.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 67 от общо 67
    Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    7-мо да е на последно място.Чудя се що го няма 18-то като е по-добро от другото.

133
    31
    22
    7
    Цитирай Първоначално написано от finger4o
    Американски форум: Питаш и ти отговарят

Руски форум: Питаш и ти отговарят с въпрос

Български форум: Питаш и веднага всички започват да ти обясняват колко си тъп

на мен бала ми е 30.786. но тази година бала ще се качи с поне 2 единици нагоре... Накой може ли да ми каже нещо за техн.стоп.мендж в 31 СОУ???

Цитирай Първоначално написано от polinakuneva
    на мен бала ми е 30.786. но тази година бала ще се качи с поне 2 единици нагоре... Накой може ли да ми каже нещо за техн.стоп.мендж в 31 СОУ???

А защо смяташ , че ще се качи с две ?? Според мен това няма да стане .. резултатите тази година сса с няколко стотни по-ниски от миналата. Вярно е , че оценките по бел на 2/3 от седмокласниците са високи , но за математиката не може да се каже. Според мен бала ще остане г/д същия. Пиши си първите няколко желания да са Френската ; Немската ; Английскатаа .. туко - виж са те приели някъде. Моя бал също не е висок - 31,572 , но първитее 10 училища са ми само тезии ;дд .. 31 е на 12,13,14,15 желание. Иначее , по въпроса не мога да помогна .

Трябва да видиш статистиката...ако до сега отличните оценки са били 4, то тази година са около 60...Оценките са мноого високи и вече е сигурно, че ще се качат с 2 точки. Даже вчера го дадоха по БТВ новините...

Цитирай Първоначално написано от GbSy
    Няма да пиша... тоест, не писах нито едно от тези.
    Но, ако се налагаше, бих ги писала така:
    22 СОУ
    133 СОУ
    31 СУЧЕМ
    7 СОУ.

Голям фен
    Така изчетох всичко и искам да кажа какви са плюсовете на СОУ и ПГ. В 11 и 12 в ПГ се учи по-малко БЕЛ и МЕТ и има повеме практика (в зависимост от училищещо) а в СОУ-тата си се учи нормално и като завършете 12 и искате да си вземете матурите и Да влезнете в хубав университет,ще ви е по-лесно ако сте били в СОУ - защото сте си учили бел и мат. Но,ако не искате да учите след 12,влизайте в ПГ за да имате професия. Толковаа ли е сложноо !!!

Цитирай Първоначално написано от hrisi96f
    За 31 съм чувала много хубави неща , но една приятелка ми каза че тази година 8 клас са много зле
    Аз съм си в 31 от първи клас, след 7ми клас кандидатствах и пак ме приеха в 31во беше ми сред първите желания. И като една закоравяла бастилянка мога съвсем спокойно да кажа, че е доста добро училище, разбира се със своите плюсове и минуси! Има учители - пълна трагедия, но има и страхотни професионалисти!
    Оносно 8мите класове тази година, наистина са пълна трагедия - .. повечето! Например до колкото знам испанската паралелка е с доста ниски оценки, тъй като смениха госпожата,която води подготвителния. Но следващата година по вътрешна информация,свястната учителката пак ще е на подготвителните ;] !
    Айде успех на всички влезнали в Бастилията!
    Зайчета .. на есен ще ви посрещаме!
    I don`t care .. ;] ..

rauwkost написа:
    Кофти хора, кофти обучение, кофти учители, всичко е кофти, особено в 7-мо.

Учила съм в 7-мо 7 години и не е имало клас, който да съм завършила с по-малко от 5.80... Училището е страхотно - летвата е доста висока и учителите са много добри и не разбирам защо сте го нарочили като не можете да обясните на каква база го решихте. Познавам хора, които са го завършили и в момента следват в чужбина или имат разцъфтяваща кариера. Уважавам мнението ти rauwkost, но не мисля, че си прав

31 СУЧЕМ-чуват се добри отзиви
    22 СОУ-също добро училище
    133 СОУ-не знам за него,май е рукото училище
    7 СОУ-по-добре не

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    влез там където е ''най-елитно''където другите казват,че е най-яко

пък ти какво искаш се тая

виж какви специалности има кое ти допада кое не и тн пък кое училище било ''елитно''да не ти дреме гледай като излезеш от там да имаш специалност не да си с една тъпа диплома за средно образование
    ОДИН!!!

Град
    София
    31 СУЧЕМ
    ~Don’t get mad, smile and creep them out instead.~

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Kaто човек,завършил 31во СУЧЕМ,веднага ти казвам-НЕ ХОДИ ТАМ!
    И мен ме излъгаха с хубави неща,ама нищо такова не видях.Само материалната база е хубава,иначе е гола вода това училище.Никаква организация за каквото и да е.Директорката е малоумна,повечето учители и те.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

влезна ли в НТБГ ?

Фен Аватара на FirkinF
    Град
    София
    [quote="whitediamond"]
    Цитирай Първоначално написано от kalashnik
    Влизай в 133 СОУ. Миналата година влязох в него и съм много доволен. Учителите, поне тези които ми преподаваха на мен са страхотни, е с едно малко трътлесто русо очилато изключение, ама иначе са супер свестни останалите. На много удобно място е освен това. Учениците също са пичове. Абе по просто казано - ако дойдеш няма да съжаляваш.

Онова трътлесто русо очилато нещо случайно да е Караваневска?
    Не, имах предвид Александрина Тодорова (математика), а против Караванеска нямам нищо против, голям пич е.
    Старият ми акаунт е kalashnik.

• 133
      22
      31
      7

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Стара тема.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си