.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Най-Добрата Диета за Отслабване

Ако някой знае добри диети за отслабване тук е мястото да ги запише...

НВД + кардио

Мега фен Аватара на EarthShaker
    бягане, плуване, баскет, тенис....

по-немързеливия начин, но по-сигурния

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ГЛАД!!!! Секс,ябълки,после само секс! Ще станеш като статуетка за норматив!

Спираш хляба,сладкото, газираното,чипсове и такива боклуци,почваш секи ден или през ден -2 на фитнес ,обаче в фитнеса яко тичане-1 час без да спираш,aма се друсаш колкото можеш повече и скачане на важе съм чувала. Аз за няколко дни свалих 4 кила и си купи Елкарнетин,преди всяка тренирофка изпиваш по 1 хапче Елкарнетин,то ги продават на борканчета пласмасови във фитнеса и аз си го зех за 60 лева за месец и половина 90 таблетки,иначе го прлодават на течност,но ако ти се дава секи ден по- 5лв за едно малко шишенце -еднократна употреба за това давай.......иначе си купи за месец и половина-2 аз от какво мислиш почнах да отслабвам ,за 2 дни 4 кг, и не само това....ти освен диетата трябва да си тренираш много тялото,тялото си,за да го стегнеш и да не допускаш да ти се отпуска,защото аз така в пубертета от 13 години на горе...........дай като качих 20 кг едвам ги свалих,човек изпусне ли се в пубертета,особенно момиче после много трудно се оправя,напротив.......почва да качва се се повече и повече.
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    ^да,и после нилограмите ще ги върне със скоростта ,с която ги е изгубила.Най-добра диета няма.Има спорт + ограничения.Никакво ядене след 19 часа,без сладки и тестени изделия,газирани напитки.Бавно,но резултати ще има!
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    от диетите...резултат никакъв спорт+ограни4ения и аз съм на това мнение! оба4е много спорт!
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Град
    Враца
    Най - добрата диета е да започнеш ти самият да се харесваш... Не съм пълна, и може би затова не мога да вляза в положението на някой от вас... Но хора, ако ние самите не се обичаме... Няма смисъл да чакаме другите да ни харесват. Послушай ме, намери хубавите неща в себе си... и сама ще видиш, че има ефект...

I az ne sum debela no ima hora koito tursqt dieti tuk

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от so_far_away
    I az ne sum debela no ima hora koito tursqt dieti tuk
    Точно поради тази причина казах "някой от вас"... нямах впредвид точно теб или нея, или него...

'фани си мъж!
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    na mnenie sam 4e dori s malko sport, ako ograni4i6 testeno,gazirano i sladko...... ima efekti. po tozi na4in sam svalqla 10 kg za 2 meseca ( oba4e be6e po edno vreme grozno slabo.... ) sq ponavaksah
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Супер фен
    През пубертета не е хубаво да се спазват диети....най-добре е и за организма - упражнения..

Зоната ! Една приятелка отслабва с нея, лесно и е, няма много лишения, бе хубава диета е и резултатите са трайни
    The music is loud
    The kids are so young
    All over the world
    They wanna have fun
    The music is so loud
    It drowns out the talk
    All over the world
    Just give us more rokk

Цитирай Първоначално написано от koman
    НВД + кардио
    az ot skoro sam na NVD iii se 4uvstvam VELIKOLEPNOO ne iskam da se otkasvam ot novia si na4in na jivot mnoogoo sam dovolnaa

(ne 4e neshto ...no imam bogat opit v dietite........i NVD za men e the best )

Супер фен Аватара на rakiQ
    ^ ще пробвам

А Какво всъщност е тва?

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    ot 30 min4eta foruma i ima 10000 takiva temi ako prodalja sig 6te sa 100 aide 4etete stiga ste pisali 10000 ednakvi temi
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    SOFIA
    това, че има толкова много форуми и мнения според мен е хубаво, означава, че хората се интересуват, а и споделените мнения са различни. аз също бих споделила, че за мен най-доброто е нисковъглехидратния режим + отслабващи, стягащи и антицелулитни процедури с целутрон, но много зависи от самия апарат "целутрон", защото има някои апарати, от които няма никаква, ама наистина никаква полза. добре е, че аз успях да намеря апарат, от който имам голяма полза.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    ниско въглехидратна диета (НВД)
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Amfetamin N cocaine N MDMA и малко танци и си станал като вейка 3а 2-3 купона
    Fuck me I'm famous

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от namina
    Спираш хляба,сладкото, газираното,чипсове и такива боклуци,почваш секи ден или през ден -2 на фитнес ,обаче в фитнеса яко тичане-1 час без да спираш,aма се друсаш колкото можеш повече и скачане на важе съм чувала. Аз за няколко дни свалих 4 кила и си купи Елкарнетин,преди всяка тренирофка изпиваш по 1 хапче Елкарнетин,то ги продават на борканчета пласмасови във фитнеса и аз си го зех за 60 лева за месец и половина 90 таблетки,иначе го прлодават на течност,но ако ти се дава секи ден по- 5лв за едно малко шишенце -еднократна употреба за това давай.......иначе си купи за месец и половина-2 аз от какво мислиш почнах да отслабвам ,за 2 дни 4 кг, и не само това....ти освен диетата трябва да си тренираш много тялото,тялото си,за да го стегнеш и да не допускаш да ти се отпуска,защото аз така в пубертета от 13 години на горе...........дай като качих 20 кг едвам ги свалих,човек изпусне ли се в пубертета,особенно момиче после много трудно се оправя,напротив.......почва да качва се се повече и повече.
    на същото мнение съм като namina.

az se ograni4ih ot vaglehidratite malko i ot sladkite napitki (sokove gazirano) bez uprajneniq daje .. za 1 semdica 2 kila smaknah .. pak qdoh i sladko daje ;] malko se iska ;] ama vinagi e nujno volq...az kogaty se ograni4avah na daskalo izqjdam edna vafla i piq edna voda..sled tova vkashti pile ako ima pile na gril s edna salatka ot domatki i krastavi4ki i sirence... sled tova ve4erta pak salatka ili plodove .. i vs e ok ako mojesh 1 mesec taka + uprajneniq evala ;] az sq po4vam pak ei taka :P .. a pak nai efektivno e kakto gore kazaha qko dence v diskoteki.. i tva e samo deto az bez MDMA sam probvala ama tva lqto i tva she se izprrobva pak she stana kato suletka hxahax :P
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

ne sam 4ela kakvo sa pisali predi men ..no..ako posportuva6 ..pusne6 nqkoi kapka pot tei da se kaje ..ne qde6 sladko i testeni izdelia...stava6 finna dama az...sam sportiska ..i predi sastezanie ..nqkade sedmica i polovina karah na den samo s po edin 6okolad 4ist(bez qdki .izgarq se lesno) -za zakuska...qbalka za obqd(ne nai gramadnata)...i kiselo mlqko edna kofi4ka ve4er...i mnoooogo voda az li4no svalih okolo 4 kila
    ...KaЗaнАтa ДуМa нЕ e НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka,НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka e КoГaтo ВeЧe нЕ чУвСтВаШ БoЛka...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си