- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Отмъщение...
Здравейте! Имам малък проблем, който искам да реша час по-скоро. Надявам се да ми дадете съвети. Значи преди седмица 1 двуличник от класа ми направи гаден номер като ме унижи пред целия клас. Аз по принцип не съм отмъстителен тип и не правя мръсно на хората ей така за кеф, но в този случай не мога да остана безразличен... От тогава даже не го и поглеждам. Толкова ми е жалък... Мога да го набия, но с това няма да постигна удовлетворение. Искам да го накарам да потъне вдън земя от срам, моля, някакви идеи?
Live now, this is your time!
ако има някакъв случай... примерно той да се опитва да праи гаври и с друг.. ти го защити, започни е така да му крещиш в лицето.. да го плюеш със сякфи сили ! .. и мен ме унижиха.. чаках такъв момент да има и друга жертва и защитих жервата.. развиках се.. сравних го със земята .. пред цялото училище .. САМА ! и сега никой, нищо не смее да ми каже![]()
Аз пъ щ`и кажа, чакай, стой мълчи си, моментът ще дойде и тогава ти ще нанесеш удара, който си заслужава оня мерзавец!!! Помни ми думите, тоя момент ще дойде (just wait!)!
Аз скоро си прокарах интернет и си открих скайп, но след около седмица едно момиче ми пише по скайпа. Пише, че ме познавало, че сме се виждали често, аз разбира се си нямам и идея кое може да е момичето, и почнахме да си пишем редовно. След няколко дена си уговорихме среща с нея и решихме да се чакаме в едно кафе. Но тя пожела да доведе още една нейна приятелка, съответно поиска от мен да съм с още някого... Та обадих се на тоя моя "приятел" и в уговорения ден отидох с него на кафенето. През целия престой там той се държеше необичайно - смееше се. Естествено аз не разбрах, че ми прави номер... Момичето не дойде и след още няколко дена обяснение "приятеля" ми ми съобщава най-тържествено в клас, че това момиче всъщност е той. Всички от класа почнаха да ми се присмиват, аз много се ядосах на този номер. Вече от седмица ситуацията е доста кофти. Предполагам, че и на вас са ви правили тоя номер, но чак така едва ли са си играли с вас...
Само да допълня, че се сетих да му сложа доста английска сол (ако не се лъжа беше магнезиев сулфат) в спрайта и след това яко да оцапа гащите пред сички. Нещо такова, но ще изчакам за още оригинални идеи. Искам да му го върна тъпкано и да му дам добър урок![]()
ИзтърканоПървоначално написано от Boyman
![]()
Имам няколко идеи:
1 Накарай майка му да дойде в даскало и да вдигне скандал за нещо пред класа ви и тоя да се исприщи от срам.
2 Направи яка мизерия и остави улики които водят към него.
3 Пусни му дрога в чантата и кажи на тяхните че се дрогира.
4 Сложи му дъвка на косата (ама голяма).
5 Омажи го с лайна пред всички на двора.
Бъди изобретателен\
/ \
/ и най-вече използвай негови слабости.
всяко едно ще свърши работа.. мн са яки идеите, но лошото е, че после и ти ще си имаш проблеми ;s .. бтв : на колко си.. да си направя сметка за нещо ?Първоначално написано от 53downfall
![]()
Не е нужно, както казах, да реагираш сега. Пиша пак, след акто прочетох ситуацията. Няма симсъл, защото ти ще му направиш гадно, след това той пак ще напави нещо, след това ти, а това няа да прави впечатление никому накрая, докато някой не се метне на другия на бой и единият не бъде набит, с което пък най-малко ще се постигне резултат. Просто си трай и тихо-тихо ще видиш как ще ти се удаде случай да му го върнеш. Осведомявай се откъдето можеш за нещата, които стават около него и ще видиш ; ) Аз в случая съм за отмъщението, но по описания по-горе начин. Успиех!
хахахахахахаха5 Омажи го с лайна пред всички на двора![]()
ACϟDC
Чак пък да те е унижил толкова долно пък? Майтап си е направил бе! Разправяш, че уж не си бил отмъстителен, благ и хрисим, а гледай какви пъклени планове кроиш за отмъщение. Търси как да корегираш себе си и комплексите си. Просто всъщност се замисли кой ще е подъл в ситуацията. Ти или приятелят ти, все пак между приятели можеш да си правиш ташак дори понякога неща от подобно естество.
Щом задаваш въпроси и мислиш за такива глупави отмъщения , значи не си дорасъл. Порастни и тогава отмъщавай.
Envoi moi ! ;]
Английска сол.
ала бала
Недей му отмъщава ! Никой не може да направи нищо по мръсно на един човек от самия той !
Така че всичко се връща не ти трябва отмъщение стига му че е загубеняк![]()
ваУ рокс
Grell
+2184834..Първоначално написано от BladeDancer
ПП: Такива случки се забравят много бързо от класа..най-много 1/2 седмици и спират да се подиграват..
Да не ти пука ! Когато дойде времето ще му отмъстиш подобаващо, защото унижението не се забравя бързо!![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
Я дай пример за едно отмъщение на зрял човек?Първоначално написано от Mihailova
направи същия номер и с него, направи си някакъв друг скайп, сложи снимка на някоя мацка(прави се, че съществува) глупака си е глупак и няма да се сети, че това е отмъщениеи като те пита за снимка му прати на някво момиче из нета има много снимки, ако не можеш да намериш пиши лично ще намерим няколко еднакви
и след време(изчакай повечко, за да има доверие в теб) и той все някога ще те помоли да се срещнете, като му кажеш, че си от неговия град
![]()
уговорете си среща в някой парк или нещо такова, като няма да отидеш сам а ще отидеш с някой приятел или повече приятели за предпочитане е да са от класа и като дойде умника там ще го срещнете и ще му разкриеш всичко, така ще почувства същото което и ти, представям си, ще умре от срам, с неговите камъни по неговата глава
![]()
![]()
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
Почакай малко да отмине шумът, след месец-два смени ролята, ти ще си момичето, ще си пишете, ще с чакате някъде, ти ще го снимаш тайно, и хоп - смехът е пълен![]()