View Full Version : Космите проблем ли са?
tedomaster
02-25-2015, 09:06
Извинявам се за въпроса но се чудех дали те наистина са проблем!!!!
tedomaster
02-25-2015, 09:15
черни,слабини
heartshapedbox
02-25-2015, 09:18
Зависи от това дали на теб ти пречат. Всеки си има различни предпочитания.
не ме блазни идеята за окосмяване там. ти си знаеш ( :
Не питай нас, питай гаджето ти. Мен не ме кефят косми в тая област, каквито и да са - руси, черни.. не. Обичам да е гладко.
TheDeath
02-25-2015, 09:48
Мен лично ми е адски противно. Изглежда ми нечистоплътно, имах едно гадже, отказваше да се обръсне и все ме питаше защо никога не правя "орален" с него - ми не искам да ти се доближавам до космалаците, бе пич :) Но пък може да има хора, на които не им пречи :)
DragonLady
02-25-2015, 10:30
Не питай нас, питай гаджето ти. Мен не ме кефят косми в тая област, каквито и да са - руси, черни.. не. Обичам да е гладко.
И аз съм на това мнение, по-добре да няма косми, но се съобрази най-вече с предпочитанията на гаджето си.
NomNomNom
02-25-2015, 10:45
Пък аз не обичам бръснати мъже там, странно ми е ако някой има косми навсякъде но не и там :д или да има навсякъде, или никъде.
Та, питай приятелката си.
VinDiesel
02-25-2015, 10:58
Махай ги, все пак е много по-комфортно.
galen_plamen
02-25-2015, 11:04
Пък аз не обичам бръснати мъже там, странно ми е ако някой има косми навсякъде но не и там :д или да има навсякъде, или никъде.
Та, питай приятелката си.
точно така
baby_baby
02-25-2015, 12:40
Зависи си от човека
На мен не ми пречат
RapExotic
02-25-2015, 15:34
Да не си педерас, че да се бръснеш там.. Просто спазвай добра хигиена.
VinDiesel
02-25-2015, 16:32
Лятно време спазвай каквото искаш, ти бъди навсякъде като персийски килим, трябва да не излизаш от банята….
anonymous908491
02-25-2015, 16:47
Лятно време спазвай каквото искаш, ти бъди навсякъде като персийски килим, трябва да не излизаш от банята….
Ти ако се миеше правилно в банята, нямаше да пишеш такива тъпотии.
Бръсни се навсякъде и ходи се оправдавай след това, че не си педал.
VinDiesel
02-25-2015, 17:29
Ти ако се миеше правилно в банята, нямаше да пишеш такива тъпотии.
Бръсни се навсякъде и ходи се оправдавай след това, че не си педал.
Аз като мина покрай не такива педали като теб, ми се повръща. Ти на мен за хигиена не може да ми говориш, ама грам......
Ходи си със житните култури под мишниците, чепа и ходи брадат като поп, после ми обяснявай за правилно миене. Излизаш от банята целия рунтав, като гибон и след 30 минути вече миришеш на не педал....
Точно такива, като се доближат до мене, не миришат на пот, а ми на оцет.
anonymous908491
02-25-2015, 18:15
Аз като мина покрай не такива педали като теб, ми се повръща. Ти на мен за хигиена не може да ми говориш, ама грам......
Ходи си със житните култури под мишниците, чепа и ходи брадат като поп, после ми обяснявай за правилно миене. Излизаш от банята целия рунтав, като гибон и след 30 минути вече миришеш на не педал....
Точно такива, като се доближат до мене, не миришат на пот, а ми на оцет.
Предпочитам да мериша, отколкото да си бръсна задника. Ти сигурно висиш повече време в банята от някоя средностатистическа кифла, сигурно и повече селфита от нея имаш, но поне не меришеш, кво ти пука, че мязаш на педал и всички те мислят за педал, ти не меришеш.
VinDiesel
02-25-2015, 18:33
Предпочитам да мериша, отколкото да си бръсна задника. Ти сигурно висиш повече време в банята от някоя средностатистическа кифла, сигурно и повече селфита от нея имаш, но поне не меришеш, кво ти пука, че мязаш на педал и всички те мислят за педал, ти не меришеш.
Виж сега, дай да си говорим истини и сериозно :)
Точно ти 40+ годишен ръкоблудник, правещ се на лош в тинейджърски форум, имащ форума за хоби и място, където да си избива комплексите. Какво изобщо правиш в такъв форум, след като един съвет не си дал(поне аз не съм засичал такъв). Започвам да се съмнявам, дали момиченцата искаш да впечатлиш или момченцата, тъй като попадам не един път, на постове съдържащи все мъжка любов.
Аз не съм виновен, че си отхвърлен от обществото извън форума. Хора като теб ги съжалявам по принцип, но ти си изключение.
А ти си ходи миришещ на пот, целия в косми, жените се възбуждат от миризмата на тигър.
Дано си намериш женa и дай боже, да не завършва на jpg/png/gif .
anonymous908491
02-25-2015, 18:49
Видях се с нея(_Baby_) на живо преди няколко дни, на живо нямам предвид по скайп......
Не знам защо въобще си губя времето с теб, ти си успял да се видиш на живо с фалшив профил, то действията ти доказват, че акъл при теб не вирее.
VinDiesel
02-25-2015, 19:21
Не знам защо въобще си губя времето с теб, ти си успял да се видиш на живо с фалшив профил, то действията ти доказват, че акъл при теб не вирее.
Димо Падалски, понякога е хубаво да замълчиш, преди да напишеш нещо подобно, защото ще ти се смеят и врабчетата.
Милена фалшив профил :lol:
anonymous908491
02-25-2015, 19:22
Реален е само за теб, по-горе уточних защо е така.
VinDiesel
02-25-2015, 20:38
Реален е само за теб, по-горе уточних защо е така.
Димо, следващия път ще направя една снимка и ще ти я пратя да ръкоблудстваш на нея.
Не разбирам кое му е педалското на тва мъж да си маха козинката отдолу... Кви са тия простотии, педалско било. Не става въпрос за скубане на вежди все пак.
Хахахх, специално за задника ми е много интересно защо му е на мъж да си го бръсне, при положение, че никой няма работа там... :D
anonymous908491
02-25-2015, 21:14
Да не те чуе Тори, че след темата за сватба, ще последва и нещо още по-неприятно
Димо, следващия път ще направя една снимка и ще ти я пратя да ръкоблудстваш на нея.
Или да плаша децата, те обичат да гледат картинки с измислени създания.
Виж сега, дай да си говорим истини и сериозно :)
Точно ти 40+ годишен ръкоблудник, правещ се на лош в тинейджърски форум, имащ форума за хоби и място, където да си избива комплексите. Какво изобщо правиш в такъв форум, след като един съвет не си дал(поне аз не съм засичал такъв). Започвам да се съмнявам, дали момиченцата искаш да впечатлиш или момченцата, тъй като попадам не един път, на постове съдържащи все мъжка любов.
Аз не съм виновен, че си отхвърлен от обществото извън форума. Хора като теб ги съжалявам по принцип, но ти си изключение.
А ти си ходи миришещ на пот, целия в косми, жените се възбуждат от миризмата на тигър.
Дано си намериш женa и дай боже, да не завършва на jpg/png/gif .
ХАХАХАХАХА 'ЗЕМИИИИИИИ!!!
:D хахаах, аре да не!
За сватба съм навит, ама това вече ше е насилване на късмета... :D
Да не те чуе Тори, че след темата за сватба, ще последва и нещо още по-неприятно.
:D хахаах, аре да не!
За сватба съм навит, ама това вече ше е насилване на късмета... :D
Рилакс и двамата, не говоря за задници. Освен тва никой няма да се жени.
Slynchiicee
02-26-2015, 06:08
Толкова ли е трудно да ги премахнеш ?!
За мъж не ме притеснява, за жена обаче... гадна работа ;D
kaRamella
02-26-2015, 22:44
ми не искам да ти се доближавам до космалаците, бе пич :)
камоли да ги облизвам,гр.
fUcKsMiLe
02-26-2015, 23:51
Не ми пречи само да се "подстригва", ама винаги е по-добре без.
Особено лятото е хубаво да ти е "леко" там долу.
Не ми пречи само да се "подстригва", ама винаги е по-добре без.
Особено лятото е хубаво да ти е "леко" там долу.
Това.
TheDeath
02-27-2015, 06:00
камоли да ги облизвам,гр.
Дори ми е гадно да ги виждам, не искам да ги пипам, а за доближаване на лицето ми до тях и дума не искам да става :) :) :)
NomNomNom
02-27-2015, 08:54
Не ви разбирам с тази погнуса към мъжките косми :D
heartshapedbox
02-27-2015, 09:03
^аз също.
Не отдавам голямо значение дали някой има косми или не.
и на мен въобще не ми пречат мъжките косми, но пък аз не обичам да имам.
VinDiesel
02-27-2015, 11:16
Сега излиза, че всички харесвате космати симпатяги?
Лятото съм космат само по ръцете, а те изсветляват от слънцето, зимата пускам мегдан на гората и по краката. Иначе повечето жени, само леко да са наболи доло и край, голям срам, голямо вайкане..
Много са ми неестествени мъже с гладки крака.
VinDiesel
02-28-2015, 10:57
Много са ми неестествени мъже с гладки крака.
И на мен, но заради футбола няма как.
Най-много ми харесва как седят, минати само с машинка за подстригване, седат наболи и краката не са ти гладки, като женско дупе :D
А интересно ми е, космите на задника махаш ли си ги? Или само на краката и след това следва един космат задник. Т'ва е много комично, както и обратното. :Д
VinDiesel
02-28-2015, 11:37
Ами не съм комик. :D
Да си кажа сега. Много ми е антивъзбуждащо мъж без косми цялостно. Крака, ръце - задължително да е космат, също съм фенка на космите на гърдите. На другите места са ми просто неутрални. :Д
VinDiesel
02-28-2015, 11:46
Шок и ужас. Не знам, аз косми не мога да търпя…
Интересно ми е, целуваш ли мъжете по тялото?ъ
И на мен, но заради футбола няма как.
Най-много ми харесва как седят, минати само с машинка за подстригване, седат наболи и краката не са ти гладки, като женско дупе :D
Ох, ужасно е ;D Имах съученик, който ходеше на народни танци и така с машинка си махаше космите на краката. И един футболист, дето се бръснеше и като си седнеха двамата да си обсъждат методите... :Д Не мисля,че пречи кой знае колко. Зависи колко силно е окосмяването де, но имам приятел джудист, който е категорично против мъж да се бръсне, където и да било, но в неговия случай природата е била благосклонна. Ако са твърде много е по-приемливо.
Примерно: http://fc01.deviantart.net/fs71/f/2011/220/b/9/sexy_hairy_leg_by_sexualemo-d45x99l.jpg
;D
Шок и ужас. Не знам, аз косми не мога да търпя…
Интересно ми е, целуваш ли мъжете по тялото?ъ
Еми да, целувам. Някаква масова заблуда е, че косматият мъж е миришещ и гнусен.
VinDiesel
02-28-2015, 12:06
Не са ми гъсти и черни, но пък за сметка на това са дълги, няма никакъв шанс да ги оставя. Гледаш бутонки, калци и нагоре преди крачула, гледаш някакъв полувер… ..
Важното е да се чувстваш добре. На мен няма да ми направи впечатление този "пуловер", защото го приемам за нещо напълно естествено.
В училище по едно време беше много модерно учителките да правят забележки на момчетата, които ходят с къси гащи през май и юни, когато вече градусите са към 30, защото, видиш ли, не било красиво да се виждат косми. Ама те нека умират от жега...
на горната снимка все едно сте снимали моя крак :lol: иначе ги минавам лятото с машинката, на краката
който няма толкова косми, той не е усетил разликата в температурата
anonymous908491
02-28-2015, 13:49
Оправдания за гейска визия се намират лесно, включително тия с хигиената или температурата, които са най-популярни, но да не забравяме и свързаните с дължината на космите и как се заплитали.
VinDiesel
02-28-2015, 21:24
Еми да, целувам. Някаква масова заблуда е, че косматият мъж е миришещ и гнусен.
Нямах това предвид, просто на някои жени не и е приятно да целуват косми, ако ще и на виолетки да миришат :)
на мен ми неприятно мъжът да си маха космите на краката, имах един приятел футболист, който беше по-превзет от половината ми приятелки на тази тема, не знам странно ми е, не ми пречат космите там долу, стига да се поддържа добра хигиена
Според мен е по-хигиенично да се махат отдолу, ама въпрос на личен избор. Но на мен така ми е по-приятно. Иначе и аз съм ЗА косми на ръце/крака/гърди, не супер много де.
VinDiesel
03-02-2015, 13:44
Друго си е да прилича на тибетска лама.. :D
obicham69
03-02-2015, 18:13
въпрос на личен избор, на мен лично повече ми харесват момичета без храсталаци отдолу :)
ако си от Анадола и нямаш мустак отгоре и отдолу сигурно няма да изглеждаш мъжествен и никоя няма да ти пусне, но все пак сме в 21-ви век неарделталците повечето вече са измрели :D момичетата с които съм бил също не харесват брадясали ..., може би ги е страх да не глътнат някой косъм по време на свирка
kaRamella
03-05-2015, 16:38
Нямах това предвид, просто на някои жени не и е приятно да целуват косми, ако ще и на виолетки да миришат :)
Толкова обичат космите, че чак подмишницата ги облизват.
VinDiesel
03-05-2015, 18:54
Толкова обичат космите, че чак подмишницата ги облизват.
Това винаги ми е било най-омразното. Във фитнеса идват хора от други етноси с храстите подмишниците.
Един път не са ми миришели на чисто или парфюм, страшна……….
Pe4ankata
03-05-2015, 19:36
Аз съм туркиня и нямаме голямо право на избор , ако мама види косми в банята ме бие ..
obicham69
03-06-2015, 05:57
троле не си се подготвил добре, всички туркини се бръснат отдолу, алах е забранил жените да имат косми там
ForzaFelipe
03-06-2015, 17:22
Живеем в 21ви век, не е толкова странно вече момче да се обръсне и по-надолу от брадата... Аз лично никога не съм си бръснал ръцете или краката, просто защото не ми харесва, но мишниците и интимната област, редовно, главно защото ми е по-конфортно. Бил съм с момиче което не се бръснеше отдолу, беше странно, но като си поддържа хигиена не виждам защо да е проблем. Всичко си е до човека.
sladura89
03-07-2015, 11:40
Ами според мен си е напълно естествено и наложително бръсненето отдолу! Все пак на никой не му е приятно при орална любов да се нагълта с косми и освен това от косми да не може да си видиш оная работа! Освен това без козина няма вероятност да прихванеш срамни въшки! Все пак вие си знаете това си е моето мнение! ;)
anonymous908491
03-07-2015, 14:15
освен това от косми да не може да си видиш оная работа!
То като се обръснеш и си го видиш, къв смях пада
То като се обръснеш и си го видиш, къв смях пада
хахахахаааах
NomNomNom
03-07-2015, 14:26
Ами според мен си е напълно естествено и наложително бръсненето отдолу! Все пак на никой не му е приятно при орална любов да се нагълта с косми и освен това от косми да не може да си видиш оная работа! Освен това без козина няма вероятност да прихванеш срамни въшки! Все пак вие си знаете това си е моето мнение! ;)
Ъ?
Първо, ако космите естествено си ги имаш, кое е естественото да ги махаш ?
Второ, не се нагълтваш с косми.
Трето, трябва да ти е доста малък, за да не си го видиш от косми, сорЕ.
Въпрос на предпочитание си е, ама не приказвайте глупости, моля.
Моето предпочитание си е жена без косми и мъж с косми. Който иска, да харесва другото, ни ма боли :Д
anonymous908491
03-07-2015, 14:31
Моето предпочитание си е жена без косми и мъж с косми.
Опитвала ли си с жена ?
NomNomNom
03-07-2015, 16:20
Опитвала ли си с жена ?
тайна-майна
Corb1225
03-07-2015, 16:23
Папагале, май си объркал аватара. Що не пробваш това:
http://wallpoper.com/images/00/02/82/24/hairy-man_00028224.jpg
anonymous908491
03-07-2015, 17:37
тайна-майна
Въпросът ми беше риторичен, предпочитанията се основават на някакъв опит, не падат от небето.
Corb1225
03-07-2015, 17:40
А твоите предпочитания от къде идват, като си нямаш никакъв опит? Да не си бил с космати мъже?
LoadRunner
03-07-2015, 18:09
Тук май никой не е казвал за момичетата, мен по- ме кефят със ама само отгоре, оформени във вертикален правоъгълник (тип 80' или 90' не знам) но да не са по- къси от 5мм защото тия 5милиметрови косми са най- гадни и твърди, без да има надолу обаче. Мания е на момичетата да са напълно без но понякога ми приличат на тия малки пикли които си играят на плажа с кофички и си строят замъчета, не приличат на зрели жени.
NomNomNom
03-07-2015, 18:14
Тук май никой не е казвал за момичетата, мен по- ме кефят със ама само отгоре, оформени във вертикален правоъгълник (тип 80' или 90' не знам) но да не са по- къси от 5мм защото тия 5милиметрови косми са най- гадни и твърди, без да има надолу обаче. Мания е на момичетата да са напълно без но понякога ми приличат на тия малки пикли които си играят на плажа с кофички и си строят замъчета, не приличат на зрели жени.
Дадада, по европейските филми много хубаво ги подстригват.
И точно, надолу да няма.
Поддържа се малко по-трудно от това да си без, но е найс.
LoadRunner
03-07-2015, 18:15
Защо да е по- трудно. Просто надолу се бръснеш, а нагоре използваш машинка+ бръсначка
NomNomNom
03-07-2015, 18:27
Защо да е по- трудно. Просто надолу се бръснеш, а нагоре използваш машинка+ бръсначка
В моя случай, нямам машинка + ако отгоре малко кръцнеш някое връхче грешно, става грозно и всичко трябва да затриваш, но се свиква.
В другия случай просто помиташ всичко.
audrey hepburn
03-07-2015, 18:34
Не ми допада мъжкия пол да се обезкосмява, но разбира се и твърде много окосмяване също не е приятно понякога. Всичко да е умерено. :D
anonymous908491
03-07-2015, 19:13
В моя случай, нямам машинка + ако отгоре малко кръцнеш някое връхче грешно, става грозно и всичко трябва да затриваш, но се свиква.
Ти сякаш някви произведения на изкуството твориш. Чистиш бикини зоната и устните и това.
LoadRunner
03-07-2015, 19:23
Имам гадно подходящ лаф за тая тема
ама ме е страх хората да не си развалят доброто мнение което са изградили за мен до сега
:Д
NomNomNom
03-07-2015, 19:23
Ти сякаш някви произведения на изкуството твориш. Чистиш бикини зоната и устните и това.
Ако ги коснеш малко повече, става грозно, една рязка разлика се получава.
Не винаги де, но се случва чат пат, през повечето време ми е по-лесно да стоя без.
Зависи в какво настроение съм.
По темата за мъже, написах днес naked man, за да извадя снимки на мъжко окосмение по гърдите ( очаквах просто голи мъже по бельо ), но се оказа, че safety настройките на гугъл съм ги махнала и ми излезе яко гей секс :Д
anonymous908491
03-07-2015, 19:34
Да не си търсила кой е най-космат, за да стигнеш до мен ?
Иначе ако трябва да съм сериозен
http://pixshark.com/antony-starr-partner.htm първата горе в дясно, колкото и нескромно да звучи изглежда точно като мен. Ако съм в настроение някой път, ще си покажа старите снимки, че сега е зима и съм се отпуснал
LoadRunner
03-07-2015, 19:37
и все пак, две сърца свързани, два чифта гащи развързани, вълна до вълна, една дупка пълна! :D
VinDiesel
03-07-2015, 19:42
По темата за мъже, написах днес naked man, за да извадя снимки на мъжко окосмение по гърдите ( очаквах просто голи мъже по бельо ), но се оказа, че safety настройките на гугъл съм ги махнала и ми излезе яко гей секс :Д
Naked man е гол мъж.:D :D :D :D.
Пробвай с no depilated man ;)
и все пак, две сърца свързани, два чифта гащи развързани, вълна до вълна, една дупка пълна! :D
По-добре вълната да отсъства :D
anonymous908491
03-07-2015, 19:45
Пробвай с depilated man ;)
за да извадя снимки на мъжко окосмение по гърдите
А дори с поправката ти излиза, че ако ти тръгнеш да търсиш снимки на истински мъже, ще напишеш 'мъже, които не са гейове'
VinDiesel
03-07-2015, 19:58
А дори с поправката ти излиза, че ако ти тръгнеш да търсиш снимки на истински мъже, ще напишеш 'мъже, които не са гейове'
Аз мъже не търся, ти си по тая част, знаем че жените не ти харесват и ги биеш от малък.
anonymous908491
03-07-2015, 20:01
Ти не ги търсиш, а те теб ?
NomNomNom
03-07-2015, 20:04
Пробвай с no depilated man ;)
По-добре вълната да отсъства :D
е че гол мъж си търсех, за да оплакна око малко и междувременно да видя дали някой с косми има
sl1nceetoo
03-07-2015, 20:12
Пък аз не обичам бръснати мъже там, странно ми е ако някой има косми навсякъде, но не и там :д или да има навсякъде, или никъде.
това.
а косматите гърди са си възбуждащи.
http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/73/c4/4e/73c44ec4e7e3442261dce770fad6db35.jpg
http://www.malextra.com/image-library/land/500/m/man-chest-hair-117485888.jpg
anonymous908491
03-07-2015, 20:12
https://gorgemess.files.wordpress.com/2013/12/kate-moss-mert-marcus-playboy-12.jpg
VinDiesel
03-07-2015, 20:27
https://gorgemess.files.wordpress.com/2013/12/kate-moss-mert-marcus-playboy-12.jpg
Тоя номер не минава, не ни замазвай очите с тая пичолина, знаем че си падаш по космати мъже.
http://www.img-share.eu/f/images/63/xaxaxaxaxa2LHzBDl.jpg (http://www.img-share.eu/main/image_view/xaxaxaxaxa2LHzBDl.jpg.htm)
anonymous908491
03-07-2015, 20:28
Тоя номер не минава, не ни замазвай очите с тая пичолина, знаем че си падаш по космати мъже.
Дори не знаеш коя, а ако си бръснех задника, щях да си призная, че си падам по мъже
VinDiesel
03-07-2015, 20:33
Дори не знаеш коя, а ако си бръснех задника, щях да си призная, че си падам по мъже
Кейт Мос е, знам коя е ;), време е да измислиш нещо друго, това вече се изтърка. Аз се обезкосмявам целия(без ръцете), не само задника ;).
Но ти си оставаш космат гибон, който си реше космите и по гърба.
LoadRunner
03-07-2015, 20:34
а, ама тука може ли да се пускат нецензурни материали, аз мислех че само след 12
anonymous908491
03-07-2015, 20:36
Аз се обезкосмявам целия(без ръцете), не само задника
То оставаше и само задника да бръснеш, тогава и родителите ти щяха да знаят, по какво си падаш
VinDiesel
03-07-2015, 20:37
а, ама тука може ли да се пускат нецензурни материали, аз мислех че само след 12
В тоя късен час някои самотници на 45 не издържат и започват да душат петлето, на голи снимки на модели.
То оставаше и само задника да бръснеш, тогава и родителите ти щяха да знаят, по какво си падаш
Казах ти вече, не си падам по мъже, не се опитвай да ме зарибяваш, падам си по жени!
Регистрирай се в някой педалски сайт, там може да намериш своята половинка и най-накрая, родителите ти да те видят с "булка".
LoadRunner
03-07-2015, 20:42
и аз ще прибягна до снимка за да изразя по- ясно мнението си
http://prikachi.com/images/138/7968138B.png
http://prikachi.com/images/142/7968142k.jpg
anonymous908491
03-07-2015, 20:44
Казах ти вече, не си падам по мъже, не се опитвай да ме зарибяваш, падам си по жени!
Регистрирай се в някой педалски сайт, там може да намериш своята половинка и най-накрая, родителите ти да те видят с "булка".
За човек не се съди по думите, а по действията. Ти сто неща можеш да кажеш, аз да не съм сляп, нали чак при мен се носи миризмата ти на естроген.
Corb1225
03-07-2015, 21:09
Какво ще кажете за това:
http://i.imgur.com/mqfm1JYl.jpg (http://imgur.com/mqfm1JY)
Малко е попрекалила май, ама на мен пък си ми харесва.
VinDiesel
03-07-2015, 21:10
За човек не се съди по думите, а по действията. Ти сто неща можеш да кажеш, аз да не съм сляп, нали чак при мен се носи миризмата ти на естроген.
Всеки мъж в кръвта си има естроген, но ти си изключение. Ти си най-големия от най-големите косматковци.
Какво ще кажете за това:
Малко е попрекалила май, ама на мен пък си ми харесва.
Усещам утре как всички сме баннати.....
LoadRunner
03-07-2015, 21:21
Corb1225 не знам дали си тъп, ама ти си знаеш.
Corb1225
03-07-2015, 21:24
Изхаби си копчетата да напишеш нещо, което е ясно за всички? Че не знаеш дали съм тъп.
Overkill_Teen
03-08-2015, 17:46
Много зависи от окосмяването, моето не е много и рядко ги махам и то не с бръснач, защото кожата ужасно се раздразнява и излизат гадни пъпки....
sladura89
03-09-2015, 14:30
Ъ?
Първо, ако космите естествено си ги имаш, кое е естественото да ги махаш ?
Второ, не се нагълтваш с косми.
Трето, трябва да ти е доста малък, за да не си го видиш от косми, сорЕ.
Въпрос на предпочитание си е, ама не приказвайте глупости, моля.
Моето предпочитание си е жена без косми и мъж с косми. Който иска, да харесва другото, ни ма боли :Д
Пробвала ли си за да знаеш, че не се нагълтваш с косми! Освен това аз говоря за жената не може да и се видят срамните устни, ако е обрасло с косми, а все пак това си е място, което ми действа силно възбуждащо! Сега на мъжа ще му се вижда и с косми, ама и на мацките предполагам, че при орална няма да им е особено приятно като има косми! Но всеки си знае де! Мхм е то принципно там всеки си има косми естествено, кой няма косми по генеталиите! :)