- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Лосиони, душ гелове, бътъри !
Какви лосиони за тяло/душ гелове/бутери ползвате? А какви предпочитате Плодови ? Цветни ? Парфюмни? Ориенталски? или може би съблазняващи с аромат на карамел или пък шоколад?
Напоследък това ми е много болна тема, накупих си какви ли не простотии за тяло и баня, ще имам за години напред.![]()
Преди бях привърженик на плодовите аромати : череша, ягода, пъпеш...
После ми харесваха цветните : лилия, орхидея..
А сега съм фен на съчетания като карамел + канела (афродизиаци)
Най-новата ми придобивка е това :
Невероятен е, цялата баня мирише, както и кожата поне 1-2 часа след баня!
(Иска ми се да изкупя всички от марката на Котидж)
Напоследък станах голям привърженик на марката Bath&Body Works, която за съжаление я няма в България, подариха ми 2 бутер-а за тяло и направо съм ВЪЗХИТЕНА!
Ето за тези, които не познават марката - могат да разгледат
http://www.bathandbodyworks.com/fami...847&cp=2484525
Аз имам тези 2-та :
Е, вие сте ! (( Навярно има такива теми, но отдавна са починали, все пак, ако прецените я заключете ))
Ооо и аз съм обсебена от разни глупости за баня и сякви разкрасяващп продукти (грим ала бала) ... иначе много обичам Afrodita с кокос или манго...най-вече кокоса, също и тва мирише УНИКАААЛНООО![]()
принципно не обичам разни шоколади..най-вече свежи такива аромати, но понякога просто полудявам по шоколада!
Използвам цялата серия на Бетина Барти с ванилията... Просто я обожавам и мириша по цял ден...
това ми е любимото:
![]()
Brokeninside13, и аз го имам на Афродита с манго.. имам и с шоколад
Syrgina, все още не съм използвала бутерите на Бетина, но съм чувала много хубави отзивиМоже би трябва да си го набавя. А и опаковката на бутера, които си постнала ме привлече мигновено.
![]()
Aз в момента съм се наточила и на нещата на марката Tesori D`oriente. Искам да си взема това, с китайската орхидея![]()
http://tesori-doriente.com/?type=products&id=9
Искам душ гела и бутера(Бих пробвала и другите аромати на тази серия)
![]()
Аз съм луда по тоя лосион мириша по цял ден на него,с карамел и канела е.
http://www.marvistore.com/images/mas...%20i%20kan.jpg
titinkaa, и този го имамУникален е, наистина!
(действа възбуждащо)
![]()
Brokeninside13, нещо като лосион за тяло, но по-гъсто и с по-дълготрайна миризма. (Обикновено са в кутии, с консистенция на маргарин).) (на Афродитите, които ги имаш с кокос и манго, пише отгоре на опаковката body butter!)
А каква им е цената на тези бутери и къде се предлагат.
Така като ги гледам съм им навита.
Ама и аз имам поне 2 лосиона за половин година сиг напред.![]()
Бутери можеш да намериш навсякъде, в по-голямите аптеки или козметични магазини. Най-богат избор май има в Бонжур (за София) в другите градове не зная как стоят нещата.
Цените варират от 4 до 20 (има и нагоре разбира се)като за 16 лв можеш да си купиш доста добър клас
нещо на Greenland, например.
Ммм ще мина да видя
а колко им е грамажа горе долу?
И за колко време ви стигат ориентировъчно?
Ох сори за тъпите въпроси![]()
Да в Бонжур има,в Пловдив има такъв магазин и аз ходя от там да си купувам,има и мн разновидности,на Бетина Барти и мн други.![]()
Благодаря ти за отговора.
Като се знам сигурно ще налетя на цветните аромати или на плодовите ама по-лекичките.
Ванилията ми е един от най-ужасните аромати за козметика и парфюми :X
Междудругото серията на "Афродита" е доста евтина и по мое мнение на доста добро качество (дълготраен аромат, бързо попива в кожата, омекотява)
http://beautycosmetic.biz/grija-tyal..._23_30_71.html
И аз използвах този на Котидж точно с карамел ^^ Иначе отдавна си бях взела лосион с аромат на бисквитки от Bounjour.Имаше и с аромат на шоколад,ягода,пудра захар и тнСега използвам на душ-гел Oriflame един с кокос.
Study nature,
love nature,
stay close to nature.
It will never fail you.
Frank Lloyd Wright
Някой да знае къде се продават продуктите с тази марка?
http://beautycosmetic.biz/grija-tyal...age=18&sort=2a
Cottage!![]()
Имам с череша, ухае прекрасно и си го мириша постояннo! Преди година ползвах на същата марка само че с какао, или нещо подобно, не се сещам.
бту, някой ще каже ли някакъв по-хубав бутер, който да е с плодови аромати, че другите не ми угаждат много много, 'щото май и аз се навих да си взема един.
100% съм виждала подобни в DM, но не съм сигурна дали са точно същите...Първоначално написано от koshtramba
А като стана дума за DM, от там си взех на Balea един много як душ гел с аромат на манго... Мммммм![]()
![]()
душ гел:
Лосион:
бутер не използвам...[/url]
времет0 тu uztuча
Syrgina, ще си набавям този с манго, със сигурност, защото имам и такъв бутер, а досега не съм имала бутер и душ гел с еднакъв аромат, но знам, че се получава много трайна миризмаСкоро ще претършувам ДМ-а. Благодря за това, че сподели, като си го взема ще споделя отзиви
![]()
Провери за тези на "Афродита" - около 4 лв са. С манго е хубав много, с кокос... има и други плодови. Намират се във веригата на "Кауфланд".Първоначално написано от LoveSick95
![]()
Мм .. обожавам всякакви такива неща! : ))
Сега съм хвърлила око на Бетина Барти .. чудя се кой да си взема.Предложения?
Ами ако се колебаеш само между марката на Бетина, кои точно аромат да избереш - избери този, които е постнала по-назад Syrgina, с ванилия. Изглежда готин. Към 16 лв е, виждала съм го в Бонжур.