- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За Или Против Аналния Секс Сте и Практикувате Ли Го?
Виждам,че има и доста широко скроени хора тук,та ми е интересно какво мислите за аналния секс и дали го правите?![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Не съм го правил никога, струва ми се малко гадно, а и не съм срещал момиче което да е искало, а и аз като нямам мерак... едва ли скоро ще го пробвам.
Но съм слушал много истории от приятели които са го правили и нямат особено високи стандарти. Повечето им истории са със следния край:
1. ...и тя пръдна на х*я ми
2. ...и ревеше от болка и стискаше възлгавницата докато я прах
3. ...и се насра на х*я ми
така, че...
Не съм правил и не бих правил (мисля ,че дупето си има функция и тя не е вход,а изход)
Но бих направил компромис за човека с който съм.
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
@JakesInsanity наистина явно твоите приятели не знаят кога и как се прави...Ако момичето се е изходило,измило се е и приятелите ти подходят нежно и с необходимото отношение и използват лубрикант всичко е ОК![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Много процедури които надали много момичета правят, по която и причина не бих опитал с коя да е.
Правила съм и ми харесва достаПървоначално написано от ChalgaBoy
![]()
sleda ot lubovta
правя си и много ми харесва, лубрикант не ползвам защото не виждам смисъл
С риск да стана от не-'широко скроените' ще кажа че аз съм против. Не съм правила и не мисля да правя !
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Господи ти си едва на 14 !Първоначално написано от Maceto96
По темата - приятелката ми не и харесва ,така че не го практикувам.Не ми е голям зор.Единствено ,когато съм пиян понякога изпитвам голямо желание да правя анален секс и тогава си позволявам,иначе не.А и на нея като не и е кеф на мен ми действа зле и обикновенно резултата е или лош секс,или да ми падне.. Така ,че НЕ съм против ,но го практикувам рядко.
Първоначално написано от StolenBliss
Абе оня ден имаше абсолютно същата тема, само че май имаше анкета.![]()
Практикувам го, но все още рядко. Имаме да се учим с моя. :P
Практикувам го. Според мен всяко момиче трябва да опита поне веднъж. За тези които не са опитвали и коментират като се водят по мнението на други да не се обаждат че се излагат. На мен лично ми харесва все пак има държави където хората го практикуват и се приема за нещо нормално.
Пробвала съм, но момчето беше доста грубо и ме заболя, не изпитах огромно удоволствие...
Съгласен съм. И аз го практикувам от време на време. 2те неща, от които зависи са подхода и мнението на мацката по тоя въпрос.Първоначално написано от sexypetia91
Така е, съгласна съм с тебе. Преди всичко момчетата трябва да са наясно какво правят и след това мнението на нас жените. Аз лично съм била с такива дето се пишат на големите разбирачи, но впоследствие се оказва че незнаят дори как да започнат и в един такъв момент ти секва удоволствието за цялата вечер.Първоначално написано от DarkTemplar
Както се пееше в една стара чалга "всичко е до майсторлък", няма спор. Нужен е и опит разбира се, че материята е деликатна.
И аз съм от тези "тесни" хораПървоначално написано от StolenBliss
![]()
Като ще е секс да е,а не клизма![]()
Не съм изкарвал нищо и съм яко доволен от това.А и да изкарам, едва ли ще тръгна да се обяснявам за това.
Пробвах с приятелката ми ... но не ми хареса. Може за момента да не ми харесва незнам ... но не съм на зор да го правим анално
Аз много обичам в дупито.И на моя много му харесва пък и там е по тясно но по принцип аз съм много разкрепостена дама и обичам да експериментирам със всичко.
![]()
Не съм правила,но все някога смятам да опитам.
в началото и аз бях против,но след няколкото опита взех да свиквам,но не мога да кажа,че ужасно много ми харесва или пък,че никак не ми харесва.Аз съм в някакво средно положение![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...