.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    на 67, а ти?

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Цитирай Първоначално написано от glezan4e
    "Камагра е медикамент, прилаган за лечение на еректилна дисфункция, който увеличава притока на кръв в пениса. Камагра, също като Виагра, е надеждно и ефективно медикаментозно средство. Активната съставка на Камагра е много близка до тази на популярната Виагра, но се предлага на пазара на значително по-ниска цена."
    Фактите - Камагра е всъщност Виагра, активната съставка (Sildenafil) e идентична, произвежда се в Индия.

удряш една домашна ракия и ето ти камаграта

Супер фен Аватара на pinki
    Забелязах, че темата е старичка, но все пак преди да прибягваш към Камагра опитай това: орехи с мед Не се шегувам
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Цитирай Първоначално написано от daskalov1 Виж мнението
    iskam da popitam za taq Kamagra,puskali ste q i predi dolu gore znam zakakvo stava na vapros,iskam da pitam v aptekite ima li q...nemise hodi mnogo v sex magazin..ako q ima kak se kazva,mai nee sa6toto ime,a kolko pari..mn 6te sam blagodaren,ako pomognete,4e...ne6to imam problemi i naprao
    здрасти,аз си купувам от тук http://kamagrajele.com/ и съм мн доволен и от качеството и от действието на всички желета

Темата е от 02-04-2008, 19:17 -_-

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си