- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Размерите на ПРЕЗЕРВАТИВИТЕ ....
макарай приятелчето ти да ги купи![]()
There isn't second place.It was invented to make the loser feel better!
Размерите се делят на 2 вида:
Нормални: 178 мм дължина (17.8 см) и 52 мм ширина (5.2 см)
Големи: 205 мм дължина (20.5 см) и 56 мм ширина (5.6 см)
Научи кои видове на различните марки са нормални и кои - големи. Мога да ти помогна:
Durex
Arouser - големи
Classic - нормални
Extra Safe - големи
Select - нормални
Elite - големи
Performa - нормални
Sensation - нормални
Love - големи
Да ти кажа за мен разлика няма, въпреки че размера на пениса ми не е голям - стават ми всякакви, дори и големите. Ще ти препоръчам новите Love - не съм ги ползвал, но съм чувал само добри отзиви.![]()
аз щях да прая такава тема... ама викам ай някой друг ако се сети... ... а някой да знае какво е със Sportex [смисъл размерите]
К'ви са тия малки ширини?!Първоначално написано от nikemilov
![]()
Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
KoRn - Twisted Transistor
Твойта катерица колко цола е широка?Първоначално написано от L0LiPoP
а е тея пресарватери са бати малките моеха са поне 30 санта
Посети сайта на Durex и разгледай:Първоначално написано от L0LiPoP
http://www.durex.com/BG/productrange.asp?intMenuOpen=4
Относно Sportex - сега ще потърся, но мисля че всички марки са с идентични размери. Такъв е стандарта.
L0LiPoP - това е минималната ширина, ако помислиш с главата си (не с пичето си) кондома е от латекс, а той се разширява. :P
[/quote]
К'ви са тия малки ширини?![/quote]
Ами става въпрос за диаметър, не за обиколка...
Ааа, ясно, щото обиколката на палецът ми е само около 6 см..![]()
банти дебелите като салам пръстиПървоначално написано от L0LiPoP
![]()
Е,нз колко е точно казвам горе-долу к'во премерих с шивашкия метър набързо, който ми беше под ръка, а иначе пръстите са ми тънки, на средния пръст нося наи-малкия размер дамски пръстени,а на беззименните ми стават само детски пръстени..![]()
Разлика между ширина и обиколка правиш ли?Първоначално написано от L0LiPoP
Като ти кажат широчина, може да си помислиш и за обиколка и за диаметър! Не ми се прави на много умен, 'щот не си! А и ми кажи как ще си премериш диаметъра на к*ра без да му премериш обиколката и да знаеш формулата за намиране на диаметър на окръжност?!Първоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
Каква е формулата за намиране на лицето на кура знаеш ли?Първоначално написано от L0LiPoP
![]()
![]()
![]()
kato ti e mnogo golqm ,slagai chorap xD
kvo kat e kuha,nali ti duha...
Той няма правилна форма, така че не може да му се измери.. Тъп си баце..Първоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
Слушай сега внимателно, може и записки да си водиш ако искаш.
Размерите се водят стандартни и не се променят.Никой не мери обиколки, диаметри и широчини преди да направят дадения презерватив.Това го правиш само ти, защото си ограничена.И 50 хуя да счупиш(ако не си го направила вече) винаги ще си останеш некомпетентна.Сега да видиш, че съм по-умен от теб, ще ти дам да ми отговориш, без аз да ти отговарям.Нека последната дума е твоя, напсувай ме на воля.Have Fun![]()
Ами да си ги правят каквито искат презервативите, не мога да им кажа какви да ги правят, но размерите в диаметър са нормани и все пак може на някои да им са тясни, както и да е.. А защо да съм ограничена като например съм попитала някой колко му е обиколката на х*я?!Първоначално написано от Чичко_Полицай
Ти си ограничения, ако това ти се струва толкова фрапиращо.. Повярвай, хомо и бисексуалните са много по-учудващи и ненормани..
![]()
стига се карате за тъпотиикво те интересува какъв е диаметъра на хуя му
![]()
![]()
![]()
+11111111111Първоначално написано от КурвиВашСъм
Бих попитала само някой, с който съм се сближила, който наистина ме интересъва и който не би ме погледнал като ударен с мокър парцал като му задам въпроса. А питам защото едва ли нещо с дебелина колкото пръста ми би ме задоволило. И никой няма право да ме обинява за това, което искам, защото всеки търси по-доброто за себе си, без значение за какво се отнася...както да речем някои момичета предпочитат богати мъже и момчетата и мъжете предпочитат красиви и поддържани момичета..Първоначално написано от КурвиВашСъм
![]()
Значи ти трябва някой негър с 30-40см тупалка да има много пари и да се поддържа да те задоволяваПървоначално написано от L0LiPoP
![]()
![]()
е тва е мечтата на всяка курва!
![]()
нищо лично
![]()
![]()
![]()
Големи са Durex extra large и са яки, ма мн ряско се намират(в една по-продълговата кутийка са)
по-големи са от ония отпред, дето са описани като "големи"
айде успех![]()
Размера на презерватива има голямо значение . Веднъж бях сложил по малък - стягаше ми много и не можаш да вдигна самолета до подходящата височинаПървоначално написано от nikemilov
![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love