- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Болкоуспокояващи и хапчета за безсъние
Някой може ли да ми каже силни хапчета за безсъние без рецепта? И ако може да ми каже по-колко са в блистера г/д. И силни болкоуспокояващи без рецепта.Ако може да ми кажете ще съм ви много благодарен
dance
Силно болкоуспокояващо определено е АУЛИН-а!
За безсъние не мога да ти помогна, защото не знам...![]()
![]()
Успех!![]()
трябват ми и антибиотици някакви,а и такива не знам
dance
Эа беэсънието си вэеми Ксанакс.Иэпии 1-2 и може да не се събудиш даже ...![]()
[size=7][b][u]fosse cos
мерси.. точно това ми и трябваПървоначално написано от Presley`n`Sum
dance
аулин е болкоуспокояващо а за безсъните препоръчвам ти до потренираш нещо и да се измориш едно хубаво после спиш ще като труп :P
силно болкоуспокояващо без рецепта..хахахах... тва е все едно да се легализира пласирането и продажбата на наркотици ...
Само дето е с рецептаПървоначално написано от Presley`n`Sum
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
За кв'о са ти хапчета бе ко си напраил че ти треат болко успокоиаващи?Едва ли знаеш но точно тези които ти казаха са достатъчно силни да приспят кон в по големи количества и са ужасно коварни водят до пристрастяване!!после си удряш главата в стената ама нема ефект еййй!!
![]()
Най-добре земи тренираи нещто да каталясаш и заеби хапчетата разбра ли тва е игра с оганя
![]()
![]()
![]()
бомба сус закъснител
![]()
![]()
Появих се тук неразбран и неразбран си заминавам!!!!Само един човек ме разбра и то погрешно!