View Full Version : Орална любов на обрязан мъж
Здравейте,наскоро тръгнах с мъж,който е обрязан заради здравословен проблем.Бих искала да попитам някое момиче с опит , как да му направя свирка,така че той да свърши? 5
TheHelper
10-18-2014, 20:05
Трябва да лижеш по областта на главичката...Върхът на главичката и границата между главичката и тялото на пениса са най-чувствителни.
Всъщност, няма много голяма разлика между обрязан и необрязан пенис. Мисля, че е по-здравословно да е обрязан...
fire_magic
10-18-2014, 20:25
Мисля, че е по-здравословно да е обрязан...
Да, доказано е че продължителността на живота се удължава средно с от 5 до 10 години...
Клякаш и лапаш все е кур.Смучеш му и топките пробваш да го налапаш целия и си помагаш и с ръката.
Не съм забелязала толкова да е от значение дали е обрязан, или не. По-скоро го питай какво му харесва конкретно.
mikity_sladky
10-20-2014, 11:10
Трябва да лижеш по областта на главичката...Върхът на главичката и границата между главичката и тялото на пениса са най-чувствителни.
Всъщност, няма много голяма разлика между обрязан и необрязан пенис. Мисля, че е по-здравословно да е обрязан...
Точно "Върхът на главичката и границата между главичката и тялото на пениса са най-чувствителни", бих добавил и от долу под главичката. А, че има разлика ИМА м/у обрязан и необрязан. Обрязан много ясно е по-добре(от където и да го погледнеш). :)
Няма разлика дали е обрязан или не. Има си специфични предпочитания. Попитай него като цяло.
mikity_sladky
10-22-2014, 08:22
Няма разлика дали е обрязан или не. Има си специфични предпочитания. Попитай него като цяло.
Ти обрязан ли си ? От къде знаеш, че няма разлика ?
nansi_2005
10-22-2014, 09:58
Ти обрязан ли си ? От къде знаеш, че няма разлика ?
a ти необрязън ли си ? откъде знаеш кой на какво се кефи .... не намирам смисъв такива теми .... първо че е чисто предпочитание и второ че няма как да кажеш на кой какво му харесва защото това е относително от състояние умора стрес и старание на половинката .... никога едно момиче не прави еднакви свирки ....
По-добре да не става от колкото да е обрязан.
nansi_2005
10-23-2014, 11:52
е това пък що за коментар е ?
mikity_sladky
10-23-2014, 12:17
По-добре да не става от колкото да е обрязан.
Това е глупав коментар !