.
Затворена тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Как да бъда гей?Спешно!!!

Здравейте,аз съм на 16,не съм гей,но ми се налага да бъда такъв.Имам само няколко месеца да стана.Кажете къде трябва да иза и какво да правя,за да се науча и заприличам.Ако има значение съм от София.

Пръскай се 3 пъти по три пъти на ден в анала със светена вода, ама водата трябва да е осветена от обратен поп..

VODAFONEMcLaren Mercedes
    Метъл съм!

Мега фен Аватара на t0d1t0
    пусни ми.
    Станислава

Мега фен Аватара на Hilary_
    Вкарай си някоя двуцолова тръба в аналченцето ..

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    А не може ли да не си вкарвам нищо в задника,щото ми е тесен и най-много да го разпоря.Никой ли няма идеи?

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от IskamDaSumGay
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    А не може ли да не си вкарвам нищо в задника,щото ми е тесен и най-много да го разпоря.Никой ли няма идеи?

Кажи на някое момче = да ти вкара х*я му у г**а ти

ОМГ..ЩО за тема
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Re: Как да бъда гей?Спешно!!!

Здравейте,аз съм на 16,не съм гей,но ми се налага да бъда такъв.Имам само няколко месеца да стана.Кажете къде трябва да иза и какво да правя,за да се науча и заприличам.Ако има значение съм от София.
    как пък може на 16 години да ти минат такива мисли как да станеш гей.Гей не се става,то си вродено.Един гей се наслаждава на това друг мъж да го чука в анала и да прави свирки и на него да му правят в зависимост ,кое от двамата е активен и пасивен.Незнам по-каква причина ''ти се налага'',но ако темата не е ебавка се откажи.Възможно е после сам да те е гнус от себе си.Но ако все пак тръдно си решен се научи да те чукат в анала мъже и да духаш ,така може и да заприличаш на такъв.Намери си друг мъж ,това явление е често срещано... няма да ти е трудно.Пък знае ли се може да ти хареса.
    Sleda ot liubovta

Цитирай Първоначално написано от anichka12345678
    как пък може на 16 години да ти минат такива мисли как да станеш гей.Гей не се става,то си вродено.Един гей се наслаждава на това друг мъж да го чука в анала и да прави свирки и на него да му правят в зависимост ,кое от двамата е активен и пасивен.Незнам по-каква причина ''ти се налага'',но ако темата не е ебавка се откажи.Възможно е после сам да те е гнус от себе си.Но ако все пак тръдно си решен се научи да те чукат в анала мъже и да духаш ,така може и да заприличаш на такъв.Намери си друг мъж ,това явление е често срещано... няма да ти е трудно.Пък знае ли се може да ти хареса.
    Всщност не си разбрала,щото не съм обяснил добре.Трябва да се правя,че сме гаджета с един приятел,не е нужно да правим секс.Ще заминаваме в Англия,затова питам.А двамата не познаваме гейове и е някво неудобно да взема да питам непознатите гейове.А не ми се обяснява защо го правя,наистина имам основателна причина.Вече тренирахме целувки и се получава,но разни там стойки и прегръщания не са ми ясни,сигурно ще трябва да тегля флм от замунда.

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе

Всщност не си разбрала,щото не съм обяснил добре.Трябва да се правя,че сме гаджета с един приятел,не е нужно да правим секс.Ще заминаваме в Англия,затова питам.А двамата не познаваме гейове и е някво неудобно да взема да питам непознатите гейове.А не ми се обяснява защо го правя,наистина имам основателна причина.Вече тренирахме целувки и се получава,но разни там стойки и прегръщания не са ми ясни,сигурно ще трябва да тегля флм от замунда.
    леле,аз си мислих,че наистина искаш
    Ами ако си имал гаджета = прави и това с него..Прегръдките,целувкит и т.н.
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Цитирай Първоначално написано от aloveyou
    леле,аз си мислих,че наистина искаш
    Ами ако си имал гаджета = прави и това с него..Прегръдките,целувкит и т.н.
    хахах и аз си помислих ,че наистина искаш да станеш гей.Просто трябва да бъдите по-нежни един с друг.Веднаж ми се наложи да по-гледам една двойка ,на обществено място.Та идеята е такава.Тея двамата се държаха за ръце.единия галише ръката на другия и го гледаше усмихнато,пипаха се по лицето и едния имах чувството ,че е жена в мъжко тяло,а другия ако незнаех ,че е такъв по-нищо не можеше да кажеш ,че е гей.Та хващаш някоя твоя приятелка ,да те научи на движения.
    Sleda ot liubovta

малее ... ми зимай пример от кифлите и гледай "уил и грейс"...

НЕНОРМАЛЕН ОЛИГОФРЕН !!!!!!!!!!!!!!!!!! УМРИ ВЕ ИЗРОД НЕЩАСТЕН !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Седем метра е вратата,седем гола на чорбата! БИЙ ЧОРБАТА ПО ГЛАВАТА БИЙ БИЙ БИЙ !

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    точка 11.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си