.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    Guest

Защо момчетата бягат от девствени жени

Запознах се с едно страхотно момче преди 2 месеца,което е и много сипматично.Аз съм на 17,а той е на 18.И преди няколко дни се решихме да спим заедно и да правим секс.Започнах да се събличам и му казах,че никога не съм спала с мъж.Той ме изгледа изненадано и както си беше по боксерки,хвана си патналоните ,обу ги и избяга,без да каже и дума.После се опитах да поговоря с него,но той ми каза,че съм негов тип жена.Не обичал сдухани и смотани момичета,които никога не правили секс и т.н.Каза ми,повече да не го търся и така направих.Но все си блъскам главата-какво не ми е наред?Защо момчетата бягат от девствени жени?Не трябвали с това да се гордеят,все пак са първи в живота на момичето?Ох,моля ви дайде някакъв съвет,някакъв отговор,защото аз не мога да разбера какво толкова плаши момчета от такива като мен?

Re: Защо момчетата бягат от девствени жени

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Запознах се с едно страхотно момче преди 2 месеца,което е и много сипматично.Аз съм на 17,а той е на 18.И преди няколко дни се решихме да спим заедно и да правим секс.Започнах да се събличам и му казах,че никога не съм спала с мъж.Той ме изгледа изненадано и както си беше по боксерки,хвана си патналоните ,обу ги и избяга,без да каже и дума.После се опитах да поговоря с него,но той ми каза,че съм негов тип жена.Не обичал сдухани и смотани момичета,които никога не правили секс и т.н.Каза ми,повече да не го търся и така направих.Но все си блъскам главата-какво не ми е наред?Защо момчетата бягат от девствени жени?Не трябвали с това да се гордеят,все пак са първи в живота на момичето?Ох,моля ви дайде някакъв съвет,някакъв отговор,защото аз не мога да разбера какво толкова плаши момчета от такива като мен?
    девойче този твоя трябва да е бил огромен дебил просто........
    няма никакво значение.........
    освен ако не дава....

zashtoto se zabivate samo s nqkvi Zvezdi..

Някои момчета много обичат детсвеници но някой не са такива според мене на него явно не му е приятно да е с момиче което никога не е била с момче или пък и той не е правил и се чуди ако направи някоя беля защото и двамата ще бъдите неопитни може да са всякакъви причините.
    Правя го само с най-добрите

Гласувай за мен в hotco.eu

mani go toq tikvenik bolite 6i6arkata 4e ne si spala s maj tva nezna4i 4e si smotana sduhana i t.n Keep walking

Момчето си е просто.... Лелее да те зареже затова че си девствена..

Shmatko
    Guest
    Нищо им няма на девствените, само че ги няма никви...

Аз пък точно обратното. Предпочитам аз да съм 1-ви даже. Много по-готинко е Предпочитам да се чувствам сепциален за нея както и тя за мен отколкото да съм поредния и тя да ми е пореднаята... пф
    И мн се радвам , че съм първи на пр-ката си
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Цитирай Първоначално написано от Shmatko
    Нищо им няма на девствените, само че ги няма никви...
    Не е вярно.
    Няма ги само първите пъти доато ги боли.
    Ако ги предразположиш както трябва и се отпуснат.. повярвай ми такива неща си споделят, че.. нз адски е кеф. Отколкото някфи кофи разбииш ли..
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Guest
    Благодаря за отговорите Ви!Може моят бивш приятел го е страх ,че ще ме боли ,няма да му доставя удоволствие,ще изкам по-бързо да свърши,че се срамувам .Поне такива неща ми се въртят из главата.

Супер фен
    za6toto pove4eto maje osaznavat 4e tova da izvestna stepen e otgovornost,4e momi4eto 6te gi presledva nqma da mogat da se razdelqt s neq i t. n.Drugi pak,koito go pravqt samo zaradi sexa a ne sa v po-seriozni otno6eniq s momi4eto,bqgat za6toto sa naqsno 4e momi4eto e neopitno i moje bi nqma da im dostavqt o4akvanoto udovolstvie
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Според мен, не е искал да свърши "черната работа". Не е ислал да се цапа, пък и е искал най-верояно прсото да си направи кефа да поебне ама като е разбрал, че си девствена се е усетрил, че не само ще се мъчи с теб ами и няма да му е хубу.
    Просто те е използвал. Ако толков държеше на теб щеше да се радва че ти ев 1-ви..
    Радвай се все пак, че не ти е развалил пъреия път

????????
    Alkohola vodel do bavna smurt...a koi e kazal 4e burzam ?!?!

http://img180.imageshack.us/img180/1...r181880ea8.gif

Shmatko
    Guest
    Аве моме ако ти е толко зор пиши на sladur2000@abv.bg

не всички момчета бягат от девствените с мойто гадже ходиме вече от 10 месеца и не ме е оставил а съм девствена явно просто момчето не е било за теб
    Ако някой ден без теб остана аз няма да бъда повече човек.Аз ще бъда труп с дълбока рана за която няма да намеря лек!

ebahti mani go toq ... e verno 4e ne e nai qkoto da otvarq6 nqkoq... ma momi4etata ne se rajdat otvoreni se pak

Повече от фен Аватара на MrAsNiKa
    Град
    Сред Ангели
    Ами прекалено слаб любовник е
    Било го е страх, че няма да може да се справи ии после като разкажеш на приятелките си няма да може да спи с тях
    Първия път ее наистина много специален не само като случай, но и като самото нещо което трябва да се направи
    Момчето е преценило, че не може да се справи и най вероятно е това
    А пък и може някой да му е напълнил главата с разни простотии и да го е страх
    Абе не е за неопитни некадърници

Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат

'Щото е бил малоумен. Аз обичам девственици.

Повече от фен Аватара на MrAsNiKa
    Град
    Сред Ангели
    Цитирай Първоначално написано от Unexpected Error
    'Щото е бил малоумен. Аз обичам девственици.
    К'во ли мислят те за теб обаче

Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат

6ot....ddz...naideq si nqqm...

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    просто и той е девствен...
    аз като още бях девствена (което беше до скоро) имах доста желаещи имам предвид, не че аз съм някакъв супер модел, просто има доста момчета/мъже, които харесват това.
    но явно има и такива, които не... според мен това да си първия на някого е някакси... като привилегия ли, и аз не знам точно. особено ако имате връзка и след въпросния първи път. да знаеш, че този човек е бил само с теб... ммм...=)=)=)
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Супер фен
    Град
    sofiq
    za6toto si mislqt 4e momi4eto mnogo 6te se vlubi do poluda v tqh i 6te gi presledva do kraq na dnite im.
    p.p e maje tova e palna glupost-ne vsi4ki jeni se vlubvame lesno

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Град
    София
    Защото е твърде голяма отговорност, която повечето не могат да поемат....особено ако са недорасли
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Ми тоя е нещо болен мозък, ако питаш мен! Моя първия беше горд че ми е първи!
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Град
    At home...
    И според мен мъжете не бягат от девствени жени...На някои това може да не им хареса най-вече защото очакват, че като са първи и момичето цял живот ше тича подир тях...За мойто гадже не съм сигурна дали му е приятно, че ми е първи, има си и добри, и лоши страни...Хубавото е че момичето е някак си "чисто", лошото е,че в началото е неопитно и се учи върху този, който го е отворил....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си