- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Слагане на презерватив с уста?
Чела съм тук и там, че било добра идея да се сложи презерватива с уста - в сисъл момичето да го надене. Малко ми е непонятно обаче как точно става. Момичета, слагали ли сте така и ако да - как става номера? И момчета - случвало ли ви се е момиче да ви го сложи с уста и беше ли яко?
Ти можеш ли?
На мен не ми се е случвало момиче да има такива възможности.
Ами аз мога, ама първите 2 пъти си беше направо смешно. Трябваше да се сменят 1-2 презерватива. Няма точно начин на слагане.То си е до усещане.
ЪПървоначално написано от the_hottie
ти какво не можеш в тая област?
![]()
hahah za 1vi pat chuvam takova neshtoshe e mn zabavno da se zadavish i da go glatnish
![]()
![]()
![]()
![]()
Слагала съм да,само че докато се науча доста презервативи отидоха на боклука с дупчици от зъбите ми.А иначе всъщност зъбите не играят никаква роля.Когато поставиш леко презерватива на главичката ,лапаш го и стискаш устните,като по този начин го нахлузваш.Ако не е много дълъг члена на момченцето го поставяш докрай,ако не довършваш с ръка.Но след такова изпълнение мъжете са на 7-то небе,а за нас момичетата остава неприятния вкус от презерватива в устатите ни...
Сигурно много неща, но обичам да експериментирам. В този живот трябва да се опита от всичко ..или почти от всичкоПървоначално написано от eblio
![]()
а слагане на презерватив с мъдя да сте чували за товаПървоначално написано от Ани
![]()
![]()
![]()
Za pryv pyt 4uvam takova ne6to... Nqma li opasnost da se skysa prezervativa taka?![]()
Никога не спирай да се усмихваш, защото току виж, някой харесал усмивката ти
Не мога.Първоначално написано от eblio
ами има, ама после му хващаш цаката и не ог късаш. Гледаш да е по-скоро с устните.Първоначално написано от sweet^girl
Хм...не го чувам за първи път...Обаче чисто от практическа гледна точка като се замисля ми се струва невероятно... Щото нали резервоарчето тряя да се стиска за да не влезе въздух в презерватива..ем с кво ше го стиснеш...Та възможно е поставяне на презерватив с уста...но не и правилно поставяне на презерватив с уста...така че презерватива да си върши работата...Или поне аз така мисля![]()
Tva go pro4etohte v JOY nali![]()
Moje no e golqm riska da se skasa,ako re6ite si prigotvete nqkoilko 4e da ne se provali ve4erta![]()
Ти иСкАш С мЕн Да БъДе ТоЯ ТаНц.пО ТвОиТе УсТнИ Да БъДе МоЯ ГлАнЦ.ТаЯ ВеЧеР БеЙбИ Да БъДеШ С мЕн.Да БъДа ТвОйТа ПрИнЦеСа За ЕдИн ДеН....
Първоначално написано от rammstein
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
Май последно там... но и на други места съм виждала. Не знам до колко е добра идеята, затова ми е интересно останалите какво мислят.Първоначално написано от KaSiDi
Ами ти не го слагаш изцяло с уста. Първо го поставяш в началото, като стискап резервоарчето и после само го разгъваш по пениса.
брутално напраоПървоначално написано от rammstein
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
We take sour sips from life's lush lips
And we shake shake shake the hips
In relationships
Тъпо, а що се отнасч то темата - хубаво е, но на момичето да предупредя и е малко гадно, лубрикантите на презървативите са отврат. Затова съветвам да го правите с не лубрикантирани презервативи, а след като го сложите използвате лубрикант...Първоначално написано от Sp0k0
това не съм го чувал до сега , но като се замисля би било доста хубаво ако се случи :]
She was divinity's creature
That kissed the cold mirrors
A Queen of Snows
Far beyond compare
Lips attuned to symmetry
Sought Her everywhere
Dark liqoured eyes
An Arabian nightmare...
az nesam go slagalala s ysta
Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
Ky4ka sam no ne tvoq!
http://www.vbox7.com/play:ad53321c
http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/
Пробвала съм,обаче минаха 3-4 пъти докат го направя наистина успешно.
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~