- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Медитацията - средство за успокояване на ума.
Не, медитацията не помага, тя просто погубва души.
Успокояване на емоциите, с доказани медицински ползи и подобряващо концентрацията
http://en.wikipedia.org/wiki/Meditat...ntific_studies
Определено звучи като нещо което да приемаш за ужасяващо имайки предвид че не си много по мисленето.
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
ти нали не вярваш в душата, защо коментираш мнението ми.
йога медитацията е опак духовен процес, постигането на спокойствие и концентрация там е за сметка на сатанински ползи, тъй като това е система за верческо/духовно беззаконие
"А змията беше най-хитра от всички полски зверове(т.е. и ето дявола се роди/дойде от "тъмнината" и беше по-разумен от всички(-те) същества), които Господ Бог беше създал. И тя рече на жената: Истина ли каза Бог да не ядете от всяко дърво в градината? Жената рече на змията: От плода на градинските дървета можем да ядем; но от плода на дървото, което е всред(т.е. което е отвъд) градината(сиреч, от окултните/езотеричните/йогическите/ведическите знания/науки и способности/дейности), Бог каза: Да не ядете от него, нито да се допрете до него, за да не умрете. А змията рече на жената: Никак няма да умрете; но знае Бог, че в деня, когато ядете от него, ще ви се отворят очите(т.е. окултните/йогическите/трансценденталните възприятия/сетива) и ще бъдете, като Бога, да познавате доброто и злото(т.е. и ще станете всезнаещи и всемогъщи като Бога). И като видя жената, че дървото беше(т.е. че изглеждаше) добро за храна, и че беше приятно за очите(т.е. за "тъмната" страна на ума), дърво желателно, за да дава знание(или: божествена власт), взе от плода му та яде, даде и на мъжа си да яде с нея, та и той яде. Тогава се отвориха очите(т.е. тогава в тях се появиха окултни(-те)/йогически(-те)/трансцендентални(-те) възприятия/сетива) и на двамата и те познаха, че бяха голи(т.е. и от онзи момент нататък те започнаха да възприемат и третират Божиите Творения като греховни (и по греховен начин) и да ги сквернят, а верческите/духовните неправди да възприемат и третират като безгрешни и святи); и съшиха смокинови листа(т.е. и изнамериха множество верчески/духовни измишления, сиреч, лъжепророчества) та си направиха препаски(т.е. и си направиха човешка(неправедна) религия/вяра/духовност)" Битие 3: 1-7
Последно редактирано от npp : 01-26-2012 на 21:22
Ми аз и във вампири не вярвам, но това не ми пречи да виждам че тези от twilight са баси смешката.
Същото и с коментара ти - медитация се ползва от "езичници", нерелигиозни и ХРИСТИЯНИ http://en.wikipedia.org/wiki/Christian_meditation
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
The Bird of Hermes
Медитацията неусетно за практикуващия може да го доведе до много тежки последствия:
![]()
Не знам как да ти го кажа но това е буквално най-неинформираното и глупаво изказване за физиология което съм чел в живота си.
Докато гледаш телевизия, стоиш на компа, играеш с кучето и тн се произвеждат ендорфини (точно те са разпознавани като хубаво чуство), медитирането няма такова действие, което да е разпознато от науката, но има доста полезни. Предполагам пак разните гадни мнозинства от учените са част от индийско комунистическата мизотеистична пропаганда нали?
Отделно че това за мантрите е при някои особенни форми, няма нищо общо с нормалната медитация. Тези които го практикувата по описаният начин са примерно ХРИСТИЯНИ (просто цъкни линка от горния ми пост като си глупаво, тъпо, неинформирано животно)
Баси олигофрена си момче. Намерил си нещо написано някъде, което потвърждава идиотските ти възгледи и веднага си го слагаш като лайно на челото с горда усмивка на видиотен....
Доказано е 100% от всички учени в световната история че ако някой е религиозен е убиец, крадец и лъжец. Спада в най-глупавият сегмент на популацията, като е задминаван по интелект от някои видове миди. Пъха си лайната в устата и желае да си блъска тъпата глава в стената докато не започне да си повръща мозъка
Ето и аз поствам лайна от въздуха. Сега какво?
Спор кой олигофрен може да постне възможно най-голямо количество шибании без никакви цитати и аргументи ли?
The Bird of Hermes
Нямам си представа как се медитира. Знам че ако го правиш правилно ти се отразява добре, познавам хора които го практикуват и са много уравновесени. Но аз не знам как и не мисля че мога да медитирам, много нервен човек съм, не избухлив, постоянно нещо ми щъка отвътре и трудно се съсредоточавам.
Сядаш си на гъзо и се опитваш да не мислиш за нищо и да си възможно най-отпусната.
Ей това е.
10-15 мин и си по-кукуряк, като освежаваща дрямка е. Нищо кой знае какво...
разбира се освен това и унищожава душата и съзнанието и те прави по-ужасяваща от дявола по някакъв начин, но въпреки предупрежденията на нпп до сега не съм избухвал в пламъци
The Bird of Hermes
Това не е за мен. Виж, някои други освежаващи работи мога да правя, па и те са греховни, тъй че "нпп", дето се вика.
медитацията винаги води до процеса на т. нар. "йога"(бхагавад гита) т.е. до развитието на реверсивна(-та) духовност, ето защо Исус е казал: "Прочее, ако ви кажат: Ето, Той е в пустинята(т.е. Господ/Бог е в физическото/телесното запустение); не излизайте; или: Ето Той е във вътрешните стаи(т.е. в процеса на медитация); не вярвайте."(Матей 24: 26), неправедната религия/духовност/вяра води до появата на т. нар. в Библията "плът" т.е. до появата на превратен начин на мислене, при който неправедния духовник/вярващ започва да възприема Божиите Творения като греховни/сатанински, например вследствие на йога процеса изниква т. нар. съзнание/теория за "мая"(ведич.), според която лъжлива теория, всичкото физическо Божие Творение е самият сатана наричан "мая", лъжата е че "мая", сиреч (че) този свят, се състои от 8 основни но общо 24 сатанински елемента: разум, его, чувство, ум(сетивно съзнание), зрение, слух, мирис, вкус, осезание, възпроизводство, отделяне, говорене, ходене, ръчни умения, кристализация, усвояване, отстраняване, метаболизъм, кръвообръщение, етер/ефир, въздух, огън, вода, и земя - така според тази теория всичкото това Божие Творение е греховно а Бог грешник, като при това най-големият и дори единственият грешник на вселената, понеже именно Той е Който е сътворил света, но разбира се цялата тази теория е лъжепророческа, защото ако истинският Господ Бог беше грешник и сътворяваше греховни неща, то Той сега нямаше да бъде Господ Бога на цялата вселена, но лошото е че всеки, който следва/практикува процеса на йога, така рано или късно може да го постигне такава прегоряла съвест и той улавяйки/хващайки се на дяволската въдица по този начин да се окаже че е станал сатанински духовник - йога е най-опасното нещо в вселената
"А змията беше най-хитра от всички полски зверове(т.е. и ето дявола се роди/дойде от "тъмнината" и беше по-разумен от всички(-те) същества), които Господ Бог беше създал. И тя рече на жената: Истина ли каза Бог да не ядете от всяко дърво в градината? Жената рече на змията: От плода на градинските дървета можем да ядем; но от плода на дървото, което е всред(т.е. което е отвъд) градината(сиреч, от окултните/езотеричните/йогическите/ведическите знания/науки и способности/дейности), Бог каза: Да не ядете от него, нито да се допрете до него, за да не умрете. А змията рече на жената: Никак няма да умрете; но знае Бог, че в деня, когато ядете от него, ще ви се отворят очите(т.е. окултните/йогическите/трансценденталните възприятия/сетива) и ще бъдете, като Бога, да познавате доброто и злото(т.е. и ще станете всезнаещи и всемогъщи като Бога). И като видя жената, че дървото беше(т.е. че изглеждаше) добро за храна, и че беше приятно за очите(т.е. за "тъмната" страна на ума), дърво желателно, за да дава знание(или: божествена власт), взе от плода му та яде, даде и на мъжа си да яде с нея, та и той яде. Тогава се отвориха очите(т.е. тогава в тях се появиха окултни(-те)/йогически(-те)/трансцендентални(-те) възприятия/сетива) и на двамата и те познаха, че бяха голи(т.е. и от онзи момент нататък те започнаха да възприемат и третират Божиите Творения като греховни (и по греховен начин) и да ги сквернят, а верческите/духовните неправди да възприемат и третират като безгрешни и святи); и съшиха смокинови листа(т.е. и изнамериха множество верчески/духовни измишления, сиреч, лъжепророчества) та си направиха препаски(т.е. и си направиха човешка(неправедна) религия/духовност/вяра)" Битие 3: 1-7
Последно редактирано от npp : 01-27-2012 на 21:44
Oххх... боли ли бе гейски? Боли ли да си толкова тъп сериозно?
http://en.wikipedia.org/wiki/Researc...ation_response
Eто, чети, мъъъъничко по-тежко от постната картинка.
И сега си мисли че да стоиш със затворени очи и да се опитваш да си спокоен е най-ужасяващото, опасно, зверско, разрушително, покъртително, вероломно и титанично мъчение и оръжие в ръцете на най-мощния и демоничен архиетип във вселената.
Мисли си го сериозно. Казвай ѝ го на хората около тебе.
С малко късмет само това би ти попречило да се размножиш
The Bird of Hermes
ти не разбра ли че почти всяко нещо има няколко гледни точки, коя гледна точка ще избереш е въпрос на личен избор.
![]()
Не не е така. Същата олигофрения я правят такива монголоиди като тебе с еволюцията-
- Креацтионисти и еволюционисти гледат едни и същи факти, но просто избират да ги интерпретират различно дъъъх
- Така ли? Тогава как би интерпретирал креационист кръговите видове?
http://en.wikipedia.org/wiki/Ring_species
- Амиии, бог е решил да го направи така че да изглежда че еволюцията е вярна, а моята позиция напълно идиотска понеже е част от грандиозния му план... да ме направи да изглеждам глупав.
И навсякъде бол с тъпанарчета които пишат глупости.
The Bird of Hermes
Самият Дарвин е предупреждавал учените, че неговата теория може да се подтвърди само, ако се намерят междинни форми.
Ти да не би да си междинна форма на човешкия вид.
Дори да го е казвал не виждам никакъв проблем. Сега ще изръсиш че няма нали?
Нали?
Ще кажеш нещо, което само с пет секунди гугъл може да се потвърди като пълно лайно нали?
Давай.
The Bird of Hermes
Някакво изявление да чакам ли или очакваш да ти падна на нивото и да се впусна в дуел с мисрепрезентиращи картинки?
The Bird of Hermes
Та значи очакваш като дебил да ти шибам картинки които са лишени от съдържание така ли?
The Bird of Hermes
^ ами не, всъщност от тебе досега нищо и не съм очаквал.
ПС: ок, давам ти 2 часа за сръдни и цупене, ако искаш за медитация можеш и да ми теглиш една майна, но после да си на линия. Айде борбузанчо малък, сладък.
Последно редактирано от defender : 01-27-2012 на 12:29