- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормален размер на пениса на 14 годишни момчета
Моля само мъже които са минали тази възраст да отговарят или които са в нея!
dope 4EVER
Минал съм 14 отдавна. Нито тогава съм знаел колко ми е, нито знам в момента. Смешна ми е тази работа с линийката.
Ае престанете... на 14 си в пубертет и на всеки му е различен... все едно да кажеш нормална височина на 14![]()
затова съм сложил примерно 14-15 а не точно 14,1см,14,2 см искам да знам приблизително
dope 4EVER
Е то аз не знам колко ми е бил, ти искаш да знаеш. Вместо да се занимаваш с тези глупости, по-добре прочети кои са ерогенните зони при жените. Ще ти свърши повече работа, когато си в леглото с някое момиче (жена).
е то оставаше и по-малки да се включат в тематаПървоначално написано от DopEeE
![]()
Моя тогаа беше 32 сега е 68
ИЗЛЕЗ ОТ ФИЛМА....ебаси комплексите....спокойно бе хора ще порастне а и да си вършиш рабоата 10 санта стигат останалото е лакомия...по добре като порастнеш се научи да го използваш отколкото да го мериш през 2 часа и да чакаш да порастне
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
Няма приблизителни дължини всичко е индивидоално ,спрете с тези тъпи теми няма кого да ебете на 14,до вчера сте си играели с войничета днес мадами тръгвате да оправяте.
Йога и мъдрост
за 14 годишни трябва да е 19 см. нито повече, нито по-малко
на 14 закво ти е голям пищов 13-14 идеално ще расте до 21 тъй че....
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
da be do 101....ako na 14 mu e 14 cm powe4e ot 18 nqma da mu stane prez celiq mu jivotПървоначално написано от pam1
![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Често годините не определят размера.Може да ти е и 10 см а може и да ти е 20.Всичко е въпрос на развитие.
На тая възраст ако някое момиче види 20сантиметров смяташ ли, че ще се съгласи да и го начу**ш в тясната пу**а? Особено ако е девственаТака че и 10см да ти е пак ще върши работа
На тая възраст е нормално да ти е 13-15см, за това недей да се комплексираш и приеми реалността!
Много мъже остават за цял живот с 10 санта ама пак има кого да ебат
![]()
Don't worry , be happy!
Moq e 14 i malkoПървоначално написано от DaNTeS
dope 4EVER
Аз едно не мога да схвана, защо толкова питате и пускате безброй теми от такова естество "Малък ли ми е", "Колко трябва да ми е" и т.н. Толкова ли тежък удар по мъжкото ви его е, че едни господа са с малко повече сантиметри от вас... ? Еми колкото толкова![]()
Да вземем и ние момичетата да пускаме теми, колко трябва да ни е гръдната обиколка на 14-15-16-17-18-19 .......
Много филми гледате![]()
Come out, come out wherever you are...
За чий ти е да знаеш колко ти е голям? На 14 си, на къде си се разбързал?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
различно е, при мъжете е силно въпрос на съревнование и определено страшно слабо мястоПървоначално написано от JenataNaShefa
малък ти е все едно на вас да ви кажат че сте дебели и грозни
Добре де, но ако една дама не е толкова привлекателна, шанса да бъде забелязана е по-малък отколкото мъж с еди колко си см да го огрееПървоначално написано от Phoenixheart1
![]()
Е сега, не говорим за шанса някой да ги хареса или него да го огрее, става дума за вътрешното чуство за комплексиПървоначално написано от JenataNaShefa
![]()
Еми нз моя никога не е бил нормален![]()
Кур за цеца 2 за лузърпул.
Нормално е!
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
Ми точно де, една жена, която си дава сметка какво вижда в огледалото и знае много добре, че това което вижда в отражението не е достатъчно за да бъде в челните позиций на желаните... Тя има много по занижено самочувствие и по-голям комплекс от мъж, който не зависимо колко см му е пак ще е "на топло" ...![]()
Както и да е, аз не искам да навлизам в дебрите на комплексирани дами или господа, защото всеки момент очаквам някой такъв тиранозвър да ме наплюе![]()
Абе какви са тия 15 идиота/тки,дето викат че на 14 години трябва да им е над 17 см?![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire