.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    Guest

Moderated: Възможно ли е приятелят ми да вкара целия пенис..

Преди една седмица ми беше първия път с гаджето ми.Той много трудно успя да си го вкара и то не целия, но ми обяснява, че му се искало да си го вкара целия.Това възможно ли е , защото не мисля , че може да стане, а той иска.Имам чувството, че и да успее, ще умра от болки

Moderated by Barbie
    7т.

Guest
    На момичето клитора и е дълбок около 15СМ ако му е повече няма да може... А пак и щом ти е за 1-ви пат винаги има болка но няма да те боли толкова тои е трябвало да ти го сложи целия ще почустваш болка но за няколко секунди ще почнеш да чувстваш удолетворение а и за 1-ви пат като ти е още ти е много тясна ...

ami macko,po4ti vinagi e taka v na4aloto,osobenno ako si po-tqsna...ne iskam da te pla6a no i pri men be6e taka i parvite 5-6-7 pati adski mnogo me bole6e i vse ne mojexme da q svar6im nikakva...no s te4enie na vremeto i opitite,muskolite ti tam se otpuskat i problema iz4ezva.....tai,4e spoko

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    На момичето клитора и е дълбок около 15СМ ако му е повече няма да може... А пак и щом ти е за 1-ви пат винаги има болка но няма да те боли толкова тои е трябвало да ти го сложи целия ще почустваш болка но за няколко секунди ще почнеш да чувстваш удолетворение а и за 1-ви пат като ти е още ти е много тясна ...
    Това е точно !!!
    Fitness Forever

Супер фен Аватара на Barbie
    Цитирай Първоначално написано от TIMEX
    Това е точно !!!
    Клиторът, викаш, е дълбок 15 см...?!

Всъщност, влагалището е мускул, с дължина около 8 сантиметра, но при секс се разтяга. Би трябвало след още няколко пъти да можеш да поемеш целия член на приятеля си без особена болка - трябва да си сигурна, че си добре овлажнена и той трябва да бъде нежен и внимателен. В крайна сметка, от там някой ден ще излезе бебче.

Guest
    лелелел КЛИТОРА е дълбок 15 сантиметра -- ХАхахА
    я ти по добре си траи и не даваи съвети че маи нищо не разбираш !!! И е дкоазано че вагината на жената е дълбока около 8-10 сантиметра, но е еластична

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от Barbie
    Клиторът, викаш, е дълбок 15 см...?!

Всъщност, влагалището е мускул, с дължина около 8 сантиметра, но при секс се разтяга. Би трябвало след още няколко пъти да можеш да поемеш целия член на приятеля си без особена болка - трябва да си сигурна, че си добре овлажнена и той трябва да бъде нежен и внимателен. В крайна сметка, от там някой ден ще излезе бебче.
    Barbie, мой остров в този океан от безумие. Като видях дълбокия клитор и доказаната дълбочина на жената и ми се качи кръвното. Допуши ми се чак! (или само си търся извинение)
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Ей,вие нешу сте минали покрай биологията транзит Как може да бъркате клитор с влагалище,такова невежество,първо влагалището е около 8 см.,а ако нечий клитор е 15 см.,не знам дали може изобщо да си обуе гащите,тфа ше виси до коленете сигурно

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Anger
    Ей,вие нешу сте минали покрай биологията транзит Как може да бъркате клитор с влагалище,такова невежество,първо влагалището е около 8 см.,а ако нечий клитор е 15 см.,не знам дали може изобщо да си обуе гащите,тфа ше виси до коленете сигурно
    То по тая логика на всички трябва да ни висят до коленете, та и по-надолу А иначе - влагалището и клитора нямат много общо, влагалището е около 8 см, но при секс се поразтяга до 10-12, но при вкарването го достигането на самото влагалище има още 2-3см поне до достигане на самото влагалище, така че видимо може да влязат около 15-16, всичко друго е излишък, така че общо взето под вкарване на целия се има предвид да влезе колкото се може повече. Споко мацка, болката ще мине и ще може да поемаш и целия на приятеля ти или там колкото може, та дори и сама ще го искаш

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Да, ще може, но по-нататък, когато се отпуснеш и успееш да се насладиш на удоволствието, да се възбудиш качествено. Тогава влагалището се разтяга и един нормално голям член може да влезе целия.
    Пък и си мисля, че влагалището е по-дълго от 15см...
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Е,ся,зависи от пропорциите,ако едно момиче е високо 1.60м. надали ще има някво много дълбоко влагалище,а за по-високите не знам,там може и повече да е,чисто и просто въпрос на пропорции,като изключим изключенията,сигурно ги има,знам ли

ооо божке първо беше 15см клитор...после стана 10 см влагалище.значи не че и аз преди знаех но питах госпожата ми по биология и тя ми обясни че влагалището е доста по късо от колкото си мислим ние....ДО 10 см

Град
    Sofia
    Влиза влиза с двадесет минутна виза и 2 торбички семена

По темата няма какво да говориме, при добро желание и малко търпение всичко се постига
    Голям размер на картинката! /machoka/

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ако внимава...бих казал че даже ще ти хареса. Много момичета харесват да го поемат целия, но трябва малко по-внимателно. Особено като гледам че при теб самото проникване е проблемно.

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от macka123
    ооо божке първо беше 15см клитор...после стана 10 см влагалище.значи не че и аз преди знаех но питах госпожата ми по биология и тя ми обясни че влагалището е доста по късо от колкото си мислим ние....ДО 10 см
    Това е в невъзбудено състояние. При възбуда се разширява. Не четете ли темите досега, аз и кремчето дори имахме спор по въпроса, с цитиране на източници и т.н.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Хахахах, ако ставаше само с една шопска салатаааа...
    По темата - колкото и да е дълбоко влагалището на жената, все си има някакъв предел и не можеш да вкараш повече, ако щеш се скъсай.

ае детска работа
    естествено че ако иска може да ти го вкара целия
    друг е въпросът че ти ще умреш от болка

Цитирай Първоначално написано от karavan
    ае детска работа
    И как ще го вкара целия, ако влагалището И е плитко? Ще го вкара в матката през шийката, която е миниатюрна? Научи женската анатомия!

Фен Аватара на Lynx
    Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от TIMEX
    Това е точно !!!
    Някой май е пропуснал часовете по анатомия .... или си мисли че клитор и вагина е едно и също.
    А сега по темата ... Средно е 10-15см ... но при всеки различно. Първо може да боли може и да не. Зависи от нагласата на момичето ...
    Зависи от размера на пениса ... от позата ...

Забравяте, че зависи и от позата.

не съм професор по тая тема ,но мисля че я е боляло от тожа ,че и е плитко влагалището но незнам не съм сигурна

I run with Scissors#
    It makes me feel dangerous

Guest
    Аз ти предлагам следващия път когато правите секс, ти да си отгоре и да контролираш нещата. Така ти ще можеш да прецениш колко навътре да влезе. И 1 съвет, преди да ти го вкара, нека първо си поиграе с теб, с пръсчета \/ и с езиче и щом се отпуснеш ще може да го вкарва до кадето си поиска успех

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Забравяте, че зависи и от позата.
    Абе зависи - има си пози, в които влагалището се скъсява и е много лесно да я удариш в шийката на матката ( което е доста гадно за момичето ) и други, при които дори леко се удължава и става по-трудно или пък просто пениса не може да влезе докрай под определен ъдъл Тия работи смятам ги знаеш

Guest
    На момичето клитора и е дълбок около 15СМ

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Цитирай Първоначално написано от karavan
    ае детска работа
    И как ще го вкара целия, ако влагалището И е плитко? Ще го вкара в матката през шийката, която е миниатюрна? Научи женската анатомия!
    леле кво стана - НЕГРАМОТНА РАБОТА много ясно че може да то вкара целия при по голям размер на пениса там яичниците и т.н. се местят към корема и винаги има място за още ........
    Устаряхме и Полудяхме
    АРЕ САМО ДА НЕ МЕ ЗАНИМААТЕ ЧЕ ИНАЧЕ ДЕДО ГОСПОД НЯМА ДА ВИ ПРОСТИ ЗА ГРЕХОВЕТЕ КОИТО ЩЕ НАПРАВИТЕ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си