- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Бели неща по главичката..... ?
Здравейте значи бях на море сега за няколко дена иии така с приятелката ми секс в изобилие без презерватив иии днеска се прибирам в кащи влизам в банята да се капя ииии по главичката на пениса ми има някакви бели несхтица като някакви кожички нали махат се ама не мога да ги измия защото ме боли като пипам там на сухо така какво е това някой има ли представа и как да се отарва от него
Казваш , че главичката ти се бели....Или аз не съм разбрал нещо...
Какна е формата им...Имат ли ръбче...Има ли гной или каквато и да било течност...Дразнят ли те...
...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...
няма нищо не ме боли няма гной няма никжи течности просто едни малки кръгли такива бели неща
правя секс с това момиче от 1 година и съм нямал такива проблеми ...
Като пъпчици ли са или по-скоро петна....Първоначално написано от Анонимко
Описаното от теб отговаря на много заболявания...от постити през гонорея...до болсет на Зак....Не мога да ти дам асна насока....Говори най-малко с личния....Вазможно е и да е вторично проявление на друга болест нпармер диабет тип 1.....
Поздарви...
emi mai priqtelkata ti e hvanala predi tova bolest otnqkoi drug i sega e pridala i na teb-taka e kat go prai6 bez pezervativ!!!
Мисля си , че това не му помага....Със сигурност това ще му даде урок каквото и да е....Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
Поздрави...
ох лелеййййй.....Първоначално написано от belerofone
е те такива одма ги транзитирам на ликвидация. те си знаят защо.
Ако имаш да казваш нещо конкретно кажи го....Ако имаш кометър към мнението ми не тук е мястото....Първоначално написано от batkodoki
Ако си решил да се заяждаш...Моля....Такива като теб ги ям за закуска....НЕ съм от заядливите но не търпя такива проявления предивд , че не са от полза за никого....
Никой тук не поставя диагнози а прави най-добрите си предположения....
Пази коментарите си за себе си....
Ясен ли съм?
pfff bahti.. awe mai i az iam sy6tiq problemm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
e nqkoi konkretno moje li da kaje za nqkakvo le4enieili to4no kakvo e tova ???
noІname vij temata " Пъпчици по пениса и тестесите." ili napi6i
>> v google " Pearly penile papules " i dai tyrsene na izobrajeniq moq problem e to4no i pi6e 4e e normalno i ne e vredno (ako tvoq problem e sy6tiq de..) sq ostava samo da namerq s kfo to4no da gi mahna..
Pozdravi
Ей ся вижте това не са пъпки а са бели петънца които като минеш с пръста отгоре им се махат но излизат оште нови и нови!
Капиш!!!