- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Връзка м/у мъж Близнаци и жена Везни
Какво мислите за връзката между мъж Близнаци и жена Везни ?
---
т.7
Блаб
(sun)
Ti po zodiite li si gi izbira6?
Is everybody going crazy?!?
Ми добре балансирана връзка.По един близнак във всяка везна![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Просто перфектната връзка.Първоначално написано от ™G-Baby™
![]()
![]()
![]()
ем суперПървоначално написано от chokolate_girl
![]()
великоПървоначално написано от krisiiiiito
![]()
още ли има хора, които да вярват на подобни глупости...?
![]()
така така е пусната темата да попитам за жена девА и мъж скорпион
Fr1eNdS aRe th3 LiFe oN eArth aS oNe AnG3l oN sKy !!!
Първоначално написано от LadY-V
зависи до кога ще е дева, после сички звезди се обръщат
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I know I should stop believing ... !
* ! ... Unknown ... ! *
Двама въздухари, вечно гонещи вятъра, безотговорни, нетрезво мислещи...
Везните - егоистични материалисти, често доста ограничение.
Близнаци - любвеобвилни(към всяка втора), добри, вятърничави, несериозни.
Общо взето - и двамата ще си гледат кефа, стига им на тях да им е добре. Според мен няма база, в/у която да се гради сериозна връзка.
Но всички хора са различни, зодиите дават само някои признаци, един вид насоки, обща класификация.
само знам,че между един рибок и сладкото му теле върви по вода и другите зодиакални глупости не ме бъркат![]()
всъщност везните изобщо не са егоисти - него казвам само защото съм везна, навсякъде го пишеПървоначално написано от Blab
иначе към авторката - аз поне не мога да се оплача. 8 месеца сме заедно с моя и няма изгледи скоро това да се промени, проблеми сме имали досега под нормалното количество (и айде стига съм се хвалила да не урочасам нещо) ... и ако оставиш моя опит на страна - пише, че това е една от най-добрите комбинации за тези зодии
и все пак това той каква зодия е и ти каква зодия си не е определящо. хората са различни!
... so much to live for, so much to die for ...
ami nqma nikvo zna4enie kva zodiq ste AMA NIKAKVO ako si dopadate kato hora zna4i np
I zodiite si imat malko ili mnogo vliqnie vyrhu haraktera.
Az naprimer sym oven i s bivshiq mi priqtel vezni prosto nqmahme sporove... takiva dushichki sa tiq vezni,che chak nervqt,na vsichko sa syglasni.Dokato sys segashniq mi,koito e telec izlizane na glava nqma.. 2ma rogati pod edna kyshta si ne e rabota.Nqma den bez spor i vseki ot nas tvyrdi che e prav.Pone pada ako ne boi to pone smqh![]()
Не става.Първоначално написано от LaUrA66
Марс влиза в третия дом на Уран
и се получава противоречие.
Обаче на Близнаците пишката им е над 18 санта,
така че не е за изпускане.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Първоначално написано от s3xy
бива , биваааа![]()
ЗнАй чЕ иМа По-ГоЛяМа От ЗеМяТа , По-КрАсИвА оТ ЛуНаТа , По-СиЛнА оТ сМърта И тОвА е ЛЮБОВТА!!!!
ами незнам ..но попринцип съм чувала , че мъжете близнаци са много двулични ..но аз лично познавам доста момчета близнаци и не са чак толкова двулични ( ние сме Лъв с Лъв ..страхотна комбинация ..малко в повече се караме ама нищо )
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Нямат значение зодиите
П.П на мен ми върви с лъвове най-добрата ми приятелка е лъв,приятелят ми е лъв...![]()
Емиии и двете зодии са въздушни и по хороскопски си допадат .. Аз съм Везна и супер си се разббирам с Близнаци ... Тей че комбинацията е удачна![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Аз съм чувала че въздушните много се разбират. Към въздушни спадат Близнаци, Везни, Водолей.
На зодиакална основа връзката ви е сполучлива, успешна. Реално погледнато може и да не е*, но като цяло зодиите ви си съвпадат.
*уж Риби и Рак са идеална комбинация (точно както вашата), но нещата хич не се получиха... месец и седмица, и тва беше... Връзките зависят от всичко - характери, цели, темпераменти. Надявам се на вас да ви провърви, но не се надявай само от някакви си зодии..
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
eee jalko bqh si haresala edin ma toi e skorpion i ne si pasvame..tctctc
Stiga be hora moje li daobi4ate nqkoi i da go otrejete 6toto e deva ili vodolei primerno.OMfg![]()