Ok, наскоро бях чела за poppers и сега ще обясня какво научих. Вярно е, че е в бутилчица и често се използва по дискотеки и тем подобни. Ефектите настъпват незабавно и отминават след 5 минути горе-долу. Предизвикани са от внезапното преминаване на кръв към мозъка и сърцето, както каза един потребител преди мен - може да усетите пулсиране и чувството, че главата ви ще се пръсне. Може да последват разни горещи вълни, замаяност, главоболие и най-вече - повишаване на сетивността. Чувала съм, че някои се чувстват сякаш времето се забавя. Ако прекалите с употребата обаче (вдишате неколкократно), може да премине от кашляне до припадане, така, че трябва да се внимава много. Ако го разлеете на кожата си, течността ще я изгори. Ако го погълнете, може да е фатално. Особено важно е да се знае, че смесването на виагра и попърс може да спадне кръвното ви налягане до опасно ниво! Може да се замаяте, да припаднете, да предизвика сърдечни проблеми, да доведе до кома или смърт. Ето защо, ако някой ще ползва попърс, по-добре първо да се информира, защото това все пак е някакъв химикал и може да е много опасен за здравето ви! Дано съм помогнала.