.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Guest

Какво значи ,,Грозен'' ?

Реших да пусна тази тема, защото просто понякога чувам някой да казва на наистина НЕгрозен човек, че е грозен.Та какво за вас е ГРОЗЕН?

..

Неприятен... за мен грозни хора няма...никога не съм виждала усмихнато лице което да не е красиво.. но хората за мен са грозни когато ме отвращават с идиотското си държание..и става едно-като цяло....Грозен..

Su6testvenoto e nevidimo za o4ite..

Фен
    Град
    nai-golqmoto selo-SOFIQ
    mi nqkolko hora ot moito klas4e(ari nema imena 4e 6e im se naranqt kompleksiranite du6ici)
    mi grozen e 4ovekut deto prili4a na ve6tica i toq deto nema samo4uvstvie ,a i toq deto ima mn pupki
    ama ako si nekoi krokodil i samo4uvstvieto nema da te spasi
    Гадно е да намериш червей в ябълката, но още по гадно е да намериш половин!

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    противен...
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

Грозен е този, който ти е неприятен за окото.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Britney`laDy
    Неприятен... за мен грозни хора няма...никога не съм виждала усмихнато лице което да не е красиво.. но хората за мен са грозни когато ме отвращават с идиотското си държание..и става едно-като цяло....Грозен..
    Да,това веднъж ми направи голямо впечатление,когато 1 баба каза на внучето си "Нямя грозни хора,има само добри и лоши"

Супер фен
    Za men grozni na vun6nost hora NAISTINA NQMA, vse ima ne6to hubavo i 4arovno v liceto na 4oveka, puk i vajno e izlu4vaneto, 4ara, koito ne se opredelq "v prekrasnite ti sini o4i". Mdaaa, poznavam edin, koito e KRASIV, stra6no hubav e, s edni prekrasniii sini o4i (v koito mojeee6 da se izgubi6) i edna rusa kosica...ama nqma nikakvo izlu4vane. I mi e dosta protiven, trudno e da me razberete, ama opredeleno NE krasotata v edno lice e nai-vajna, a samoto izlu4vane samata usmivka
    Vsu6nost nqma grozni hora, ima hora, koito ne se poddurjat i taka stavat protivni, gnusni Prosto ako se obli4at po-dobre i se grijat za vun6niq si vid, ako se usmihvat 4esto - 6te izglejdat kude, kude po-dobre

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    грозен - с тъпо излъчване. или въобще без
    алелуя.

Голям фен
    Град
    Nowhere :P
    Грозни хора според мен няма. Има просто такива, които нямат чар или излъчване, и такива, които не се поддържат. И все пак всеки си има различен вкус... Докато за някого един човек е хубав, за друг не е.

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    субективен акт на неодобрение...
    Именно. Грозен не означава само 'не привлекателен външно' -> има грозни гледки, използва се като определение за характер и т.н. Но означава точно цитираното, като акцертирам на думата 'субективен'

Голям фен
    Град
    [`Лунно`цвете`]
    Грозен? Красив? дрън - дрън...

Няма Грозни хора - има Различни вкусове... Това е!!!
    В ръцете си ме вземаш и усещам
    как ти си всичко в моя малък свят,
    и как септември-хладен и надменен
    не ще ми вземе теб и любовта...

Повече от фен
    Човек без излъчване и собствено мнение...Което явно не опира само до визията

Фен
    Град
    Добрич
    De da znam,ne moga da kaja to4no.Za men e vajno 4oveka do men bilo to priqtel ili ne6to pove4e....,da me razbira,da me podkrepq v trudni momenti,da znam 4e me obi4a,a ne dali e maneken po vun6nost i tn.
    Всичко започва и свьршва с теб
    ужасно много те обичам.
    Не би останало нищо от мен
    без теб ако сьм някой ден!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си