.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Герикапс

Герикапс

Здравейте!Днес си купих Герикапс за да подсиля косата си.Попитах аптекарката как се приемат витамините и тя ми каза,че се продупчват и се мажат на косата като маска.Сега четох доста неща и исках да се допитам до вас дали се мажат на косата или се пият и дали имате ефект от тях!Благодаря!

Голям фен Аватара на Alex_f
    Град
    PLEVEN
    Аз лично това за първи път го чувам,но щом аптекарката ти е казала,че трябва да си мажеш косата с тях,много ясно че няма да ги пиеш.Прочети и листовката към витамините.
    Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!

Аз мисля, че можеш и по 2-та начина да ги приемаш.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

nqkoi ne se li e probval da gi pribavi kum maska za kosa

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    герикапс са комплекс от витамини за подсилване на организма като цяло, на мен ми ги изписа една лекарка преди 3-4 години и ги пиех някакъв период, но не съм забелязала да има някакви промени външно поне. сигурно трябва повече време да се пият.
    след като са витаминки, едва ли ще ти повлияят зле ако си ги сложиш в маска за коса, а още повече че и щом фармацевт ти е препоръчал - що не ?
    пробвай. и после кажи какъв е резултата.
    алелуя.

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa

Re: Герикапс

Цитирай Първоначално написано от sohodol
    Здравейте!Днес си купих Герикапс за да подсиля косата си.Попитах аптекарката как се приемат витамините и тя ми каза,че се продупчват и се мажат на косата като маска.Сега четох доста неща и исках да се допитам до вас дали се мажат на косата или се пият и дали имате ефект от тях!Благодаря!
    ъъъъъ на косата да се мажат!? аз съм много доволна от Герикапса и винаги съм го пила....Имат ефект, поне върху мен имаха

в момента пия герикапс и след това ще пиша дали има ефект аз приемам и др медикаменти,.

Голям фен

Re: Герикапс

Цитирай Първоначално написано от meri88
    Цитирай Първоначално написано от sohodol
    ъъъъъ на косата да се мажат!? аз съм много доволна от Герикапса и винаги съм го пила....Имат ефект, поне върху мен имаха
    Ооо, я бързо споделяй в какво се изрязяват хубавите ефекти да видя дали да начена опаковката долу в шкафа, че я гледам си седи самичка от доста време

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си