- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Скуйрт оргазъм
Дами, някоя от вас изпитвала ли е Скуйрт оргазъм някога, колко пъти и как достигнахте до него?
Да обичаш значи да страдаш!
SQUIRT за неразбралите![]()
тая тема определено ще я наблюдавам с внимание !
Айде дами вие сте !![]()
добре копеле,благодаря за това,че каза как се пише,сега ми е ясно какво всъщност представлява това явление!
Станислава
Копеле, охлади малко страстите, не сме длъжни да ти слушаме глупостите ти![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Не съм, но ми е интересно да пробвам![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
хуу... А ти виж темичката на Аничка.
PS:
Женската еякулация настъпва при оргазъм, ако изобщо настъпи. От вагината излиза течност – на капки или на струйка – и много често това се приема за напикаване, защото усещането е същото, а и течността идва от същата посока – основата на пикочния канал. Там – около уретъра, са разположени парауретралните жлези, които са около 30 на брой, от които идва тази течност и които са в състояние да произведат тази течност за неочаквано кратко време.
Някоя да не реши,че се е напишкала. И такива теми имаше.
Станислава
при мен се е случвало нещо подобно от превъзбуда от по продължителен сексПървоначално написано от ladykeisy
![]()
![]()
![]()
Sleda ot liubovta
Не съм получавала ... интересно би било, но ми идва мисълта, че момчето може да си помисли че наистина съм се напикала ... и би било брутално гадно просто![]()
![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Много малко от женския пол могат да го изпитат това нещо,аз без да исках уцелих човека,с който успях да го изпитам...и наистина си помислих ,дали въобще не съм се напишкала несъзнателно....
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Малко са "късметлийките" май![]()
Всеки път омазвам положението.тече по чаршафи,бельо и прочие,ама е мнол лигаво.
Получавам го на тактове бързо-по-бързо-бързо.
Трудно си е,ма мойто си е мнол овлажняване.
Искам да ми се случи и да нацея струйката в лицето му и да гълта.
БруталноПървоначално написано от Shia
![]()
![]()
![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Не съм. Чувствам се напълно задоволена след секс и достигам го редица оргазми, но това точно не ми се е случвало и не държа. Помня, че гаджето ми беше разказвало как ебал една и тя му се "изпикала" като той е свършвал. Не вярвам момичето да се е напишкало, а по скоро е станало това, за което се говори в темата.
мда, ще си помисли...ако развитието му е спряло някъде между нивата с ралото и стадото с овцетеПървоначално написано от Dollystar
в Канада има специални курсове за двойки, на които мъжете се учат как и с какви движения най-сполучливо да доведат жената до скуирт оргазъм
Мен много ме кефи като стане така, и като цръцне струйката![]()
I'll take your brain to another dimension
Dimana99, би ли споделила с подробности и детайли как точно те докара до това.
Смисъл точно каква любовна игра, под какъв ъгъл го правихте, с какво темпо, някакви други трикчета.
Ти като опитна ще ми бъде супер интересно да разбера как сте го постигнали
Ако прецениш, че не е за тук или ти е дискомфортно - може да пишеш л.с.
Че ми е мерак да го постигна
Благодаря
Аз съм постигал само леко рязко увлажняване, може да е пръснало ама слабичко, не както трябва май![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Започваше със страхотна орална любов от негова страна, езикът му - навсякъде по мен и в мен.. Мисионерската поза може би е най-успешната за тази цел (поне при мен е така). След като е проникнал в мен започва да се движи супер бързо, като през това време ме гали с палец. Когато ме усети, че съм на ръба да свърша се натиска в мен и ръката му полудяваше там долу и като се дръпне... voila![]()
Липсва ми..![]()
На мен ми се е случвало и то не веднъж.Докарвали са ми няколко последователни скуирт оргазма и все се случва да сушим чаршафиУсещането е неповторимо и не може да се опише!Радвам се,че съм късметлийка!
П.С. А относно свършването в устата...наистина много възбуждащо...
големи перверзнички има у тоя ф0рум майнаПървоначално написано от Dimana99
![]()
![]()
А така , а такаПървоначално написано от Shia
![]()
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
дай Боже да го изпитам
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking