регистрация
вход в сайта
вход с FB
.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
 1. #26

 2. #27
  Какво ли е усещането да се напълниш с вода ... през ануса

 3. #28

 4. #29

  Re: aide be

  ...Второ, душа не се отвърта а се прилепя към дупето ...
  прави се с отвъртян душ, а не със слушалката и така се ПЪХА в ануса
  Ако мойта го прави това, после аз да се къпя с тоя душ?! FUCK! NOOOOOOO

  Клизмата:
  Намазваш си пръста със сапун, и бъркаш. До 10 минути си готова, после може само да си изплакнеш задника, без да си завираш душове

 5. #30
  Ама всичките сте супер ... всеки разправя темата колко е тъпа или по-скоро собственикът и, но и всеки дава различно мнение и е сигурен че е с много по-висока сексуална култура от станалите ... екстра сте
  Не е лошо преди всеки да дава "Професионално" мнение по даден въпрос първо да се поитересува а не да говори на изуст ...


  Цитат:
  Клизмата (или клизми) се нарича процедура, при която се налива течност в дебелото черво през ануса.В зависимост от предназначението си клизмите биват: очистителни, лечебни и диагностични. При различните клизми имат значение количеството, температурата, химичният състав и скоростта на въвеждането на течността. Така например, ако се цели течността да се задържи по-дълго време в червата, тя трябва да бъде в по-малко количество, температурата й да бъде близка до телесната, химичните и съставки да не дразнят лигавицата на червата и въвеждането й да става бавно.


  Дебелото черво може да побере около 4—5 литра течност. При клизмите обаче е достатъчно 1,5 литра, за да се изпълни цялото дебело черво.


  Клизмата се прави с иригатор с вместимост 1,5—2 литра. При малки деца, клизмата се прави със специално крушовидно гумено балонче с вместимост 100 милилитра.

  За клизмата болният трябва да е легнал или по гръб, или в странично положение със свити бедра, или да заеме коленно-лакътно положение. Наконечникът на иригатора се намазва с вазелин или течен парафин, вкарва се в ануса, кранчето на наконечника се отваря и иригаторът се повдига на определена височина в зависимост от скоростта, с която трябва да тече течността. Трудности при въвеждането на наконечника през ануса обикновено не се срещат. Понякога краят на наконечника попада между напречни чревни гънки на лигавицата или в твърди изпражнения, които запушват отвора му, с което се затруднява навлизането на течността в червото. С леко издърпване или завъртване на въведената част отворът се освобождава и клизмената течност започва да се влива в червото.

  В зависимост от височината, на която се държи иригаторът, се различават ниски клизми (30—50 см над нивото на ануса) и високи клизми (80—150 см над нивото на ануса). Ако през време на клизмата болният получи силни напъни, височината се намалява.


  Очистителна клизма се прави за изпразване на дебелото черво или крайния му отдел от изпражнения. За еднократно изчистване при възрастни се вкарват до 1,5 литра преварена вода с температура 32—33°С. При упорит запек и значително втвърдени изпражнения клизмата се прави със сапунена вода. За възрастни хора, които не страдат от упорит запек, за изпразване на червото е достатъчна клизма с 1 литър вода със стайна температура и от 1 метър височина. За повишаване на дразнещия ефект и по-добро очистително действие в сапунената вода може да се постави 1 супена лъжица готварска сол или винен оцет.


  При упорит запек със силно втвърдени изпражнения се прибягва до маслени клизми с 200 до 500 милилитра зехтин или слънчогледово масло. За лечение на хроничния запек в началото се вкарват ежедневно по 500 милилитра слънчогледово масло, като дозата постепенно се намалява, а интервалите между клизмите се увеличават. По този начин редовното изхождане по голяма нужда се осигурява с 1—2 клизми седмично с 200—250 милилитра слънчогледово масло.

  Очистителните клизми са безопасни, но честото им прилагане води до подтискане на нормалните рефлекси за ходене по голяма нужда.


  Лечебната клизма цели местно лечебно действие, т. е. оздравително повлияване на заболялата чревна лигавица. Въвеждат се най-различни лекарствени разтвори с противовъзпалително, антибактериално, кръвоспиращо и стимулиращо действие.


  Лечебната клизма се прави винаги 30 минути след очистителна клизма. По този начин лекарственият разтвор влиза в съприкосновение с лигавицата. Обикновено се започва с малко количество слаби, недразнещи, с телесна температура лекарствени разтвори, които се въвеждат бавно. Болният трябва да задържи въведната лекарствена течност.


  Обикновена промивка на правото и дебелото черво се прави, като след вкарването на водата иригаторът се сведе по-ниско от нивото на ануса, за да се върне водата в иригатора и се изхвърли навън. След това промиването се повтаря неколкократно с нова промивна течност.

 6. #31
  ти п***а немаш ли?гъзЪ е за друго
  Народа стиска безпомощно юмруци,деба тея униформени боклуци...

Правила за публикуване

 • Вие не можете да публикувате теми
 • Вие не можете да отговаряте в теми
 • Вие не можете да прикачвате файлове
 • Вие не можете да редактирате мненията си