PDA

View Full Version : Добре де, а при момчетата боли ли?

Stockh
03-27-2015, 15:04
Е хубаво де, станах на 17 и вече е крайно време да си направя сефтето. Странното е, че само момичетата питат дали боли първия път. Та един приятел ми вика, че само е сърбяло те такива работи. Та боля ли ви първия път ебачи :D

anonymous908491
03-27-2015, 15:07
но и момчетата имаме девствена ципа.

Ти може и да имаш, но не слагай всички заедно с теб

obicham69
03-27-2015, 15:15
но и момчетата имаме девствена ципа. Та един приятел ми вика, че само е сърбяло те такива работи. Та боля ли ви първия път ебачи :D

къде ти е ципата братле на дупето ли? първият път може и да те боли не знам, вземи си лубрикант

Тодор
03-27-2015, 15:21
Писал си в профила че си на 20,тук пишеш че си на 17.Обаче пишеш че мъжете имат девствена ципа.Не казвай на колко си всъщност,ама знай че скоро няма да дойде подходящото време за секс!!! Що се отнася до сърбежа,зависи от дамските буби на партньора.А дали боли,зависи от това къде ще правиш секс. :)

RapExotic
03-27-2015, 15:35
А клитор имаш ли?

ForzaFelipe
03-27-2015, 15:37
Моля те, просветли ни нас невежите, къде по дяволите е девствената ципа при мъжете?!?

Stockh
03-27-2015, 16:29
Е как къде бе, на главичката? :D Не съм роден научен, ако не му викат ципа как му викат? Дишайте момчета, тоя интернет много ви агресира :D :D
edit: Тва дето държи главичката да не се "разкрива" цялата. :D
Edit2: Та гугъл ми каза, че се казва "юздичка" или "гемче".
Та след като изяснихме нещата - да се върнем към темата :D

RapExotic
03-27-2015, 16:52
Е как къде бе, на главичката? :D Не съм роден научен, ако не му викат ципа как му викат? Дишайте момчета, тоя интернет много ви агресира :D :D
edit: Тва дето държи главичката да не се "разкрива" цялата. :D

Това се казва юздичка или гемче, но то не се къса при полов акт. Ако се скъса случайно това си е сериозен проблем и се ходи на лекар. Тези неща се учат на 12-13 годишна възраст, още преди да започнеш да мастурбираш.

GLaDOS
03-27-2015, 17:54
Боли те кура.Много.

Stockh
03-27-2015, 18:39
Аха ясно момчета, нета е пълен с тия статии, ама пълен ;д Та значи моя проблем "късо гемче" ли се нарича? Защото имам проблем при забелването и не се вижда цялата главичка..даже при опит да го забеля целия боли страшно.

MonnyMonsterr
03-27-2015, 21:24
Не съм момче, но въпреки това знам неща, които всяко момче знае (или би трябвало да знае). Досега не съм чула някой да го е боляло, ако това се случи значи може причината да е че не е било достатъчно мокро или че момчето си има проблем в тази област. Идивидуално е.

Относно това, че теб те боли според посочения втори проблем, това понякога е по рождение. В смис не е нещо ненормално, но е некомфортно за момчето. Знам, че при такива обстоятелства някои се подлагат на лека операция (да не се плашиш) и проблема се оправя.

strawberry88
03-28-2015, 23:50
станах на 17 и вече е крайно време да си направя сефтето

Крайно време е! Даже изоставаш много!