.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 57

Град
    NqKyDe TaM

С какво се лекува ечемик на окото?

Nqkoi znae li ot kakvo se poluchava taka narechenata echemichka ili neznam kak se kazva.Na edna moq priqtelka ot dosta vreme i e izduto okoto no sega stana po zle pochti i se zatvori.Ako nqkoi znae neshto poveche ili kakvo da se napravi za da i mine molq pishete.

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    V jivota moje da vqrvash samo na sebe si i to nevinagi!

Голям фен Аватара на TheSadGirl
    Град
    Варна :)))
    mi az znam 4e e4emika minava kato se natarka sas zlato(ma tva vseki go znae maj) a edna poznata mi kaza 4e na neq izlizalo ty na ednoto ty na drygoto oko i za da sprat da i izlizat piela birena maq, ma nz naj dobre da ide na doktor
    `` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``

Ко

Аз съм баба мИчта

Повече от фен Аватара на ateto
    Град
    Sofia
    Маха се и чрез лекърска намеса С 1 дооооста дълга игла

Цитирай Първоначално написано от the sad girl
    mi az znam 4e e4emika minava kato se natarka sas zlato(ma tva vseki go znae maj) a edna poznata mi kaza 4e na neq izlizalo ty na ednoto ty na drygoto oko i za da sprat da i izlizat piela birena maq, ma nz naj dobre da ide na doktor
    аз мисля 4е със злато да се потарка и да пие бирена мая ще стане,защото маика ми имаше и така и мина
    ObIcHaM nApUk Na TeZi , KoItO m3 mRaZqT[!] JiVeQ nApUk Na TeZi , KoItO gRoB mI kOpAqT[!] ZaBaVlQvAm Se NaPuK nA tEzI , kOiTo IsKaT dA sUm NeShTaStNa[!]

Супер фен Аватара на Barbie
    Като усетих лятото, че има шанс да ми излезе такова нещо, отидох на очен лекар. Даде ми да си правя студени компреси с борова вода (студени компреси се правят, преди да се е появил ечемика. След като вече се е появил се налага с топли компреси, за да избие по-бързо...)
    Даде ми и някакво мазило да си мажа. И за един-два дена спадна.

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: С какво се лекува ечемик на окото?

Цитирай Първоначално написано от tweeetyreni
    Nqkoi znae li ot kakvo se poluchava taka narechenata echemichka ili neznam kak se kazva.Na edna moq priqtelka ot dosta vreme i e izduto okoto no sega stana po zle pochti i se zatvori.Ako nqkoi znae neshto poveche ili kakvo da se napravi za da i mine molq pishete.

7 точка от правилника!

това е инфекция!

лекува се чрез локални и системни ант до време.

радикалното лечение, когато се налага е оперативно. става лесно бързо и решава проблема категорично

da kato go turka6 sus zlato minava ama si ima nqkuv po specialen na4in za6toto maika mi ima6e i i mina ot turkaneto ma az kato imah ne6to ne mi se polu4i! Su6to taka kolkoto i stranno da vi zvu4i stava i s baene mene baba mi mi bae6e i mi mina den dva sled tova.Nadqvam se da sum pomognala

Ako imah 10 sredni prusta i desete 6tqha da sa za vas!!!! :*

Аз преди време имах и той сам си се махна, но опитай да го потъркаш с злато и ще стане :P

Цитирай Първоначално написано от batkodoki

7 точка от правилника!

това е инфекция!

радикалното лечение, когато се налага е оперативно. става лесно бързо и решава проблема категоричн

Не винаги решава проблема категорично! На една приятелка и правеха около 3 операции на едното око и чак тогава се оправи и след ова пак се появи. Така че не е категорично.

Град
    Велико Търново
    Мисля, че с операция. На една приятелка и бяха правили много отдавна, ама май при нея беше по-сложно. Това със златото не съм го чувала, но най-добре върви на очен

Град
    Някъде на Земята
    Ами и аз го имах същия проблем преди време. Най-добре е твоята праятелка да отиде при специалист, защото на мен ми изписаха 8 вида капки и мехлеми за очи, преди да намерят правилното лекарство. Иначе нагрява една кърпа с ютията и си я слага на окото.Леко е неприятно, но помага. Успех!

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Цитирай Първоначално написано от dan4ety
    Цитирай Първоначално написано от batkodoki

7 точка от правилника!

това е инфекция!

радикалното лечение, когато се налага е оперативно. става лесно бързо и решава проблема категоричн

Не винаги решава проблема категорично! На една приятелка и правеха около 3 операции на едното око и чак тогава се оправи и след ова пак се появи. Така че не е категорично.
    ТОЧНО ТАКА!
    съгласен сум с горенаписаното. случва се защото:

- тъпчете се с "аварийни хапчета" два пъти седмично
    - вземайте "безвредни" антиконтрацептиви
    и после идайте да ревете че имате "ечемик" или топченца по клепачите...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Айде сега, пия ОК с години и нямам ечемик и не съм имала.....сестра ми дето не пие има доста често........маха й се като го натърка със златен пръстен!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    маха й се като го натърка със златен пръстен!
    Mda i az kato ysetia 4e 6te mi izliza i po4vam da go turkam sus zlaten prusten i mi minava vinagi

Zdraveite na vsi4ki az v momenta imam e4emik na gorniq klepa4 ot dosta vreme ve4e.Hodih na o4en lekar i toi mi kaza 4e nqma kakvo da mi izpi6e i mi kaza da si pravq nagrqvki s topla karpa no ne mi pomagat probvah i s zlato ne pomaga sa6to 4uh 4e ako go potarkam s opa6kata na nqkoe kote pomaga no i tova probvah i tova ne pomaga.Kakvo da pravq na drug o4en ako otida dali 6te mi izpi6e ne6to?
    Iskam da sam po dobra trqbva da se promenq

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    И на мен от време на време ми се появявът Аз от личен опит препоръчвам капки Окацин, на мен ми помагат
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Супер фен
    Град
    Своге
    we kvi operacii vi gonqt puk vas,predi kolko mnogo mi izlizaha,ma ne praeh po4ti ni6to e samo edno de:maika mi me kara6e s gore6ta metalna lujica da si q nalagam na okoto,oba4e as neizdurjah i tq vze utiqta i vurhu edna kurpi4ka q zatopli i nalaga6 na okoto dokato ne istine vuprosnata kurpi4ka,posle pak se nagrqva i taka.oba4e as pri mene si imah problem s o4ite nqkolko godinii noseh o4ila
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Град
    София
    Търка се със злато да. Но трябва да е обло, т.е. златен пръстен,примерно халка.
    Също така мн помага и сварено яйце. ДОкато е още топло разтърквайте окото. /ама да не е мн горещо,че аз направих тази грешка и доста беше неприятно /
    Smile!?

SWASTICA blagodarq za podrobnata informaciq 6te te poslu6am i 6te probvam nqkoi ne6ta koito si pisal.V momenta sam o6te po pritesnena za6toto dneska vidqh 4e e4emika mi e stanal mnogo po golqm i podut.Nadqvam se da mi mini po barzo

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Цитирай Първоначално написано от ra4ence
    Търка се със злато да. Но трябва да е обло, т.е. златен пръстен,примерно халка.
    Също така мн помага и сварено яйце. ДОкато е още топло разтърквайте окото. /ама да не е мн горещо,че аз направих тази грешка и доста беше неприятно /
    На баба ти рецептите,а?
    Златото НЕ съдържа каквато и да е съставка,която подпомага лечението на ечемика!!!След като го натъркаш,може да ти мине след ден два ,ЗАЩОТО периода в който той стой е 7-10 дни...Тогава глупавите хора си мислят,че от това им минава....колко жалко...
    Ако по пръстена има бактерия,която да подпомогне за рецивидацията на ечемика,няма да е много подходяща процедура,но ти си знаеш!
    Яйцето също не помага!
    Много странно,защо и лекарите препоръчват това. Явно ти по-добре знаеш. А ние,хората,на които това е помогнало не сме хора,а мутанти.. не знам.. истината е някъде там

Smile!?

От колко време и е така окото? да знае6 не искам да пла6а оба4е преди една година и половина ми излезна е4емик аз не се погрижих веднага да го отсраня и той се подува6е се пове4е...накрая като ве4е стана доста подуто отидох на о4ен ..изписваха ми кфо ли не ама никуф резултат...накрая се стигна до операция....и о6те куп лекарства след това...и макар и да го отстраниха ве4е година и половина о6те малко си ли4и..така 4е да ходи на о4ен е най добре..ина4е съм 4увала 4е като се потърка злато на окото минава...съ6то има6е и едно мн хубаво мехлем4е то4но за тфа ама не помна името трия да се посъветва приятелката си с лекар..да не губи време!
    Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.

Ами,аз 1во ще ти кажа как се полу4ава...КОлгато имаш нещо в окото,не го търкай,защото се възпалява и после ве4ерта се вдига е4емик...Не си слагай много грим...В най-лошия слу4ай се стига до операция,но тя е много лека и след 1 седмица ти махат конците...Има едни специални пасти,които са по лекарско предписание.Мажеш ги и ти минава Знам,защото аз самата от много малка имам и се полуу4ава при смяна на сезоните.Кофти тръпка е
    Try to tell me what I shoudn't do,you shoud know by now I won't listen to you!!! http://www.zazz.bg/play:30fef983 Impossible Is Nothing

Vzeh si napravlenie za o4en lekar.Utre 6te otida pojelaite mi kasmet

na si4kite mi poznati im minava s zlaten prysten kat go tyrkat...ama neinoto 6tom e mn golqmo...po-dobre da ide na lekar makar 4e e stranno 4e o6te ne go e napravila

Голям фен Аватара на taamara
    Извинявам се, че възобновявам стара тема, обаче в момента имам ечемик на едното око и никой от горе-изброените методи не ми помага, става по-зле. И на лекар ходих - само капки ми предписа, но няма полза.
    Ако знаете нещо ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си