- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Възможно ли е приятелят ми да вкара целия пенис..
Преди една седмица ми беше първия път с гаджето ми.Той много трудно успя да си го вкара и то не целия, но ми обяснява, че му се искало да си го вкара целия.Това възможно ли е , защото не мисля , че може да стане, а той иска.Имам чувството, че и да успее, ще умра от болки
Moderated by Barbie
7т.
На момичето клитора и е дълбок около 15СМ ако му е повече няма да може... А пак и щом ти е за 1-ви пат винаги има болка но няма да те боли толкова тои е трябвало да ти го сложи целия ще почустваш болка но за няколко секунди ще почнеш да чувстваш удолетворение а и за 1-ви пат като ти е още ти е много тясна ...
ami macko,po4ti vinagi e taka v na4aloto,osobenno ako si po-tqsna...ne iskam da te pla6a no i pri men be6e taka i parvite 5-6-7 pati adski mnogo me bole6e i vse ne mojexme da q svar6im nikakva...no s te4enie na vremeto i opitite,muskolite ti tam se otpuskat i problema iz4ezva.....tai,4e spoko
Това е точно !!!Първоначално написано от Анонимко
Fitness Forever
Клиторът, викаш, е дълбок 15 см...?!Първоначално написано от TIMEX
![]()
Всъщност, влагалището е мускул, с дължина около 8 сантиметра, но при секс се разтяга. Би трябвало след още няколко пъти да можеш да поемеш целия член на приятеля си без особена болка - трябва да си сигурна, че си добре овлажнена и той трябва да бъде нежен и внимателен. В крайна сметка, от там някой ден ще излезе бебче.![]()
лелелел КЛИТОРА е дълбок 15 сантиметра -- ХАхахАПървоначално написано от Анонимко
я ти по добре си траи и не даваи съвети че маи нищо не разбираш !!! И е дкоазано че вагината на жената е дълбока около 8-10 сантиметра, но е еластична
Barbie, мой остров в този океан от безумие. Като видях дълбокия клитор и доказаната дълбочина на жената и ми се качи кръвното. Допуши ми се чак! (или само си търся извинение)Първоначално написано от Barbie
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Ей,вие нешу сте минали покрай биологията транзитКак може да бъркате клитор с влагалище,такова невежество,първо влагалището е около 8 см.,а ако нечий клитор е 15 см.,не знам дали може изобщо да си обуе гащите,тфа ше виси до коленете сигурно
![]()
![]()
То по тая логика на всички трябва да ни висят до коленете, та и по-надолуПървоначално написано от Anger
А иначе - влагалището и клитора нямат много общо, влагалището е около 8 см, но при секс се поразтяга до 10-12, но при вкарването го достигането на самото влагалище има още 2-3см поне до достигане на самото влагалище, така че видимо може да влязат около 15-16, всичко друго е излишък, така че общо взето под вкарване на целия се има предвид да влезе колкото се може повече. Споко мацка, болката ще мине и ще може да поемаш и целия на приятеля ти или там колкото може, та дори и сама ще го искаш
![]()
Да, ще може, но по-нататък, когато се отпуснеш и успееш да се насладиш на удоволствието, да се възбудиш качествено. Тогава влагалището се разтяга и един нормално голям член може да влезе целия.
Пък и си мисля, че влагалището е по-дълго от 15см...
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Е,ся,зависи от пропорциите,ако едно момиче е високо 1.60м. надали ще има някво много дълбоко влагалище,а за по-високите не знам,там може и повече да е,чисто и просто въпрос на пропорции,като изключим изключенията,сигурно ги има,знам ли![]()
ооо божке първо беше 15см клитор...после стана 10 см влагалище.значи не че и аз преди знаех но питах госпожата ми по биология и тя ми обясни че влагалището е доста по късо от колкото си мислим ние....ДО 10 см
Влиза влиза с двадесет минутна виза и 2 торбички семена![]()
По темата няма какво да говориме, при добро желание и малко търпение всичко се постига
![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Ако внимава...бих казал че даже ще ти хареса. Много момичета харесват да го поемат целия, но трябва малко по-внимателно. Особено като гледам че при теб самото проникване е проблемно.
Това е в невъзбудено състояние. При възбуда се разширява. Не четете ли темите досега, аз и кремчето дори имахме спор по въпроса, с цитиране на източници и т.н.Първоначално написано от macka123
![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Хахахах, ако ставаше само с една шопска салатаааа...![]()
По темата - колкото и да е дълбоко влагалището на жената, все си има някакъв предел и не можеш да вкараш повече, ако щеш се скъсай.
ае детска работа
естествено че ако иска може да ти го вкара целия
друг е въпросът че ти ще умреш от болка
И как ще го вкара целия, ако влагалището И е плитко? Ще го вкара в матката през шийката, която е миниатюрна? Научи женската анатомия!Първоначално написано от karavan
Някой май е пропуснал часовете по анатомия .... или си мисли че клитор и вагина е едно и също.Първоначално написано от TIMEX
А сега по темата ... Средно е 10-15см ... но при всеки различно. Първо може да боли може и да не. Зависи от нагласата на момичето ...
Зависи от размера на пениса ... от позата ...
Аз ти предлагам следващия път когато правите секс, ти да си отгоре и да контролираш нещата. Така ти ще можеш да прецениш колко навътре да влезе. И 1 съвет, преди да ти го вкара, нека първо си поиграе с теб, с пръсчета \/ и с езиче
и щом се отпуснеш ще може да го вкарва до кадето си поиска
успех
Абе зависи - има си пози, в които влагалището се скъсява и е много лесно да я удариш в шийката на матката ( което е доста гадно за момичето ) и други, при които дори леко се удължава и става по-трудно или пък просто пениса не може да влезе докрай под определен ъдълПървоначално написано от `Death`Whore``
Тия работи смятам ги знаеш
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
леле кво стана - НЕГРАМОТНА РАБОТА много ясно че може да то вкара целия при по голям размер на пениса там яичниците и т.н. се местят към корема и винаги има място за още ........Първоначално написано от `Death`Whore``
Устаряхме и Полудяхме
АРЕ САМО ДА НЕ МЕ ЗАНИМААТЕ ЧЕ ИНАЧЕ ДЕДО ГОСПОД НЯМА ДА ВИ ПРОСТИ ЗА ГРЕХОВЕТЕ КОИТО ЩЕ НАПРАВИТЕ