.
Отговор в тема
Страница 16 от 17 ПървиПърви ... 6121314151617 ПоследнаПърви
Резултати от 376 до 400 от общо 414
    Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Ти да не си педал, отгледан в семейство на педали? Щото майка ми и приятелката ми са все жени и не мога да кажа, че са по-низши от някой като теб.
    Аз със сигурност не съм педал, и ме е гнус от педалите, но за теб не съм сигурен, щом промотираш женско равноправие, защото педалите са все от женския електорат. Майка ти, и приятелката ти може да са все жени, но пропусна да споменеш баща си. Сигурно теб щъркела те е донесъл на майка ти, или пък тя е зачената от "светия дух", и бащата никъде го няма. Смятай си ги твоите жени за по-висши от теб или от мен, никой не ти пречи.

Повече от фен
    АХАХАХАХАХХАХАХАХАХААХХАХ
    От кога лъвовете църкате?
    Църкат само лъвиците, ако са доволни или недоволни от лъва, което в същност е без значение за него.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Хубаво. Тъй да е!
    Радвам се, че си го разбрала.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Херкулес, поздрав с тази тема :д
    http://www.teenproblem.net/forum/sho...1#post11274911
    Благодаря, за поздрава.

Христос воскресе!

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от herkules Виж мнението
    Здравей npp, както вече ти казах, не съм много на "ТИ" с религията, и за това не мога да споря с духовно интелигентните хора, но знам, или просто го чувствам, че в днешно време, светът се изврати, много повече, от когато и да било. Дали 666 е виновен за всичко това не знам, но с еманципацията настъпиха промени, които ще станат фатални за хр. свят, ако не се случи чудо. Просто ще изчезне, човешкият фактор, а ислямът ще завладее света. Арабския свят и в частност мюсюлманите, не напразно иронизират християните с думите: "Не ни трябват огън и меч, с оная си работа ще ви победим". И, ако се замислиш, има доста истина в това. Какво спечелиха жените от феминизма или от равноправието, освен неуважението на голяма част от мъжката половина и многократното увеличение на насилието над жени? Как ще изтълкуваш казаното?:

" Вие мъжете обичайте жените си, както и Христос обикна Църквата и предаде Себе Си за нея, за да я освети, като я очисти с водната баня чрез словото" ( 1Кор. 25-26).

"Вие, жените, покорявайте се на мъжете си, като на Господа, защото мъжът е глава на жената, както и Христос е глава на църквата, и Той е спасител на тялото" (Eфес. 5:22-23).

"На жена не позволявам да господарува над мъж, но заповядвам да бъде в безмълвие. Тя ще се спаси чрез раждане на деца, ако пребъде във вяра, любов и в светост с целомъдрие." (1Тим. 2:12)"

Може да не съм духовно лице, но са ми ясни тези послания. Погледни какво гласи десетата Божия заповед!

"[20:17] Не пожелавай дома на ближния си; не пожелавай ЖЕНАТА на ближния си, (нито нивата му) нито роба му, ни робинята му, ни вола му, ни осела му, (нито никакъв негов добитък) - нищо, което е на ближния ти.

Обърни внимание!!! Жената и всяка друга собственост на ближния, е грешно да се пожелава. Никъде не се казва не пожелавай мъжа на ближната си, отнасяйки се до жената, защото тя не може да си пожелава нищо, без позволението на мъжа.
    Христос воскресе!
    Мисля, че Мойсей би бил озадачен, ако му се бе говорило като на жена.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на an7raks
    Майка ти, и приятелката ти може да са все жени, но пропусна да споменеш баща си. Сигурно теб щъркела те е донесъл на майка ти, или пък тя е зачената от "светия дух", и бащата никъде го няма. Смятай си ги твоите жени за по-висши от теб или от мен, никой не ти пречи.
    Така или иначе е невъзможно нито само жена, нито само мъж да създадат потомство, така че не разбирам какво лаеш? Някъде да съм казал, че не уважавам и зачитам баща си? Или ти не можеш да допуснеш, че някой може да уважава и мъжете, и жените?

А това колко общо имаш с лъвовете си личи... Дано другия път не ти налети някоя, дето обича да е строга господарка, че ще ходиш хем наебан, хем набит от някакво женско нищожество.

Град
    Dreamland
    Така или иначе е невъзможно нито само жена, нито само мъж да създадат потомство, така че не разбирам какво лаеш? Някъде да съм казал, че не уважавам и зачитам баща си? Или ти не можеш да допуснеш, че някой може да уважава и мъжете, и жените?

А това колко общо имаш с лъвовете си личи... Дано другия път не ти налети някоя, дето обича да е строга господарка, че ще ходиш хем наебан, хем набит от някакво женско нищожество.
    Изнасилен.
    Последно редактирано от dreamwalker : 04-14-2015 на 15:18
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Повече от фен

Зависи какво разбираш под уважение. В миналото жените са били уважавани, поради факта, че ще са бъщещи майки, или са вече станали такива. Сегашните жени за мен поне, не заслужават всички уважение, а тези които се смятат за равни или искат да са равнопоставени с мъжете, по скоро заслужават презрение. А ти постоянно имаш желание, да закрият темата, като ме предизвикваш с неприкрити нецензурни думи, на които бих ти отговорил подобаващо, но няма да го направя. Как си я представяш тая, дето щяла да ми налети и хем да ме набие, хем и разни други неща да ми направи, че и господарка щяла да е, и то строга. За да ме набие жена, първо трябва да ме напие, а аз през живота си не съм се напивал, и пак ти казвам! Не се е родила още тази, която да може да го направи, а за другата работа ще и трябва мъжки атрибут. Или мислиш че с нейния микро атрибут, наподобяващ мъжки чл*н ще може да изпълни намеренията си. Ако смяташ, че като я опъна ако съм на кеф, тя ще ме е нае*ала, тогава може и да си прав. Чух веднъж две жени да разговарят, и едната обясняваше, как изчукала един готин пич.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Изнасилен.
    Хайде и ти сега! На практика жена не може да изнасили мъж физически. Винаги е обратното. Жените могат да изнасилват мъже само психически, като използват злонамерено законите или влиянието на високите постове, които заемат.

Мега фен Аватара на an7raks
    Зависи какво разбираш под уважение. В миналото жените са били уважавани, поради факта, че ще са бъщещи майки, или са вече станали такива. Сегашните жени за мен поне, не заслужават всички уважение, а тези които се смятат за равни или искат да са равнопоставени с мъжете, по скоро заслужават презрение. А ти постоянно имаш желание, да закрият темата, като ме предизвикваш с неприкрити нецензурни думи, на които бих ти отговорил подобаващо, но няма да го направя. Как си я представяш тая, дето щяла да ми налети и хем да ме набие, хем и разни други неща да ми направи, че и господарка щяла да е, и то строга. За да ме набие жена, първо трябва да ме напие, а аз през живота си не съм се напивал, и пак ти казвам! Не се е родила още тази, която да може да го направи, а за другата работа ще и трябва мъжки атрибут. Или мислиш че с нейния микро атрибут, наподобяващ мъжки чл*н ще може да изпълни намеренията си. Ако смяташ, че като я опъна ако съм на кеф, тя ще ме е нае*ала, тогава може и да си прав. Чух веднъж две жени да разговарят, и едната обясняваше, как изчукала един готин пич.
    Че защо да не се гледа и на днешните жени като на бъдещи майки?
    За мен лично човек, който е прехвърлил 30-те и няма или не планира да има семейство/включая деца/ в най-близко бъдеще, не заслужава уважението ми/в личен план/. Независимо дали говорим за мъж или за жена. Да, съгласен съм с теб, че голяма част от днешните /основно/ момичета и жени си мислят, че изборът е между кариера и семейство, което е пълна простотия, но това не значи, че ВСИЧКИ мислят така.
    И за пореден път ти казвам, че никой тук не говори за равенство между половете относно качествата им. ОчевАдно е, че качествата на мъжете и жените са РАЗЛИЧНИ, но е трудно да се каже чии са по-полезните такива. Малко са жените, които могат да живеят без мъже, както са и малко мъжете, които могат без жени, а нито мъжете, нито жените могат да имат потомство самостоятелно.

ПП Това май е единственият ми сериозен и нормален отговор в тази тема. Ако не си трол, би трябвало да разбереш, а не пак да пуснеш плочата с феминизма.

Голям фен Аватара на lunacy
    За мен лично човек, който е прехвърлил 30-те и няма или не планира да има семейство/включая деца/ в най-близко бъдеще, не заслужава уважението ми/в личен план/.
    ЛЕЛ

Мега фен
    Здравей npp, както вече ти казах, не съм много на "ТИ" с религията, и за това не мога да споря с духовно интелигентните хора, но знам, или просто го чувствам, че в днешно време, светът се изврати, много повече, от когато и да било. Дали 666 е виновен за всичко това не знам, но с еманципацията настъпиха промени, които ще станат фатални за хр. свят, ако не се случи чудо. Просто ще изчезне, човешкият фактор, а ислямът ще завладее света. Арабския свят и в частност мюсюлманите, не напразно иронизират християните с думите: "Не ни трябват огън и меч, с оная си работа ще ви победим". И, ако се замислиш, има доста истина в това. Какво спечелиха жените от феминизма или от равноправието, освен неуважението на голяма част от мъжката половина и многократното увеличение на насилието над жени? Как ще изтълкуваш казаното?:

" Вие мъжете обичайте жените си, както и Христос обикна Църквата и предаде Себе Си за нея, за да я освети, като я очисти с водната баня чрез словото" ( 1Кор. 25-26).

"Вие, жените, покорявайте се на мъжете си, като на Господа, защото мъжът е глава на жената, както и Христос е глава на църквата, и Той е спасител на тялото" (Eфес. 5:22-23).

"На жена не позволявам да господарува над мъж, но заповядвам да бъде в безмълвие. Тя ще се спаси чрез раждане на деца, ако пребъде във вяра, любов и в светост с целомъдрие." (1Тим. 2:12)"

Може да не съм духовно лице, но са ми ясни тези послания. Погледни какво гласи десетата Божия заповед!

"[20:17] Не пожелавай дома на ближния си; не пожелавай ЖЕНАТА на ближния си, (нито нивата му) нито роба му, ни робинята му, ни вола му, ни осела му, (нито никакъв негов добитък) - нищо, което е на ближния ти.

Обърни внимание!!! Жената и всяка друга собственост на ближния, е грешно да се пожелава. Никъде не се казва не пожелавай мъжа на ближната си, отнасяйки се до жената, защото тя не може да си пожелава нищо, без позволението на мъжа.
    Христос воскресе!
    дадените в Библията препоръки/наставления важат най-вече за (положението на нещата) във вярата, понеже не мъжът се изкуши пръв да започне да се занимава с окултизъм/езотеризъм, но жената, и така мъжът също бе подведен да започне да го прави чрез нея, затова са онези заповеди, защото ако жените са учени на окултизъм/идолопоклонство, тогава това може да навреди на още мъже, затова е писано: "Мъже, любете жените си както и Христос възлюби църквата и предаде Себе Си за нея, за да я освети, като я е очистил с водно умиване чрез словото, за да я представи на Себе Си църква славна, без петно, или бръчка, или друго такова нещо, но да бъде света и непорочна."(Ефесяни 5:25-27), понеже ако жените са освещавани така, тогава те няма да вършат духовно беззаконие, и така няма да бъдат подвеждани повече мъже да вършат грях, но като се казва това, не се има предвид, че жените са най-виновни или единствената причина за греховете, които мъжете са вършили досега, защото в началото положението бе едно, но за последните хилядолетия беше друго, понеже досега по-скоро патриархатът доминираше в религията, а ако жените не бъдат освещавани достатъчно, тогава във все още съществуващите условия на духовно беззаконие това може да им навреди, не само на здравето, но и на душевността, затова и толкова много жени бяха твърде наивни, глупави, раздразнителни, злобни, и много от тях страдаха от опасни и смъртоносни болести такива като ракът на гърдата и маточната шийка, и бяха докарвани до (така да се каже) общото състояние на "парцали", при все че и с мъжете имаше доста усложнения и проблеми, например ширещите се пандемии от обратна сексуалност, слабост, злоба, агресия, и пр., които неща също се явяват вследствие от духовното беззаконие на системата на човешката(666) религия, но имаше и доста жени, които участваха в неговите дела, било то под формата на йога, индуизъм, сатанизъм или дори "аврамична" религия, достатъчно бе някой гуру от индия да се яви, и мнозина жени се хващаха на въдицата твърде лесно.....

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    дадените в Библията препоръки/наставления важат най-вече за (положението на нещата) във вярата, понеже не мъжът се изкуши пръв да започне да се занимава с окултизъм/езотеризъм, но жената, и така мъжът също бе подведен да започне да го прави чрез нея, затова са онези заповеди, защото ако жените са учени на окултизъм/идолопоклонство, тогава това може да навреди на още мъже, затова е писано: "Мъже, любете жените си както и Христос възлюби църквата и предаде Себе Си за нея, за да я освети, като я е очистил с водно умиване чрез словото, за да я представи на Себе Си църква славна, без петно, или бръчка, или друго такова нещо, но да бъде света и непорочна."(Ефесяни 5:25-27), понеже ако жените са освещавани така, тогава те няма да вършат духовно беззаконие, и така няма да бъдат подвеждани повече мъже да вършат грях, но като се казва това, не се има предвид, че жените са най-виновни или единствената причина за греховете, които мъжете са вършили досега, защото в началото положението бе едно, но за последните хилядолетия беше друго, понеже досега по-скоро патриархатът доминираше в религията, а ако жените не бъдат освещавани достатъчно, тогава във все още съществуващите условия на духовно беззаконие това може да им навреди, не само на здравето, но и на душевността, затова и толкова много жени бяха твърде наивни, глупави, раздразнителни, злобни, и много от тях страдаха от опасни и смъртоносни болести такива като ракът на гърдата и маточната шийка, и бяха докарвани до (така да се каже) общото състояние на "парцали", при все че и с мъжете имаше доста усложнения и проблеми, например ширещите се пандемии от обратна сексуалност, слабост, злоба, агресия, и пр., които неща също се явяват вследствие от духовното беззаконие на системата на човешката(666) религия, но имаше и доста жени, които участваха в неговите дела, било то под формата на йога, индуизъм, сатанизъм или дори "аврамична" религия, достатъчно бе някой гуру от индия да се яви, и мнозина жени се хващаха на въдицата твърде лесно.....
    Npp, трудно ли ти е да отбелязваш начало и край на изречение и да обособяваш абзаци, братко?

Повече от фен
    Че защо да не се гледа и на днешните жени като на бъдещи майки?
    За мен лично човек, който е прехвърлил 30-те и няма или не планира да има семейство/включая деца/ в най-близко бъдеще, не заслужава уважението ми/в личен план/. Независимо дали говорим за мъж или за жена. Да, съгласен съм с теб, че голяма част от днешните /основно/ момичета и жени си мислят, че изборът е между кариера и семейство, което е пълна простотия, но това не значи, че ВСИЧКИ мислят така.
    И за пореден път ти казвам, че никой тук не говори за равенство между половете относно качествата им. ОчевАдно е, че качествата на мъжете и жените са РАЗЛИЧНИ, но е трудно да се каже чии са по-полезните такива. Малко са жените, които могат да живеят без мъже, както са и малко мъжете, които могат без жени, а нито мъжете, нито жените могат да имат потомство самостоятелно.

ПП Това май е единственият ми сериозен и нормален отговор в тази тема. Ако не си трол, би трябвало да разбереш, а не пак да пуснеш плочата с феминизма.
    Антраксе, питам се защо до сега, както сам признаваш, отговорите ти освен този, бяха все несериозни и ненормални. Самата тема разглежда доста проблеми от днешното съвремие. Кое му е лошото да бъдат коментирани, след като имат връзка с еманципацията и в частност с феминизма. Аз например смятам, че при патриархално управление, проблемите ще се намалят на половина и всички ще живеят много по-добре от сега. Ти ако си от новото поколение, виждаш нещата в друга светлина (казва се "промиване на мозъци"), и не виждаш същността на основни проблеми на хората, които са очеизвадни.

"За мен лично човек, който е прехвърлил 30-те и няма или не планира да има семейство/включая деца/ в най-близко бъдеще, не заслужава уважението ми/в личен план/. Независимо дали говорим за мъж или за жена. "

За това изказване няма как да не те аплодирам, защото и аз мисля точно по този начин. Но защо не направиш сравнение с днешната действителност? Едва ли преди западната либерална култура е изглеждала толкова вулгарна, цинична, толкова отблъскваща в своята безнравственост и мръсотия, както днес.
    Тя изкривява и поврежда почти всички видове човешки взаимоотношения.
    На първо място, унищожава семейството. Създава условията, при които съпруга и бащата не са в състояние да влиаят на семейството си и да взимат правилните решения. Вменява на жените поведение, неестествено за тяхната същност и под прикритието на еманципацията ги превръща в предмет на цинична експлоатация. Изправя децата срещу родителите, изтривайки любовта и уважението към родителите, които са първоначално заложени в детето.
    Днес, въпросът пред женените двойки:
    "Искаш да имаш дете или куче ?", се счита за нормален.
    И хората дори не забелязват чудовищната противоестественост на подобна алтернатива. Защо аз да не мога да кажа какво мисля по този въпрос? Няма как половете да са равни, равнопоставени или равноправни, след като се различават (както сам казваш) качествата им. Кое според теб, прави жените равни с мъжете? Смяташ ли че женският пол е мултифункционален колкото мъжкия, че да са на равни начала? Природните закони не могат да се променят с граждански Антраксе! След като постоянно се променят законите, означава че вечно ще са несъвършени. Спор няма, че за да го има човечеството са нужни и двата пола. Човек се ражда, живее, и умира. Този алгоритъм е създаден от природата. По тази програма съществува светът на хората и до днес. Има два пола, но само единият е избран от природата да определя правилата и да създава условията за живот. На другият му е отредено да ражда, иначе въобще няма да има смисъл от него. Така че, и в 30 век да живеем, половете никога няма да са равни, а законът на джунглата (природата) винаги ще е актуален, и правото на по-силния пол винаги ще си остава негово право.

Повече от фен
    npp, разбирам те какво искаш да кажеш, но не разбирам защо го казваш, след като отношението ти по въпроса с женските права е променливо. Тъй като постоянно оправдаваш по свой начин правата на жените, да властват в определени случай над мъжете, ще трябва сигурно да се съгласиш, че е без значение пола на свещенници, попове , патриарси или папи. Защото има много предложения и искания от женски организации, следващият папа да е жена, защото Хилари щяла да стане президент, напук на мъжкия пол. Тогава щяло насила да се разреши присъствието на жени свещенници и в Атон, защото хилядолетната традиция била мъжки предразсъдък, и е производна на мноооого остаряла догма.

Мега фен Аватара на tori
    Ужс, таа тема станала баси лайнарника. Повръща ми се.

Повече от фен
    Ужс, таа тема станала баси лайнарника. Повръща ми се.
    Хайде сега! Ново двадесет! Явно ти си приятелката на Антракса, щом и ти употребяваш думи като ла****ника, и искаш да закрият темата!!! Ами като ти се повръща не влизай тук, или не чети нещата които те карат да повръщаш, а ги подминавай. Толкова ли ти е трудно, че искаш явна дискриминация, за желаещите да коментират тази тема?

Мега фен Аватара на tori
    Тая тема отдавна се превърна от дискусия в порнография, съжалявам, че Калпазанка още не я е открила и заключила. Десет хиляди човека ти обясниха, че далеч не става дума за сложни думички като феминизъм, както и че трябва да уважаваш човек заради нещата, които е постигнал, а не заради онова между краката. Никой тук не защитава феминизма и един билюк хора се опитаха да ти го набият в главата. Антракса специално ти каза, че качествата ни са различни, но нито едните не са по-(мало)важни от другите. Казаха ти и, че ако всеки в темата ти е крив, е хубаво да погледнеш дали не си ти самия в грешка. Набрал си, щото най-вероятно женските вкъщи те цуцуркат само за пари и си правят квото си знаят зад гърба ти, влачат те по кина, расторанти и магазини. 40-годишна мишка под токче, както се изразиха. Даже вече не си забавен, а поне това беше в един момент. Жал ми е за теб - какъв ужасен избор за жена си направил! Ако имаше добър вкус за жени (като антракса например), щеше да си намериш някоя, която нямаше да се интересува от кинтите, които изкарваш. Щото антракса може да ти се струва не-мъж, радетел на женските права и квото там беше изтърсил, но за четири месеца и половина ме направи по-щастлива, отколкото ти някога си направил жена си и дъщерите си с всички 2-3 хилки, изхарчени на 8ми март.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Ужс, таа тема станала баси лайнарника.

Тая тема отдавна се превърна от дискусия в порнография
    Последно ?

Мега фен Аватара на tori
    Защо не и двете? Нали има фетишисти разни, какво му е?!

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Права си, много хора влизат в кенефа, за да разглеждат порно списания, аз предпочитам да си ги чета в градския транспорт и да смущавам околните.

Мега фен Аватара на tori
    Ахахаха, няа лошо.

Мега фен
    npp, разбирам те какво искаш да кажеш, но не разбирам защо го казваш, след като отношението ти по въпроса с женските права е променливо. Тъй като постоянно оправдаваш по свой начин правата на жените, да властват в определени случай над мъжете, ще трябва сигурно да се съгласиш, че е без значение пола на свещенници, попове , патриарси или папи. Защото има много предложения и искания от женски организации, следващият папа да е жена, защото Хилари щяла да стане президент, напук на мъжкия пол. Тогава щяло насила да се разреши присъствието на жени свещенници и в Атон, защото хилядолетната традиция била мъжки предразсъдък, и е производна на мноооого остаряла догма.
    никак не се опитвам да издигам/поставям жени на по-висока позиция или да възлагам на жени по-голяма отговорност отколкото са способни/достойни да приемат/носят, и никак не съм съгласен някой да бъде избран за такъв, от който (да) зависят съдбите на други, в случай че не е достатъчно компетентен (в сравнение с други налични) за да не им навреди, но да им реши проблемите достатъчно съвършено, просто се опитвам да посоча, че има нужда от това всеки да си носи отговорността поне да не пречи на другите, и че ако някои искат да има подобрение, тогава е редно да приемат дори и отговорността да действуват по начините, чрез които е възможно да дойде истинско подобрение

Повече от фен
    Тая тема отдавна се превърна от дискусия в порнография, съжалявам, че Калпазанка още не я е открила и заключила. Десет хиляди човека ти обясниха, че далеч не става дума за сложни думички като феминизъм, както и че трябва да уважаваш човек заради нещата, които е постигнал, а не заради онова между краката. Никой тук не защитава феминизма и един билюк хора се опитаха да ти го набият в главата. Антракса специално ти каза, че качествата ни са различни, но нито едните не са по-(мало)важни от другите. Казаха ти и, че ако всеки в темата ти е крив, е хубаво да погледнеш дали не си ти самия в грешка. Набрал си, щото най-вероятно женските вкъщи те цуцуркат само за пари и си правят квото си знаят зад гърба ти, влачат те по кина, расторанти и магазини. 40-годишна мишка под токче, както се изразиха. Даже вече не си забавен, а поне това беше в един момент. Жал ми е за теб - какъв ужасен избор за жена си направил! Ако имаше добър вкус за жени (като антракса например), щеше да си намериш някоя, която нямаше да се интересува от кинтите, които изкарваш. Щото антракса може да ти се струва не-мъж, радетел на женските права и квото там беше изтърсил, но за четири месеца и половина ме направи по-щастлива, отколкото ти някога си направил жена си и дъщерите си с всички 2-3 хилки, изхарчени на 8ми март.
    Я пак си помисли? Кой се опитва да превърне тази хубава и много актуална тема днес в порнография, употребявайки грозни и нецензурни думи, с цел да я затворят, защото аз показвам женските кусури, а другите си затварят очите. И защо трябва Калпазанка да налага дискриминация по отношение на списващите тук, когато навсякъде се тръби, че дискриминацията е забранена, и се наказва от закона? Погледни заглавието на темата и тогава говори за това кой е по-важен в случая, а феминизмът е в основата на това, жените да прекаляват с претенциите си, да вършат безобразия, и да не вървят след хората, а да се изтъпанчат най-отпред, като че ли са с два чифта тестиси. Няма нужда да ти е жал за мен, а помисли за себе си. Аз съм доволен от живота който съм живял и ще живея за напред. Ти да му мислиш. В един момент, на мъжете радетели за женски права, може да им писне от женски простотии и тогава ще разбереш колко струваш като жена. Така че радвай се на щастието си с Антракса, докато можеш, а като то свърши, ще си спомниш за моите жени, и условията им на живот. И не се заблуждавай! 40-годишна мишка под токче съм бил?!? Иска ти се на теб У нас аз определям правилата, защото аз съм законът.

Повече от фен
    никак не се опитвам да издигам/поставям жени на по-висока позиция или да възлагам на жени по-голяма отговорност отколкото са способни/достойни да приемат/носят, и никак не съм съгласен някой да бъде избран за такъв, от който (да) зависят съдбите на други, в случай че не е достатъчно компетентен (в сравнение с други налични) за да не им навреди, но да им реши проблемите достатъчно съвършено, просто се опитвам да посоча, че има нужда от това всеки да си носи отговорността поне да не пречи на другите, и че ако някои искат да има подобрение, тогава е редно да приемат дори и отговорността да действуват по начините, чрез които е възможно да дойде истинско подобрение
    Сигурно погрешно съм те разбрал, но жените или стоят по-ниско от мъжете или някои жени се самозабравят и се поставят по-високо от мъжете, защото половете не може да са равни, или равноправни, понеже не са еднакви. Аз не обвинявам жените, защото не е луд който е изял баницата, а тоя който му е я дал. Но и мъжете са с вързани ръце от мръсни закони за правата на жените, а тези закони знаем от къде се налагат, че и допълнителни директиви се спускат. Където и да влезеш нета, все за насилието над жените се говори. Бият ги, убиват ги, а те пак си знаят своя инат. Е, няма да стане по тяхната, кавито и закони да измислят. Докато не разберат че стоят по-долу от мъжете все ще отнасят боя или нещо друго. Не могат всички мъже да вкарат в затвора, а и нека си помислят, след като мъжете излязят от затвора, какво ще им се случи. Сега няма смъртно наказание, но никой не е безсмъртен. И като говориш за отговорност, много добре си помисли! Жените искат да са наравно с мъжете, но не искат да носят отговорност. Винаги когато сгафят, изразът им е: - "все пак аз съм жена"! А мъжки отговор - "След като си некадърна защо се слагаш и напъваш с мъжете?" - няма!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си