- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- пъПки по.....Ръцете
искам да ви питам как мога да си премахна малките дребни пъпчици по ръцете,защото са много гадни и дори не мога да ходя по къс ръкав![]()
много са дребнички и така все едно имам едно петно по тъмно и друго по-светло просто е много гадно
![]()
Baby..Нека ти се извиня..забравих да се впечатля!!!
Аз се мажа със спирт.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
помага ли? И аз имам същия проблем. Колко пъти се мажеш и след колко време ти минават? А какъв спирт ползваш? (концентрация и вид)Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Ами май имаш така наречената "гъша кожа"
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=162536
еlsy![]()
I az imam nekvi gadni pup4ici po rucete...mooo e shit
![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Абе,глупости!Моето е само на ръцете и е от няколко години не е от като съм се пръкнала!!!. И са много дребни пъпчици ,но например през лятото намаляве не се махат,но срравнително по-добреПървоначално написано от nicolepcd
![]()
Baby..Нека ти се извиня..забравих да се впечатля!!!
на мен пък като стане топло ми се появяватПървоначално написано от bubenceee
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
И при мене като стане топло се появяват![]()
И аз имам същия проблем и сега като е топло ми е много гадно ама вече съм свикнала.И много хора са ми казвали,че е нормално![]()
There are 3 important things:1.To make sex.2.To think for the effects of sentence"1".3.Don't think!Operate! ..
Има на AVON :P ексфолант против акне по кожата аз го ползвам и е супер
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
da be xora i az imam te sa mi o6te ot malka ot lak1tq na gore v4era si kupix salicilov spirt dano pomogne![]()
![]()
![]()
Животът това не са дните които са изминали,
а дните които сме запомнили.
При мен помогна, но всяка кожа е различна и не е гаранция, че и на теб ще ти помогне. Можеш да пробваш, нищо не губиш.Първоначално написано от olive_oil
Спирта, който ползвам е салицилов (1%) и е покрай 70-80ст. в аптеката. Преди като имах повече пъпки се мажех сутрин и вечер и след това с някакво по-мазно кремче, защото по приницп спирта изсушава(примерно Бочко), но сега се мажа само веднъж и то рядко.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
За да не правя нова тема, ще питам тук. Аз също имам такива пъпки, само че те са ми по рождение, като първоначално бяха само до лакътя, а като влязох в пубертета вече започнаха и нагоре.. Не знам какво да правя и с какво да опитвам да ги махна.. Ако някой знае нещо ефикасно да каже, така ще е от полза на всички.
Имала съм този проблем миналата година,след употреба на епилатор....Козметичката ме беше посъветвала всяка вечер обилно да мажа с крем Здраве.След това отидох на море и там от морската сол и мокрия пясък разтърквах малко и от слънцето и окончателно се оправих.
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
От слънце се махат, нали? Не са глупости това, гъша кожа е. И аз имам. По същия начин не ми е било винаги там, а се появи преди 2-3 години. Ходих на лекар и ми казаха, че е гъша кожа- просто е по-суха там. Препоръча ми да я третирам с хидратанти.Първоначално написано от bubenceee
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
Този проблем и аз го имам,даже днеска се ядосвах,като видях какви ми са ръцете като сложих тениска.
Еми,аз свикнах уж,защото тези пъпчици ми са от години вече и нищо не помага,а съм ползвала доста неща.При мен лятото,когато почвам да разголвам ръцете,ми се появяват доста повече,отколкото през зимата.И,да,'гъша кожа' се нарича.
Ще пробвам това със спирта,дано помогне.![]()
много момичета го имат това по ръцете.. гадничко е прилича малко на обривнай-добре питай лекар и той ще ти каже как да го махнеш (ако е възможно)
Мойте не са такива дребни, като обрив, а направо си акне. Уж от пубертет ала бала ама 5-6 години постоянно излизат. Той побертета ме остави вече.. Кожата ми е много чувствителна, може и да съм алергична към някой плат без дори да знам. Лятото като си дойда в България съм се решила най накрая да ида на козметик или направо дерматолог, а мисля и да пробвам със силициловия спрей. Ако помогне, ще съм благодарна до живот на sexa_na_kompleksa![]()
![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.