- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Кефи ли аватара на предишния? ||vol. 3||
Всичко е ясно :P
Icecream/I scream, you scream, we all scream for icecream!(sun)
Модата се купува, стилът се притежава!
мдаа
(за следващия, сори, че нямам, нз как се слага, коментирай аватара на автора)
и моля ви кажете ми как се слага аватар, че търся, търся и пак не намирам!!!![]()
![]()
![]()
няма ав![]()
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
ми аз викам да коментираш на автора, ма душкоПървоначално написано от EsteticLoff
![]()
![]()
г/д
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Да
Да!
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Да! :P
eто аз ще ти обясня: качваш избрания аватар ей в тоя сайт: www.picbg.net , след това копираш последния линк- четвъртия (не помня кой беше). Влизаш ей тук:Първоначално написано от Blondityy
, след това отиваш долу където пише аватар и поставяш линка, който копира от сайта. Надявам се, че обясних добре и разбра :P :P
пп: ДА
Ее можеше и с линк към настройките да му обясниш,не беше нужно да разтягаш и да качваш снимки
Иначе за аватара,може и по-добре да бъде направен![]()
Да..
еми става![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Първоначално написано от Wwwooow
♥ 2PAC ♥
g/d
Първоначално написано от Slamdancer
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\