- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- къде в плевен..?
здравейте! не съм от плевен и затова ще ви помоля да ми обясните къде точно има пиърсинг студио щото мисля да ходя там да се дупча..мерси предварително
На центъра.
Свиваш в дясно и там е "На тъмно"
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Ааа, не там! Да не си посмяла. По-добре в трансформация!Първоначално написано от ju**
Котето на Canis
Loyalty & Submission
Трансформация са на морето аз ходих да си права татос, но пишеше, че са на морето, а освен "На Тъмно" друго място не знам.
Магазина "На Тъмно" ако не го знаеш ми пиши едно ЛС, аз ще ти обясня![]()
Just do it ...
Първоначално написано от Presli
Еми, да изчака! При Печката ли баси..![]()
Котето на Canis
Loyalty & Submission
При положение,че става въпрос точно за Плевен, къде другаде..?
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Едва ли й е толкова спешно... той ми проби пъпа леко на криво (слава Богу не бие на очи), а докато ми дупчеше езика, ръцете му трепереха като на наркоман, та се зачудих дали въобще ще го уцели... бе, де да знам. По-добре да изчака.
Котето на Canis
Loyalty & Submission
в На тъмно само като им видя пиърсъра и ми умира желанието да се дупча...абе там най-добре не...ако някой знае по-добре да ти каже къде работи сега пиърсъра от 3 уши, ако още е в Плевен...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Отиди в Авис Медика. Аз там ходих за пиърсинг на пъпа и останах много доволна.
Първоначално написано от ^^Монито^^
Като си болен - ходиш на лекар, когато искаш пиърс - ходиш в студио! Ся ми кажи и че упойка са ти сложили и ще припадна от смях... лигли. пф![]()
Котето на Canis
Loyalty & Submission
Еми недей да припадаш, защото не ми сложиха упойка. Интересно как прецени, че съм лигла... Отидох там понеже досега не съм чула нищо хубаво за "На тъмно", а друго място не знам. И не въждам къв точно ти е проблема ?! Ти си изказа мнението по темата и всяко друго е излишно а ?!
Ем, щото ги знам тия, които ходят в Авис Медика - едва ли не с пълна упойка искат да им продупчат пъпа, защото "толкова много боли!"... пх.. whatever, сори.
Котето на Canis
Loyalty & Submission