- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Офф яките сериали си заминават !
Първи сезон е малко скучен,но втори си заслужаваПървоначално написано от TrustNobody
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Изгубени, Каре дами,
Имаше един сериал, излъчваха го по Нова, но не мога да се сетя как се казваше, разказеаше се за 4 жени, които бяха приятелки, всяка ръководеше някаква фирма. Ако някой се сеща да пише как се казва.![]()
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
трии хил е най най-тъпия сериал който съм виждала някога, просто да не коментирам повече, щото зная, че тук има фенове не се засягайте
ало ало
малкълм
всички обичат реймънд
приятели
велики сериали![]()
дързост и красота![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
ALF![]()
Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!
Сериозно?Първоначално написано от LoveRetroMusic
![]()
![]()
![]()
Гледай Entourageкогато го хващах по Фокс Лайф не ме грабваше,но реших да го изтегля и да погледам по-сериозно,и ми стана любимия сериал
![]()
..this world is watching me..
И аз не го харесвам, но Дързост и Красота си е вилик сериал. Не че го гледам, но не знам някой сериал, задържал се повече. Иначе един много нов, има излезли само 10 епизода и вече е спрят, но е мн зарибен. Някакъв такъв лек. Като Отчаяни съпруги, но с вещициПървоначално написано от ri41
. Казва се Eastwick.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
House, M.D
Entourage
The Vampire Diaries
True Blood
Veronica Mars
Ghost Whisperer
CSI
NUMB3RS
Malcolm in the Middle
Любимите ми сериали![]()
Ама вие сериозно ли ? НЕ СПОМЕНАХТЕ НАЙ - ВЕЛИКИЯ СЕРИАЛ !!! ...
ЖЕНЕНИ С ДЕЦА
pretty little liars
the lying game
hellcats
make it or break it
switched at birth
one tree hill
На мен лично много ми харесва Отмъщението/ Revenge. Също така и Pretty Little Liars ^^
И аз много мразя като някой готин сериал свърши,даже на някои,които много ме кефят съм плакала на края...Малкълм е супер якия сериал и колкото и да ме кефят TVD или PLL просто не могат да се сравняват със старите сериали.Гледай 'Приятели',10 сезона са,което си е бая..Също 'На гости на третата планета' 6 сезона,адски забавен и разтоварващ,сериите са по 20 минути,така че и през учебната година можеш да си го гледаш.![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Така е хубавите сериали свършиха а тези новите никак не ме грабват. лъжкините, здрач, истинска кръв, супернейчаръл и всички останали американски бози с който ни заливат.
Times have changed and times are strange
Here I come , But I ain't the same
Моите любими сериали са Once Upon a Time - много хубав сериал, How I Met Your Mother - със сигурност ще те зариби много забавен и Game of Thrones - просто най-великият.
Mad Men е хубав сериал.
Както и Скинс първите 3 сезона, примерно.
Игра на тронове също, но следващият сезон излиза след 200+ дена
HIMYM <3
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Незнам как "Supernatural" е боза , като това е един от най-добрите сериали правени някога..