регистрация
вход в сайта
вход с FB
.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
 1. #1
  Guest

  вестибуларен апарат

  здравейте, хора! Моя проблем е, че съм много зле с вестибуларния апарат. Замаявам се мн лесно, от всичко...дори от едно кълбо напред например после ме боли главата 2 4аса Въпросът ми е, това оправя ли се? И ако може да кажете как? Някои начини, че съм доста зле. Момиче съм, на 14 (ако има значение)

 2. #2
  Според мен проблема ти е от друго естество. Вестибуларният апарат контролира равновесието и ни помага да го пазим. Ако ти имаше проблеми с него , щеше често да залиташ, олюляваш и падаш без видима причина. Твоя проблем може просто да е пна психологическа основа или просто спортът и кълбата не са за теб. Спокойно, няма място за притеснения все пак никои не те кара да правиш кълба всеки ден Все пак не е зле да потърсиш съвета на лекар... просто за всеки случай.
  Only The Friends .... And Nothing Else Matters!

 3. #3
  Guest
  Ами не, аз не правя кълба всеки ден, просто дадох пример. Но за спорта не съм съгласна. Всички ми казват, че съм само за спорт и ставам за всякакъв спорт а и аз си го знам, просто без да спортувам не мога...Само тва че ми става лошо постоянно...! Иначе с равновесието не съм зле май. но например в самолети,коли, автобуси, винаги ми става лошо. Ако вървя по една стена например и гледам надолу (как да гледам напред като ще стъпя...във въздуха ) от двете страни земята почва да ми се движи нагоре, все едно вулкан ще изригне и загубвам равновесие, едвам се държа. И оттам вече следва...става ми лошо, завива ми се свят, имам чувството, че ще повърна... ужасно е

 4. #4
  Извинявай , не съм бил много точен с думата СПОРТ в по-горния си пост... по-точно е да се използва гимнастика може би. Иначе и аз съм така...кълбата не ги понасям, но футбола и баскетбола ги обичам.

  Колкото до автобуса... може би имаш "авто болест". Това е като морската болест. Просто не ти понася пътуването. Един съвет от мен - всички МПС , които си изброила, са затворени.... имам леки съмнения за клаустрофобия... поне потърси мнението на специалист ако мислиш, че е сериозно.

  А за стената....обикновен страх от високото..доста хора го имат.

  Надявам се, че съм бил полезен.
  Only The Friends .... And Nothing Else Matters!

Правила за публикуване

 • Вие не можете да публикувате теми
 • Вие не можете да отговаряте в теми
 • Вие не можете да прикачвате файлове
 • Вие не можете да редактирате мненията си