.

Виж резултатите на анкетата: Сам, Дийн или Кастиел ?

Гласували
235. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Дийн

171 72,77%
  • Кастиел

25 10,64%
  • Сам

39 16,60%
Отговор в тема
Страница 1 от 39 1234511 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 961
    Град
    Lovech

"Свръхестествено" (Supernatural)

ХЕЕЕЕЙ !
    Изгледахтее ли 5ти сезон ? Много са добри, нали..
    Мале, няма търпение за новия сезон.. кога ще идва септемвриииии !!
    Таа.. какво мислите за края на последния епизод ? Дали би било по - добре, ако беше свършил по друг начин ? И трябваше ли след всичко, което преживяха, Дийн да загуби Сам ? ( ..макар, че той явно се спаси по някакъв начин, но.. ) Хайде, фенчетаа, пишете мнения за всичко свързано със сериала..

П.С. Какво мислитее за Дженсън ( Дийн ) ? Не е ли страхотенн ?!

А също така може да кажете кой по ви харесва - Дийн, Сам или Кастиел.. и защо ?

Аз съм твърдо за ДИЙН ! И другите не са лоши, но Дийн освен мъжествен, е и чаровен, има сладка усмивка, а знае също и как да се забавлява.. Вие какво мислите ? :P
    JENSEN ACKLES

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Свръхестествено е любимият ми сериал,много добре замислен... история,ефекти,сюжет,актьо ска игра абе всяка серия сама по себе си е перфектна и вместо да се сбозява с времето става все по интересно.. Перфектен сериал,не спира да ме изненадва Ерик Крипки е цар просто не знам тоя човек от къде тия идеи.. Иимам още 2 епизода,тази вечер приключвам с 5-ти сезон и не прочетох к'то точно си писала за да не е някой спойлер А в анкетата гласувах за Дийн защото просто ме кефи тоя човек с неговите лафове и гафове Като цяло тримата герои са ми любими но още от първия епизод съм си фен на Дийн ..
    Е жалко,че тая вечер приключва,нямам търпение да видя какво ще се случи.. Btw изгледа ли клипа със смешните моменти в youtube който уж щяха да пуснат през септември ??? Смях,смях.. [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gN7_9jhpnW0[/youtube]

Снимка от заснемането на 3-ти епизод от 6-ти сезон
    http://2.bp.blogspot.com/_4ankCCRJiU...6+enlarged.jpg

ами аз лично не си спомням последния епизод.. ще трябва да си ги припомням май за новия сезон ... ама какво да кажа това е просто един НЕВЕРОЯТЕН сериал.. адски много му се кефя.. и сега накрая като включиха и Кастиел.. този не знам просто .. вкарва голяма забава в сериала ... ноо инъче Дийн :P ....

и ето поздрав ..
    http://www.youtube.com/watch?v=R0Fz_egtEgc

Град
    Памплона

Град
    Lovech
    Цитирай Първоначално написано от UNITED2
    Btw изгледа ли клипа със смешните моменти в youtube който уж щяха да пуснат през септември ??? Смях,смях.. [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gN7_9jhpnW0[/youtube]

Снимка от заснемането на 3-ти епизод от 6-ти сезон
    http://2.bp.blogspot.com/_4ankCCRJiU...6+enlarged.jpg
    Не бях, но вече да - мерси .. Големи са симпатяги, ейй !

Благодаря на vaniliika за поздрава.. Тоя човек направо ме кефи колко е шантав !

А иначе ето един поздрав и от мен : http://vbox7.com/play:80db2556
    JENSEN ACKLES

Град
    Памплона
    Снощи изгледах и последния епизод
    Егати тежкия епизод особено накрая просто бях ейтака " " т'ва е най великия сериал Т'ва и Хари Потър ги чакам да излязат като топъл хляб

Град
    Lovech
    Ами аз попринцип сега ще гледам 7ми епизод (и аз не съм го изгледала), но вчера любопитството ми надделя и пуснах на 22ри края и направо бях шашната.. идеше ми да ревна ! Важното е, че Сам е добре и в 6ти сезон сигурно всичко ще се оправи.. А това е най - великия сериал - НЯМА СЪМНЕНИЕ !
    JENSEN ACKLES

Град
    Памплона
    Е добре де как може да гледаш направо 22 епизод ?
    Развалила си си кефа просто
    Аз се старах да не знам нищо,дори и коментари за сериала не съм чел и определено бях изненадан Т'ва беше най тежкия и в същото време най якия епизод Т'ва накрая дето се върна обаче не се знае дали е Сам или се е превърнал в демон или Луцифер си е в него..

Град
    Lovech
    Еми да, ама ми беше интересно.. А и аз гледах саааамо последните няколко минутки ! ;д

Еми и аз не знам.. Ама това пък дето лампата угасна.. Едва ли от появата на Сам ще стане.. Оставиха хората да са чудат той ли е, не е ли той.. ма то иначе няма да е интересно.. ;д
    JENSEN ACKLES

абе само да попитам тъй де...за тея дето не са го гледали да не четат

.. в последния епизод ставаше въпрос за тва че Сам и Дийн приеха там "сделката".. т.е ще станат приемни тела нали ... че не ми се рови... щото да не би да съм изпуснала последния епизод ...

Град
    Памплона
    Дийн вече не е приемно тяло,Адам стана приемно тяло на Михаил.Сам каза да на Луцифер но плана им беше чрез съзнанието на сам до като е в тялото му да закара Луцифер до кутията му (демек дупката накрая ) и успяха но заедно с тях падна и Михаил.Дали са се били,дали са се сдобрили какво е станало никой не знае но накрая Сам (а можеби не Сам) се завърна... Можеби смъртта е върнал Сам защото той каза на Дийн,че ако вкара Луцифер в ада е способен да прави каквото си иска,да възкрасява,да умъртвява и ейтакива Но 100% това накрая не е Сам,или е станал демон или Луци си е в него

ааа чек малко май ще тегля последната серия... боже толкова съм го забравила че не знам... аз принципно ги гледам когато излезе самата серия .. и за тфа сега съм ги забравила... даже докато чета се чудех кой пък е тоя Михаил ..ама Как тъй Дийн не е приемно тяло.. аз доколкото си спомням му бяха казали че не става вече ..ама това май беше нарочно .... оф не знам... и без това няма ко да прая ше си ги гледам пак...

а да пусна един поздрав с един епизод .. не знам за мен беше много забавno.. в началото се стреснах,че може да е истина .. ноо после стана много забавно.. ... >> Mystery Spot - S03

Град
    Памплона
    Кой сезон е т'ва ?

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Винаги ме е кефел Дийн...не съм гледала целия 5ти сезон и не знам какво е станало в него,ноооооооо Дийн си е Дийн.

Кой сезон е т'ва ?
    трети .. аз го написах >S03

Град
    Памплона
    Цитирай Първоначално написано от vaniliika
    Кой сезон е т'ва ?
    трети .. аз го написах >S03
    Опа..

Град
    Памплона
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=db2fb5QNoCs&feature=player_embedded[/youtube]
    Кълна се,че това е най подтискащия и тежък КЛИП (не филм) който съм гледал...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=db2fb5QNoCs&feature=player_embedded[/youtube]
    Кълна се,че това е най подтискащия и тежък КЛИП (не филм) който съм гледал...

много яко са го направили.... пфф не знам просто много ме кефят тея дввамата,че въпреки всичко те Винаги се държат един за друг... самата връзка по между им е толкова силна,че чак им са възхищавам на тея двамата ....

Град
    Lovech
    Цитирай Първоначално написано от vaniliika
    а да пусна един поздрав с един епизод .. не знам за мен беше много забавno.. в началото се стреснах,че може да е истина .. ноо после стана много забавно.. ... >> Mystery Spot - S03
    Това беше дето постоянно Дийн умираше И аз в началото 1вия път като умря седа и гледам , ама после голям смях си беше.. То по възможно най - смешните начини го отнасяха.. Особено когато уж тръгна за храна и шкафа падна върху него.. Това ми беше много смешно Или когато Сам искаше да разруши там самото място "Мистериозната дупка" или каквото беше с брадвата и Дийн да го спре и накрая само : "Дийн ! Дийн !? Дийн ?? "

А клипа наистина е много тъжен..

Дийн си е Дийн - няма съмнениее !
    JENSEN ACKLES

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    На мен по-смешен ми беше епизода, когато Дийн се зарази с онази призрачната болест и го беше страх от всичко. Не помня кой сезон и епизод беше, но когато го гони йоркширчето, а той пищеше и викаше: "Бягай, то ще те убие!". И след това, когато се скъса да крещи заради една котка в шкафа...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    Lovech
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    На мен по-смешен ми беше епизода, когато Дийн се зарази с онази призрачната болест и го беше страх от всичко. Не помня кой сезон и епизод беше, но когато го гони йоркширчето, а той пищеше и викаше: "Бягай, то ще те убие!". И след това, когато се скъса да крещи заради една котка в шкафа...
    Xaxa Да, и това си го биваше доста !
    JENSEN ACKLES

Цитирай Първоначално написано от LadyDi

а да това си беше доста забавно ...

Град
    Памплона
    Като цяло всички сезони съдържат определена доза смях и са много яки НО епизода на който най много съм се смял е когато срещнаха това момче със свръхестествените способности дето избяга в Австралия.Та тогава в началото един баща казва на момичето си "Дъще тази вечер посреднощ при теб ще дойде феята на зъбките и ще ти вземе зъбчето под възглавничката" А момичето му отговаря "Значи няк'ва шибана откачалка 'ше идва посред нощ да ми взима зъба ? Не мерси !!!" Просто така го казва,а е толкова малка .. И в крайна сметка феята на зъбките дойде но разкърти всички зъби на бащата
    И оня епизод наистина беше един от най смешните 'дето Дийн беше заразен със страх
    И в последния епизод Кас е на задната седалка и спи а Дийн го поглежда и вика на Сам "Глей как спи като малко сладко ангелче"

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    А когато Дийн и Кас се правиха на агенти на ФБР, а Кас беше хванал баджа наобратно?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си