пак са бъгнали сайта, не иска да се отваря. Ако някой знае нещо да пише.
.se пак не се отваря, даже и не ми изписва онова съобщение. Meh, явно днес ще тегля от tpb.
.se пак не се отваря, даже и не ми изписва онова съобщение. Meh, явно днес ще тегля от tpb.
при мен се отваря
Аз като виден Бай Ганьо ползвам и двата и подбирам кой има повече сийд. И двата ми работят.
bigcityprisonx
06-10-2013, 17:57
zamunda.net винаги него съм си ползвала и с друго не съм свикнала да работя просто.
zamunda.net - оттам един администратор ''превзе'' така да кажем целия сайт сменяйки паролите и ограничаване на достъпа до другите администратори. В писмото пишеше че другите администратори ( оргиналните уж ) правят .SE но хора като гледам zamunda.net има повече напредък откакто тоя ''хакер'' ги ''прееба''. Така че , ако ви отваря и двата няма проблем , ацц-то ви бачка и на двата сайта , просто .NET ми изглежда по-хубава. Даже ми дигнаха рейта от 0.125 на 1.000 защото съм бил клиент вече 5/6 години ( това стана след като ''превзеха'' .net и създадоха .se )
sofityoy
06-11-2013, 15:40
zamunda.net
Аз също,защото има повече торенти и по-голямо разнообразие и най-вече нови филми (2012-2013).
heartshapedbox
06-12-2013, 10:34
.нет, свикнала стм.
eclipse06
06-12-2013, 12:02
Предпочитам NET, защото поне имат някакво развитие - нови каталози, търсене по описание, име на актьор и т.н. Zamunda.SE (уж оригиналната замунда) са се закотвили на едно ниво от години и не са мръднали.
Напълно съгласна
HarabeishoOrGoHome
06-12-2013, 12:18
.НЙЕТ
Откакто хакнаха замунда.нет използвам Се.Бях чула,че ако теглиш торенти от .нет след известно време може да ти хакнат профила.. и затова не се занимавам да влизам там вече :D
goshik.ivankov
06-13-2013, 18:43
Откакто хакнаха замунда.нет използвам Се.Бях чула,че ако теглиш торенти от .нет след известно време може да ти хакнат профила.. и затова не се занимавам да влизам там вече :D
Ти собствено мнение не можеш ли да си изградиш? Ако ти кажат, че като се бръснеш след известно време ще станеш монахиня, ще станеш ли?
BlackEyedPeas
06-13-2013, 21:51
Мии.. и от двете тегля ;д дето ми падне, но в SE доста от торентите нямат сийдъри, за това по-често NET.
Това с хакването на профили и аз го видях някъде, но ми е трудно да си обясня тая логика. За тези които държат сайта данните са си при тях, няма нужда да хакват нещо което вече имат. Пък и какво има да ти хакват на теб и на още хиляди потребители, това е ненормално, та това е сайт в който всеки само тегли и нищо не дава.
Извинявам се за тъпия въпрос,но какво е това сийд/сийдове? И съответно пийъри? Влияе ли броят им в даден торент и ако да как?
JuStElly
06-15-2013, 14:43
И двете ми отварят, затова си ползвам и двете... не ме вълнува особено кой кого е хакнал, кой как се е държал, кой за какво е банвал.. важното е да си тегля торентите, те ако искат да се избият.
New_Teen_Mashine
06-18-2013, 20:10
Разликата е, че едната се води крадена и в момента все още има повече активност и сийд
Уж различни, а базата от данни и на ".нет" и на ".се" е еднаква.
Пример: Ако в ".нет" станеш ъплоудер, и в ".се" ще имаш тези права.
Ти собствено мнение не можеш ли да си изградиш? Ако ти кажат, че като се бръснеш след известно време ще станеш монахиня, ще станеш ли?
Приятелю,мога да си изградя собствено мнение и по принцип така и правя и си държа на него.Но тук става въпрос за 1 прост сайт,от друга страна има същият такъв с малко по-различно име.Дали ще вляза в единия,дали в другия все едно и също,просто не искам да рискувам ;)
Пример: Ако в ".нет" станеш ъплоудер, и в ".се" ще имаш тези права.
не, няма
тва е все едно да кажеш, че ако тук си модератор, и в спортал.бг ще имаш тези права
двете замунди са съвсем отделни сайтове в момента, фактът, че и двете се казват "zamunda" не значи нищо
zlatko98
06-19-2013, 16:00
От .нет, защото в .се на повечето торенти има по един-двама сийдъри
Christina13
07-01-2013, 14:44
Аз ползвам zamunda.net :)
dark_girl
07-01-2013, 15:17
Аз ползвам zamunda.net :)
И аз.:)
onetwo12
07-01-2013, 16:41
аз тегля само от .нет
Slobbery
07-01-2013, 16:57
.НЕТ предимно
John_Deep
07-01-2013, 17:27
.СЕ се опитаха да продадат личните данни на потребителите си, затова стана целия "скандал". Ползвам .НЕТ
purple_butterfly
07-16-2013, 14:40
Предпочитам .се Не ми харесва идеята за много каталози.Всичко, което го има в .нет го има и в .се Разликата е само в каталозите и дигнатите рейтинги. Освен това всичко относно игри, което го има в .нет се сваля от .се и се качва там. :)
Мен обаче ако питате си сваляйте краковете от пайрътбей ;дд
LonnieMo
07-16-2013, 14:42
zamunda.net :))
Напълно съгласна
+1 И аз съм за НЕТ
purple_butterfly
07-16-2013, 14:56
Извинявам се за тъпия въпрос,но какво е това сийд/сийдове? И съответно пийъри? Влияе ли броят им в даден торент и ако да как?
ами колкото повече сийдъри има торента толкова по-бързо се сваля ;дд поне аз така мисля ..за пиърте не знам какво са ;дд
Amore-Mio*
07-17-2013, 06:37
Отварят ми се и двете, и ползвам и двете.
Където има повече сийд, отивам там.