- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 133 СОУ, 22 СОУ, 31 СОУ и 7 СОУ ?
7-мо да е на последно място.Чудя се що го няма 18-то като е по-добро от другото.![]()
на мен бала ми е 30.786. но тази година бала ще се качи с поне 2 единици нагоре... Накой може ли да ми каже нещо за техн.стоп.мендж в 31 СОУ???
Първоначално написано от polinakuneva
А защо смяташ , че ще се качи с две ?? Според мен това няма да стане .. резултатите тази година сса с няколко стотни по-ниски от миналата. Вярно е , че оценките по бел на 2/3 от седмокласниците са високи , но за математиката не може да се каже. Според мен бала ще остане г/д същия. Пиши си първите няколко желания да са Френската ; Немската ; Английскатаа .. туко - виж са те приели някъде. Моя бал също не е висок - 31,572 , но първитее 10 училища са ми само тезии ;дд .. 31 е на 12,13,14,15 желание. Иначее , по въпроса не мога да помогна .
Трябва да видиш статистиката...ако до сега отличните оценки са били 4, то тази година са около 60...Оценките са мноого високи и вече е сигурно, че ще се качат с 2 точки. Даже вчера го дадоха по БТВ новините...
Първоначално написано от GbSy
![]()
Така изчетох всичко и искам да кажа какви са плюсовете на СОУ и ПГ. В 11 и 12 в ПГ се учи по-малко БЕЛ и МЕТ и има повеме практика (в зависимост от училищещо) а в СОУ-тата си се учи нормално и като завършете 12 и искате да си вземете матурите и Да влезнете в хубав университет,ще ви е по-лесно ако сте били в СОУ - защото сте си учили бел и мат. Но,ако не искате да учите след 12,влизайте в ПГ за да имате професия. Толковаа ли е сложноо !!!
Аз съм си в 31 от първи клас, след 7ми клас кандидатствах и пак ме приеха в 31во беше ми сред първите желания. И като една закоравяла бастилянка мога съвсем спокойно да кажа, че е доста добро училище, разбира се със своите плюсове и минуси! Има учители - пълна трагедия, но има и страхотни професионалисти!Първоначално написано от hrisi96f
Оносно 8мите класове тази година, наистина са пълна трагедия - .. повечето! Например до колкото знам испанската паралелка е с доста ниски оценки, тъй като смениха госпожата,която води подготвителния. Но следващата година по вътрешна информация,свястната учителката пак ще е на подготвителните ;] !
Айде успех на всички влезнали в Бастилията!
Зайчета .. на есен ще ви посрещаме!![]()
I don`t care .. ;] ..
rauwkost написа:
Кофти хора, кофти обучение, кофти учители, всичко е кофти, особено в 7-мо.
Учила съм в 7-мо 7 години и не е имало клас, който да съм завършила с по-малко от 5.80... Училището е страхотно - летвата е доста висока и учителите са много добри и не разбирам защо сте го нарочили като не можете да обясните на каква база го решихте. Познавам хора, които са го завършили и в момента следват в чужбина или имат разцъфтяваща кариера. Уважавам мнението ти rauwkost, но не мисля, че си прав![]()
31 СУЧЕМ-чуват се добри отзиви
22 СОУ-също добро училище
133 СОУ-не знам за него,май е рукото училище
7 СОУ-по-добре не
влез там където е ''най-елитно''където другите казват,че е най-яко
пък ти какво искаш се тая
виж какви специалности има кое ти допада кое не и тн пък кое училище било ''елитно''да не ти дреме гледай като излезеш от там да имаш специалност не да си с една тъпа диплома за средно образование
ОДИН!!!
31 СУЧЕМ![]()
~Don’t get mad, smile and creep them out instead.~
Kaто човек,завършил 31во СУЧЕМ,веднага ти казвам-НЕ ХОДИ ТАМ!
И мен ме излъгаха с хубави неща,ама нищо такова не видях.Само материалната база е хубава,иначе е гола вода това училище.Никаква организация за каквото и да е.Директорката е малоумна,повечето учители и те.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
влезна ли в НТБГ ?
[quote="whitediamond"]Не, имах предвид Александрина Тодорова (математика), а против Караванеска нямам нищо против, голям пич е.Първоначално написано от kalashnik
Старият ми акаунт е kalashnik.
- 133
22
31
7
Стара тема.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire