- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Малък или голям бюст?
Много момичета страдат от комплекси поради малкия си бюст. Смятат, че не са достатъчно желани, че не им отива...и още куп безмислени твърдения.Е, има и такива, които се харесват.Но пък някои се комплексират и се чустват подтиснати. Точно поради тази причина се търсят различни методи като хапчета, билки, които така да се каже да подпомогнат на растежа на гърдите....
Е мили ми момчета, понеже сте част от този проблем докажете, че една жена може да бъде истинска, сексапилна и стилна дама дори и БЕЗ голям бюст! Или въобще има ли някакво значение за вас? Бъдете чесни спрямо дамите.
Смятам, че темата ще даде отговор на много заблудени момичета и също така се надявам да се намерят по-компетентни личности, които да дадът мнение по темата![]()
Няма никакво значение за мен![]()
А това че имаш малък бюст, може да се дължи че сега се развиваш.И не се комплексирай \/
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Аве не съм момче,ама айде и аз да отговорята моето мнение е,че всяко момче харесва различни гърди,смисъл и като големина и като форма...та смятам,че всяка тряба да е даволна на това,което има
![]()
Рискувам да те имам и те искам разбери го,
не искам да те губя, това запомни го,
имам хиляди причини да остана с теб,
да се върнем назад, за да отидем напред.
Олл колко съм любопитна да видя резултатите накрая...![]()
♥ ♥ ♥
Няма никакво значение за едно момче,дали бюста на приятелката му е голям или малък,ако той истински я обича и уважава.Същото е и с размера на п***са ,защото има хора ,които правят какви ли неща само,за да си уголемят члена![]()
Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.
+1Първоначално написано от BrEnNpUnKt
![]()
и аз да добавя още нещо,трябваше да има възможен отговор-"среден"![]()
Аз лично не обичам много големите гърди...
Истината е някъде там...
http://VoodooServ.HiT.Bg/
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
IRC Server: Irc.VoodooNet.biz
kakywto i da e ..(glasuvah za malyk) naj-vajnoto e da e ESTESTVEN!
за мен няма абсолютно никфо значение.....не е важен бюста а човека!
Az kato mom4e bih kazal 4e ... ne me ebe dali e malak ili golyam bez zna4enie e kakvoto s po-golyam takova i s po- malak ima mnooogo po vajni raboti ot byusta e verno predpolaga se 4e uj e po yako ama samnyavam se kato probvam 6te vi kaja![]()
ei kakvoto i da se govori , vsqko momiche(sys skromen biust) iska da ima po-gplqm .no i po moi nabliudeniq momchetata se zadovolqvat s kolkoto ima :P moq vika "kolkot tolkova"kaot ochna da mrynkam , che sa mi malki cicteama az veche si gi haresvam i ne sa mi problem , zaradi negoooo
![]()
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Моя мъж казва, че не иска едрогърда, защото всеки ще я зяпа...........нямам бюст, ама вски ме зяпа :P
Златната среда![]()
много ясно, че големи, за да мога да имам с какво да си играя като ми стане тъпо
MaLiNa - ThE DaRk AnGeL fRom HeLl
не съм мом4е ама и аз ще изкажа мнение.всяко мом4е е разли4но.едно може да харесва големите гърди др по малки...моите примерно не са големи не са и малки нещо средно и приятелят ми мн ги харесва и мн им се радва![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Първоначално написано от rihannka
Нема значение ама ако може като на тая кака и ше бъде перфектно![]()
![]()
![]()
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
mi za men po vagno e da sa stegnati a ne uvisnali do pupa![]()
![]()
![]()
![]()
[/img]
sex bira i pari e tva e givota
Средата между малък и голям![]()
http://www.sled18.com нов вид сайт за запознанства.ПЪРВИТЕ 100 ПОЛУЧАВАТ ВИП МЕДАЛ "ЕДИН ОТ ПЪРВИТЕ"
Първоначално написано от ~Lo6aTa_PrInCeSkA~~95~
Оле,ама че хубав мотив за да харесваш голям бюст,ц ц ц![]()
По темата-малки но стегнати гърди,сърезмерни с тялото и фигурата на жената.
А колко горе долу гръдна обиколка се числи за малък бюст,просто от любопиство се интересувам.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Ne ne tva ne moje da e istinaПървоначално написано от Ne_Znaesh
![]()
I sega kakvo triabva vsi4ki da kajat 4e haresvat malki cici za da yspokoiat kompleksiranite momi4enca li?
Ako iska6 da znae6 momi4etata s goliam biyst dosta 4esto se 4ystvat po-zle ot tezi s maluk po red pri4ini.Aide sega pysni edna temi4ka za momi4eta s golemi cici koito iskat po-malki
![]()
И аз мислех , че повечто предпочитат голям , но резултатите са почт равни.А и не се има предвид , че ако гаджето ви има малки цици а вие харесвате големи ще го изхвърлите.Мисля , че автора пита примерно за определено момиче , което харесвате , Кое бихте предпочели - големи или малки????
Абе голям, малък-имам си кой да го мачка!
Трябва да има добре оформени, не раздалечени гърди, които те карат да ги хванеш! =)
Ценителка на цици съм![]()
Аз съм за средно големите и естествени!!!
![]()
![]()