регистрация
вход в сайта
вход с FB
.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
 1. #1
  Голям фен Аватара на tedinkata_
  Регистриран на
  Oct 2006
  Град
  [ h ]
  Мнения
  744

  Несподелена Любов

  За всички,които са изпитали чувството от несподелена любов и раздялата с любим човек!
  Болката наистина е неописуема!
  Имаш чувсвтото,че умираш бавно ден след ден,че малка част от сърцето ти се къса и умира бавно!
  Да знаеш,че до вчера ти си бил с този човек,а днес той не е до теб!
  Да искаш да го погалиш да го докоснеш а да не можеш и ден след ден надеждата ти да бъдеш с него да умира и заедно с нея и ти!Голяма и тежка е болката!
  Да се будиш и да заспиваш с мисълта за един, единствен човек. Да сънуваш, а да си буден. Да говориш, а всъщност от устните ти да не излиза звук. Това е да обичаш, да живееш сящаш в друг свят, където съществувате само ти и той. Където сте само двамата, далеч от всички, защото когато си с него другите не същетсвуват.
  Знаеш ли какво е да не споделят любовта ти?!
  Да обръщат гръб на чувствата ти, на думите ти, на сълзите ти. И да плачеш, да плачеш, докато всичко около теб загуби смисъл, защото без него за теб живота няма смисъл.
  Знаеш ли какво е да мислиш само за него?!
  Да се чудиш дали и той мисли за теб, дали те забелязва, дали те следи скришом с поглед, както ти правиш. Да гледаш, а да не виждаш! Да слушаш, а да не чуваш! Само той, само той съществува, виждаш само него и чуваш само него, дишаш само за него и обичаш само него.
  Знаеш ли какво е да те измами?!
  Да се подиграе с любовта ти, с най-съкровените ти мечти и надежди. За секунди той убива нещо, понякога градено с години. Убива първо сърцето ти, после душата ти, а накрая от теб остава само сянка, безцветна, без капчица живот. Измамата от най-скъпия ти човек е най-жестоката рана, която може да ти причини, за секунди той може да разбие живота ти.
  Знаеш ли дали любовта има смисъл?!
  Защо трябва да съществува тя, когато винаги боли. Защото любовта не е проста, тя е най-сложната "наука" на света. Никой не я разбира, никой не може да я "научи", но всеки иска да я има. Защото без любовта, ти се чувстваш празен.
  Знаеш ли какво значи усмивката му?! Знаеш ли какво значи погледа му?!
  Знаеш ли как боли, когато изгаряш от желание да го докоснеш, а той да те отблъсне. Знаеш ли, че любовта убива бавно, но сигурно, бавно и мъчително. Защото първата ти любов се помни винаги, а когато е била и несподелена - цял живот.
  Знаеш ли какво значат малките откраднати мигове с него?
  Искаш да му дадеш всичко, цялото си тяло и цялата си душа. Искаш да можеш да го целуваш и докосваш безброй много пъти, защото знаеш, че може би е за последно. Не те интересува, дали и той те обича, дали те жадува, просто защото когато си с него, всичко около теб се размива, всичко изчезва. Сред хиляди хора ти забелязваш единствено и само него, защото сърцето ти подсказва, че той държи част от теб и, ако не бъде с теб ти постепенно ще изчезне6
  Знаеш ли какво е да го виждаш всеки ден, а да не можеш да го имаш?
  Да виждаш как минава покрай теб с пълно безразличие, когато душата ти крещи, изгоряла от любов: "Обичам те!". Да се прави, че те няма, че не съществуваш, когато всичко в теб моли, и най-малката част от теб, моли до болка за втори шанс. Да боли настина от Любовта!

 2. #2
  Ми, да знам и какво от това?


  P.S. Съжалявам за пренебрежителното отношение към това, което си написала, наистина е много хубаво и може би именно защото съм преживяла всичко описано от теб сега вече ми е някак си знам ли... съжалявам за празния коментар.

 3. #3
  Точно в този момент съм на тема "несподена любов"...той просто ми заяви... Съжалявам немога да ви споделя.....Решила съм да му отмъстя...по най гадния начин....
  Раздялата е наистина една малка смърт,но всяка следваща любов те прави по-силен.Като феникс възкръстващ от пепелта!

 4. #4
  Прекрасно е браво изживявала съм го и още е така несподелената любов боли адски много

 5. #5
  Повече от фен Аватара на Gllory
  Регистриран на
  Jan 2010
  Мнения
  480
  охх лелее ... защо ли го четох

  уникално ..
  Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие

 6. #6
  Повече от фен
  Регистриран на
  Apr 2008
  Град
  Видин
  Мнения
  491
  уникалноо е !!

 7. #7
  СТРАХОТНО Е!!!!!!!!!!!!!!!!!!браво „на теб чуство то„е гадно азго испитвам ужасно боли
  „много

Правила за публикуване

 • Вие не можете да публикувате теми
 • Вие не можете да отговаряте в теми
 • Вие не можете да прикачвате файлове
 • Вие не можете да редактирате мненията си