- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- С к'во ни превъзхождат батковците.. за момичета
Напоследък сички момиченца предпочитат да излизат с големи момчета.
Освен с кола/мотор с к'во друго ни превъзхождат?
Пример: 7 класничка с 21 годишен
Щото един осмокласник (примерно) мисли с долната си глава. Щото мислите му за дълготрайна връзка и евентуално брак са някъде далеч в бъдещето. Щото неска е с една, утре види някой як задник и вече мисли как да я прибави към бройката. Щото са леко егоисти и не мислят как могат да наранят момичето с изневери, несериозност и т.н. щото на тея години още не са се научили как да се държат с едно момиче. (поне според мен е така и аз откривам тези разлики)
естествено, че има изключения![]()
Щото е батко бе, и е зрял на акъл(или поне се прдполага). Има си работа, пари, независим е. Може да те заведе на доста места и да си изкарате бая по приятно от това. А връстниците по подразбиране са кретени.
Друг е въпроса защо зрелия мъж се увлича по пикли.
П.П. Пикла - бая по малка на акъл и визраст девойка от момчето.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
"Батковците" харесват по-малки щот могат да правят каквото си искат с тях. Могат да ги командват, манипулипат и т.н.
Първоначално написано от valdesbg
Първоначално написано от kremen4eto
Е .. много вярно !! \/ Дано келешите, които четат темичката (момчета-келеши, които спадат в тази групичка - отебани заради по-големи пичове) най-после да мирясат! \
/
I'm inlove with a criminal...
А как да започнеш сериозна връзка като са решили, че искат батко и друго не признават.
Има и доста 15-16 годишни узряли вече.
Каква сериозна връзка? Та повечето тийн момчета дори не знаят къде да заведат момичето и какво да и говорят като се видят с нея. На девойката на такава среща и е направо скучно.
Не всички са решили да са твърдо с батко. Аз бих опознала първо човека. Но след като повечето са неузрели защо ние трябва да търсим златните няколко (при положение, че при големите залагаме на по-сигурно)?Първоначално написано от malkobuilderche
Авторе - връстниците са кретени по подразбиране.
Излез от графата кретени за да имаш шанс. Обаче предимството няма да е на твоя страна. По много причини.
15-16 годишни узрели за връзка НЯМА. На акъл има, но това не са синоними. Така че.. пак се връщаме на първата точка.
Dr. Gregory House
Момичетата започват да се влюбват или да изпитват някакви чувства към противоположния пол по-рано от момчетата. В повечето случаи се случва следното:
Момичето изпитва някакви чувства ("влюбване" ми е малко силна думичка) към дадено момче на нейната възраст, но той просто не е достатъчно пораснал, за да и отвърне. Момичето страда, остава наранена и се хваща с някой батко, за да "отмъсти" на своя връстник. Момичетата на възрастта на баткото не му обръщат много внимание, не го взимат на сериозно, пък и той си търси лесен секс и затова се "хваща" с момиченцето и, след като му писва от нея и я изчуква, той просто я изоставя...
И после защо момичетата стават мъжемразки... Защо ли !?![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
А външния вид? Аз примерно никога не съм харесвала момчета около моята възраст а все по-големи просто защото изгелждаха по-мъжествени. Не можете да отречета че повечето 14-15 годишни момчета изглеждат още като дечица. И като стил на обличане, и в лицето, и в тялото... Момичетата на същата възраст обаче вече си приличат на малки женички. Бюст, изразена талия, прически, секси дрешки.. Аз на тая възраст заглеждах момчетата около 19-20 защото повече си подхождахме и просто не се виждах с някой дечко на мойте години. Не е нужно всички да гледат колите и парите. Нещо толкова банално като външния вид може също да е причина момичетата да предпочитат батковци.
+Първоначално написано от slun4ice
Мъжествеността също е важна![]()
+ като мъжествеността не е само външност, а и качества като отговорност, маниери, начин на поведение бла,бла ... Това, че повечето батковци забиват малки за секса е така, но винаги си има изключения.Първоначално написано от kremen4eto
Не че нещо ама темата е за момичетата, а не за батковците. И още малко офтопик - тва за манипулирането и другото - хич не е критерий. Щото няма значение на колко си години - винаги подлежиш на манипулация.Първоначално написано от razores
Dr. Gregory House
Това за секса са пълни глупости. Далеч по-лесно е да получиш секс от една голяма жена защото не трябва да я лъжеш, че я обичаш и да й сваляш звезди. Просто тя е наясно, че искаш да я имаш и не ти губи времето.
И при момчетата има такива, който са си същински лепки. Целунеш го два пъти, излезете между хората и после няма оттърване. По - добре да имам по - сободна връзка или дори да съм нечие бижу, отколкото да се залепи някой за мен и постоянно да ме занимава с глупости. (бреййй, никога не съм си мислела, че ще дойде момент да го мисля това)Първоначално написано от dimitar_ak
Много ясно,че харесват по-големи мъже... и в браковете понякога е така..Просто баткото е по-възмъжал,по независим,знае как да се държи с теб...Пък и момичетата израстват по-бързо една от нашия клас имаше гадже в 4 клас,а от нашия клас още има момченца,които си играят с Йо-Йота![]()
А защо просто тои не почне да играе ролята на "батко". Това решава проблема... Зависи от коя гледна точка. Ако един осмокласник се брои за батко на 5то-класничка,то един студент се брои батко за една осмокласничка...Първоначално написано от valdesbg
е тва па не е така...толкова много момичета познавам които ходят с техни връстници или с по-малки....видели 2-3 момичета че ходят с батковци и айде веднага....
пък и за повечето няма значение на колко е момчето...а тези които си търсят непременно батко не са достатъчно зрели....
Против съм дадено момиче да си търси непременно, така наречения "батко". Но виж сега, друг въпрос е ако се влюби в него, а не просто прищявките на една лигла. Има разлисаА пък и от личен опит мога да кажа, че връстниците на "момичетата" са си чисти лигльовци, които мислят само простутии и се чудят с кой да се заядат. Типичното детско поведение, докато момичетата, или вече девойките съзряват доста по-бързо.
Имам и много познати, които примерно са на по 15-16 и ( много я мразя тая дума ама се налага да я употребя ) "ходят"с дооста по-големи от тях, примерно 24-25. В днешно време не е особено фрапиращо, но пък и не е нормално, не заради самата разлика, която лично за мен не е много, но примерно момичето да е на 17, момчето на 25-26 е по-приемливо вече. Но това седмокласнички да излизат с 21-22-23-24 годишни дори, съм го виждала не един и два пъти ..
Първоначално написано от kremen4eto
Секи мъж мисли с долната си глава но някой не го показват толкова много!! Просто По-големите пичове са по зрели а и момичетата като ходят с по големи се мислят и те за по зрели.
щото малките праете само лапешки раоти и не мислите като говорите + още куп причини ..не че баткото е цвете за мирисанехарактера и манталитета играят голяма роля .. а не годините
има 23 годишни с акъл на 16 и 16 с акул на 23
![]()
If I played you like a toy?
Верно не знам тия мъничките момиченца защо си падат по мои връстници.
Сега като ги гледам нещо нищо зряло не виждам в тях.
Всичко е толкова относително, че във великият ми пост в момента няма нищо смислено.![]()
Защо ли?
Малките момичета смятат, че са 'гъзарки', когато са с някой батко.
Хората говорят за сигурност при връзката и т.н. А давате ли си сметка каква "сериозност" може да търси момиче на 13-14? И ако я търси, то това може да и изиграе много лоша шега за в бъдеще.
Казано беше, че всички момчета/мъже мислят с долните си глави, но по-големите не го показват. Ами това ни е природата в крайна сметка! Какво можем да направим ние? Можем все по-умело да го прикриваме, но не и да го отричаме. Има момичета, на които не можем да гледаме като сексуален обект, защото просто не ни харесват.
Имах и още какво да казвам, но нещо ми се изпари мисълта от главата...
Извинявам се.