- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Урина за коса?
Чува ла сьм че урината помага за разтежа на косата....? ако някои е пробвал моля да сподели дали наситина има ефект.... Благодаря предварително![]()
ОМФГ.
Каква е тая гадост бе...![]()
Никога не бих си сложила урина на косата ,защото косата можела да ми порастне при положение,че има маски,стимоланти .. хининова вода...![]()
•Don't be a little bitch with your chit chat• ...
•Just show me where your dicks at• ...
Ами така съм чувала нямам представа дали е вярно за това пуснах темата ....![]()
Другото, за което съм чувала пак от майка /изпитано е/, може да ви прозвучи малко гадно, но и то помага е втриването с тампонче в корените на косата на урина. Знам, че звучи гадно и аз затова и не съм пробвала още, но майка каза, че много помага. Желателно е да се прави с детска урина, защото тя е по-чиста, но може и с друга. Майка ми твърди, че като се втрие в косата не мирише и не е неприятно. Пак уточнявам, че не съм го пробвала още.
Не бих го направила, въпреки, че не съм толкова гнуслив човек.. това е прекалено.
Първоначално написано от lenito_sf
Сякаш наистина бях белязана за неприятности. Бях ги избягвала непрекъснато, но те винаги се връщаха обратно при мен. И все пак, този път беше толкова по-различен от останалите....
Mисля,че ще повърна
![]()
Ако някой го е пробвал/ще пробва нека да каже![]()
Урината лекува безотказно акне до колкото знам и сигурно би била полеза за косата.
Урината е 100% стерилна, това, че е гнусна са само предразсъдъци. Някои хора я пият.
Изгрубявате вече![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
+Първоначално написано от KumchoValcho
Humans need fantasy to be human.
нищо не трябва да се изхвърля!Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
![]()
абсолютно!Първоначално написано от KumchoValcho
Running is my drug and I am overdosed ..
Уооооооу, и все пак ми е интересно, ако някой го е пробвал![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Аз пък преди имах една съседка,която имаше пердета на очите и от сутрешанара урина като най-силна си капеше в очите.Явно и е помагало.
ОМГ..![]()
Едва ли някой го е пробвал.![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Има много случаи, в които е помагала..Първоначално написано от pinkflower
Просто информирайте се малко, преди да се шокирате и гнусите от нещо, което всъщност изобщо не е толкова гнусно, колкото ви е втълпено.![]()
Тва оставаше.
![]()
По-добре да стоя с къса коса, отколкото да си наклепам главата с урина.Тцтц..кво ли няма да пробвате вече..![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Една моя позната имаше много хубава коса. Взех, че я питах как я поддържа и тя ми каза някаква маска с урина. Не съм пробвала и не смятам да пробвам, но не знаех, че има баш такъв ефект.
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
ГНУСНА ТЕМА!
Днес само такива са напускали в този раздел.
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
момиче не се излагай. съмнявам се, че косата ти е толкова къса за да прибяхваш чак до такива неща. остави природата да си свърши работата и косата ще ти порасне и без урина. за бога живеем в 21 век има стотици видове маски, ампули, шампоани.. не сме първобитни хора за да си "препакаваме" косите.![]()
I found your body
somewhere in between
no where and hell. (:
Абе може просто да и е любопитно, не е тръгнала да си навира главата в тоалетната чиния, какво и казвате да не се излага.
Това с урината и аз съм го чувала и не само за косата и за още нещо ама сега не мога да се сетя какво беше.![]()
Не мога да ти кажа дали има ефект, не съм пробвала и не бих.
Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.