- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко...???
Момиче съм на 16 - 3ма![]()
Не, че искам да се правя на голяма моралистка, но мнооого се учудвам на момичета, които от 12 годишни започват да си правят бройки и на 14 вече са били с 7-8 момчета..
По темата: 14-0![]()
Момче 16 г. 3 момичета.
Relax.. take it easy!!
18 почти, момиче с 1 и то само орално
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
почти 17 - 0![]()
момиче
няма как да вярваш в нещо,което не можеш да почувстваш.
17 , жена , с 17 мъже и 5 жени.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Последно редактирано от NomNomNom : 01-16-2012 на 15:28 Причина: Неграмотност.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
ти си супер бе.. де да познавах някоия като тебе :Д
Момче на 19 - с 2 момичета съм спал.
Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!
http://www.vbox7.com/play:637f3cd2
На 15 съм ,имал съм желание ,имал съм и възможности ,мога да си намеря без проблем момиче ,с което да го направя ,но просто не искам то да е някво пробвано от всички и след тва като вляза в даскало да ме гледат на кръв... Искам момичето ,с което го направя да не разорана нива и да съм й 1ия.... Така ,че 15год.(почти 16) 0 момичета...
Няма да споменавам докато четох няколко от страниците колко смешно ми стана и същевременно колко леки момичета има.
Кво е тва нещо - на 20 години да се е праскала вече с толкоз кочове.. окей.. лошо няма де.. амаа аз веднага и слагам едно нарицателно с буквата 'к'.. макар, че понякога са нужни и такива образи. То тва ще лепне спин докато стане на 25 бре.. ПФ
А за мацката която беше още в началните страници дето била на 14 (Нещо такова ми се върти из главата) и го прокарвала на анално и орално - ЕВАЛА!.. НЕ ВСИЧКИ СА КАТО НЕЯ.. Последните ми няколко гаджета даже не искаха да си помислят за анален..
А колкото до малката - най-вероятно техните може би примерно я водят по гинеколози... не сте ли се замисляли... ?
От друга страна - за пичовете които са или си мислят, че са барали толкоз путки - евала им!
П.П. От доста време не бях отварял този детски сайт, случайно попаднах и темите както от преди 4-5 години са... същите..
Тая тема е на принципа - колко ти е дълъг - всеки се хвали , че му е по 25, пък в гащите има нещо с размерите на бонбон.
РъгЪниЕ без ПодПлЪнкИ