.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Тишо
    Guest

Проблем с левия тестис

Абе да ви питам , левия ми тестис е по-увиснал от десния и вътре като че ли напипвам разни разширени вени или нещо от този сорт.Има ли други като мен?

Фен Аватара на WinHater
    Град
    Казанлък
    ми стандартно левия семенник стои по ниско от десния... и дори е малко по голям от него.. а за тези т.нар. разширени вени... нз.. не мога да разбера за какво точно говориш.. но може да напипваш нещо което не е точно на тестиса а при натиска се допира... по принцип тестисите са гладки.. а сигурен ли си в понятието разширени вени.. да не да напипваш някои възелче
    NUFF BUMBACLOTS N RASSCLOTS- ONE LOVE!!!

0000
    Guest
    ama q verno kajete kvi sa teq kato ras6ireni veni...6tot i az si napipvam ne6to kato vuzel...Vednuj go ima a drug put e glatko i ne go napipvam...ty ima ty nqma

ama ne e bu4ka ili ne6to takova...a kato raz6irena vena???

Аз съм опериран от разширена вена и ся ш ви кажа кво е Които има разширени вени на патката най-вероятно ще се получи нещо като топче което при ерекция ще проличава повече Ще ви гледат на ехограф да се осигурят и ще ви оперирааат...до тук добре операцията е на почти същото място както при апандисит и е горе долу половин час.Към мъдете ви отиват 3 вени от всяка страна който мисля че ще се отстранят,ще стоите в болница 1 нощ нормално Бахти ужаса дет беше в тая болница и на другия ден ще ви изпишат,но трябва поне 1 2 седмици без чикий Май казах най-важното... аиде със здраве и дано да нямате че си е кофти раота

Супер фен
    normalno e spored textbooka po biologiq za 8mi klas kryvonosniq syd na leviq e po dylyg i za tova e po ovisnal vypreki 4e nqqm takyv problem ako mnou visi -> lekar

Град
    Varna
    Otvori koito i da e u4ebnik po anatomiq i vij, 4e vsi4ko ti e na red... vsu6nost pri koito ne e taka zna4i na nego mu ima ne6to
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Emoo
    Guest
    imal i opredeleno vreme do koeto trq si napraish operaciq az 6toto mislq 4e go imam ot 2-3 god i mislq sq tova lqto kato zavursha da si napraq operaciq na 18 g sum

Тва че единия тестис бил по-надолу било да не се блъскат един в друг

Нали имаш още 1 кво се притесняваш
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

kuber :
    Otvori koito i da e u4ebnik po anatomiq i vij, 4e vsi4ko ti e na red... vsu6nost pri koito ne e taka zna4i na nego mu ima ne6to
    без коментар ... както по горе каза друг от форума, ако има топче отиди на лекар. И аз съм опериран от това и не е нищо сериозно, ако се намери на време. Но ако послушаш KUBER има вероятност после да съжеляваш много. А за това, че тестиса ти е по-увиснал - това е нормално при всички мъже. Ае със здраве и отиди се пак на лекар
    Слабите се стремят към порядъчност, силните владеят хаоса!

Guest
    da va eba f pomqrite a z va pita mseriozno vie se ebavate s men

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Schnitzer
    Тва че единия тестис бил по-надолу било да не се блъскат един в друг
    a bole6e li te sled operaciqta 6toto i az iam nekuf kup spageti do leviq ta6ak i mislq da ida da me vidqt na 17 sum

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    da va e** f pomqrite a z va pita mseriozno vie se ebavate s men
    Стига се ядосва само се пошегувахме
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Guest
    da we basi bazika in a teb da ti doide takova na glavata i az se bazikam we

Guest
    тва не са вени бе идиот хвани един учебник по биология мисля че бяха надсеменници ма и аз не помна нищо нередно няма

Guest
    пардон Епидидимус се казвало

bg - sexologia . info / site / images / stories / pics / malediagram . jpg

ПП:махнете интервалите и влезте в линка просто иначе не ми дава да го постна като гост

Guest

Re: Проблем с левия тестис

Цитирай Първоначално написано от Тишо
    Абе да ви питам , левия ми тестис е по-увиснал от десния и вътре като че ли напипвам разни разширени вени или нещо от този сорт.Има ли други като мен?
    Da e po-uvisnal e normalno no da napipvash neshto nestandartno vatre - e problem. Moje da se kasae za Varikocele ... konsultirai se s OPL

spoko pich na mene desniq mi e kato kokosov oreh a desniq kato stafidka

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от Schnitzer
    Аз съм опериран от разширена вена и ся ш ви кажа кво е Които има разширени вени на патката най-вероятно ще се получи нещо като топче което при ерекция ще проличава повече Ще ви гледат на ехограф да се осигурят и ще ви оперирааат...до тук добре операцията е на почти същото място както при апандисит и е горе долу половин час.Към мъдете ви отиват 3 вени от всяка страна който мисля че ще се отстранят,ще стоите в болница 1 нощ нормално Бахти ужаса дет беше в тая болница и на другия ден ще ви изпишат,но трябва поне 1 2 седмици без чикий Май казах най-важното... аиде със здраве и дано да нямате че си е кофти раота
    Недей ги успокоява с едната нощ. Аз лежах 10 дена и не ми дават да правя нищо 2-3 месеца.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си