- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да бъда гей?Спешно!!!
Здравейте,аз съм на 16,не съм гей,но ми се налага да бъда такъв.Имам само няколко месеца да стана.Кажете къде трябва да иза и какво да правя,за да се науча и заприличам.Ако има значение съм от София.
Пръскай се 3 пъти по три пъти на ден в анала със светена вода, ама водата трябва да е осветена от обратен поп..
VODAFONEMcLaren Mercedes
Метъл съм!
Вкарай си някоя двуцолова тръба в аналченцето ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
А не може ли да не си вкарвам нищо в задника,щото ми е тесен и най-много да го разпоря.Никой ли няма идеи?Първоначално написано от Hilary_
Първоначално написано от IskamDaSumGay
![]()
![]()
![]()
Кажи на някое момче = да ти вкара х*я му у г**а ти![]()
![]()
ОМГ..ЩО за тема![]()
![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
как пък може на 16 години да ти минат такива мисли как да станеш гей.Гей не се става,то си вродено.Един гей се наслаждава на това друг мъж да го чука в анала и да прави свирки и на него да му правят в зависимост ,кое от двамата е активен и пасивен.Незнам по-каква причина ''ти се налага'',но ако темата не е ебавка се откажи.Възможно е после сам да те е гнус от себе си.Но ако все пак тръдно си решен се научи да те чукат в анала мъже и да духаш ,така може и да заприличаш на такъв.Намери си друг мъж ,това явление е често срещано... няма да ти е трудно.Пък знае ли се може да ти хареса.Първоначално написано от IskamDaSumGay
Sleda ot liubovta
Всщност не си разбрала,щото не съм обяснил добре.Трябва да се правя,че сме гаджета с един приятел,не е нужно да правим секс.Ще заминаваме в Англия,затова питам.А двамата не познаваме гейове и е някво неудобно да взема да питам непознатите гейове.А не ми се обяснява защо го правя,наистина имам основателна причина.Вече тренирахме целувки и се получава,но разни там стойки и прегръщания не са ми ясни,сигурно ще трябва да тегля флм от замунда.Първоначално написано от anichka12345678
Първоначално написано от IskamDaSumGay
![]()
![]()
леле,аз си мислих,че наистина искаш
![]()
![]()
![]()
Ами ако си имал гаджета = прави и това с него..Прегръдките,целувкит и т.н.![]()
![]()
![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
хахах и аз си помислих ,че наистина искаш да станеш гей.Просто трябва да бъдите по-нежни един с друг.Веднаж ми се наложи да по-гледам една двойка ,на обществено място.Та идеята е такава.Тея двамата се държаха за ръце.единия галише ръката на другия и го гледаше усмихнато,пипаха се по лицето и едния имах чувството ,че е жена в мъжко тяло,а другия ако незнаех ,че е такъв по-нищо не можеше да кажеш ,че е гей.Та хващаш някоя твоя приятелка ,да те научи на движения.Първоначално написано от aloveyou
Sleda ot liubovta
малее ... ми зимай пример от кифлите и гледай "уил и грейс"...
![]()
НЕНОРМАЛЕН ОЛИГОФРЕН !!!!!!!!!!!!!!!!!! УМРИ ВЕ ИЗРОД НЕЩАСТЕН !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Първоначално написано от IskamDaSumGay
![]()
![]()
![]()
Седем метра е вратата,седем гола на чорбата! БИЙ ЧОРБАТА ПО ГЛАВАТА БИЙ БИЙ БИЙ !
точка 11.