- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Оголване на главичката ?
Главичката е покрита с една кожичка, която се нарича препуциум. Много е важно, поне един път на ден да се оголва, за да се измие. Защото между тази кожичка и главичката постоянно се образуват секрети и от това бактерии. По начало не ги усещаш, но с течение на времето ще започне постоянно да те сърби, да мирише, докато накрая се стигне, до нещо много лошо... С две думи: Важно е, за да се поддържа хигиената !
П.С> Чувал ли си какво е обрязване?! Обрязването е премахването на тази кожичка, която покрива главичката. Обикновено арабите го правят с цел по-добрата хигиена. Така че е изключително важно да спазваш хигиената поне там, ако не искаш да се простиш с достойнството си.![]()
Айде ся и пишки почнахме да изчисляяяме ...
Пфф изумявате ме !
Ами от хигиенна гледна точка е първото !
Второто главичката най-чувствителната част на пениса...
Както клитора при жената !
Мъжа по-трудно ще се изпразни ...
+ тфа ще го боли дукато шиба и е възможно даже и да му падне пишката по време на секс![]()
еми защото оголването е автоматично и според мен,защото кат0 си го надървиш ти стаа мн по-голям и така ти се овеличава пениса а кожичката не...ак0 греша,моля ви се да ме поправите..![]()
Life is good , but isn't forever !
az kato se nadyrvq ne mi se ogolva ama kato q drupna i se ogolva ima li mi ne6to
глупости. Прави се леко цепване от доктор-хирург и всичко е ОК. На брат ми му правиха такава. Макар че самата процедура боли. Ма тва не е обрязване.Първоначално написано от black_wish
ами виж сега:
1. още в бебешка възраст трябва главичката на бебето да се оголва и кожичката да се забелва, за да не "сраства" и да не се получи фимоза.
2. Фимозата е когато неможе да се забели кожичката, и в следствие на това стават доста инфекции, защото пред деня и нощта се отделят доста секрети, които привлизат и завъждат бактерии... а за да се измие тази част, главичката трябва да се оголи.
3. при секс главичката се оголва, защото члена увеличава приблизително 2 пъти размерите си.... и при самото уголемяване кожичката .... как да го обясня ... представи си в нормално състояние песниса е 6см, а кожичката 11см .... (проблизително,не съм мерила пениси в нормално и в надървено състояние - логично да не съм особенно точна в цифрите) ....та, когато пениса еректира, той се увеличава да кажем до 15см, обаче кожичката все още си е 11см... и затова при надървяне главичката автоматично се оголва.......
+ това леко сложно би се сложил презерватива, ако главичката не е оголена...
+ а ако неможе да се оголва главичката(т.н. фимоза) и секс неможе да се прави, така че ... при такъв случай - единственото решение в късен етап е -> обрязване.
Първоначално написано от black_wish
Кой ти каза че когато се надърви пишката главичката й винаги сама се заголва ????Това са пълни глупости.Още повече ти не си ли момиче ,от къде знаеш ?![]()
А тей ! При ерекция главичката не се оголва автоматично просто от уголемяването на размера.... Вярно - остава по малко за оголване, но все пак я има... временното оголване на главичката се дължи на продължителни движения на кожичката от главичката към ствола. Пък и по всяко време можеш да си я оголиш за няколко секунди стига да нямаш фимоза и т.н, защото след оголването кожичката си се връша стига да не се задоволяваш.При секс нормално ви се оголва главичката като се допре до вгината (там не им ги знам точно нещата) и като го вкараш на вътре и тя си се избутва..... Май туй беше :P
Какво обрязване вие нормални ли сте![]()
Прави се операция за отделяне на кожичката от главата на пениса, колкото по бързо отидеш толкова по-добрем, и нито се обрязва нито се цепва и е напълно нормален хуяСамо дето няколко месеца ща боли и може да имаш раничка на главата, ама щи дадат с кво да го мажеш правили са ми като бях 1ви клас
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
И как го измисли пък това нещо?Първоначално написано от BabyDesi
![]()
Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!
Нямам този проблем.А ти как знаеш? Пенис ли имаш или си го правила с момче с такъв проблем? Не виждам как невъзможността да се оголи главичката ще попречи на вкарването във вагината.
Съгласен съм, че ще има болка, но ще може да си проникне човека. Аз приех думите ти буквално.![]()
За по-добра хигиена!
бе тка и не разбрах, на мен глваичката ми е захапала само от лявата страна гемчето от другата го е пуснала нз що тка.И като ми е станал не мога да я забеля до край щот боли.. и да всички ще кажете по добре отиди на лекар да ти го премахнат и да ти е 100 пъти по готино, но аз и с наще съм говорил и те казаха че с поече чикии щяло да мине. Та може ли без да съм я забелил до края да правя секс :s
ПП: на 16 съм :]
Ами по принцип може да правиш секс и без да си я забелил докрай, но когато слагаш презерватива ще ти е трудно и ще те боли. Най- добре отиди на лекар-хирург, няма нищо да ти маха, просто ще ти сложи упойка и ще го цепне със скалпела, след 2 седмици сигурно няма и да помниш. Лекаря по дорбе ще прецени дали да изчака или да го цепне.
Мен ме обрязаха не ме е срам от тва,причината беше че имах ФИМОЗА-Фимозата е състояние, при което отворът на препуциума /кожичката покриваща главиката/ е стеснен и не позволява свободно да се открива главичката. Фимозата най-често е вродена, но може да бъде и придобита. И така тва е решението,и сам да кажа че е по-добре ИЗЦЯЛО ДА БЪДЕТЕ ОБРЯЗАНИ защото частичното обрязване е за период от време и след години трябва касапина пак да се захваща с ПУШКАТАТва е общо взето.
![]()
Шматкиии темата е от времето когато Лили Иванова беше на 70![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
е кфо![]()
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Стара тема.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!