- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имам банален проблем, но ми трябват съвети..
//на кратко прочетете последните 2 абзаца//
.. такамм всичко започна преди малко повече от година- на 15ти септември,когато се запознахме. Той е много симпатично и забавно момче. Заедно сме в един клас и се сприателихме. С времето /към края на учебната година/ започнах да усъзнавам, че го харесвам, но не смеех да му го кажа. Той се държеше мило с мен и когато виждаше че съм тъжна винаги успяваше да ме накара да се усмихна..
С випуска ходихме на лагер за една седмица. Бяхме врата срещу врата. Когато се се събирахме по стаите лежахме на едно легло. Почти постоянно беше около мен, а когато го нямаше го търсех с поглед. Какви ли не глупостии не правихме. Последната вечер се разхождахме из градчето.. няколко часа го държах за гайката на дънките без да го пускам ;дд..пихме от един фреш..ходихме на плажа..смяхме се..във влака ми помагаше с багажа и седях във него..
Когато се върнахме..след рождения му ден един мой слуичер остана в него.. няколко дни не се виждахме.. и след едно съзтезание по баскетбол аз му взех тениската..вечерта се разбрахме да си ги разменим, защото ще бъде изван града ии нз кога щял да ми даде слуичера..когатоо ми го даде целия миришеше на неговия парфиум ((h).. след тва отт ебавка на ебавка аз му подарих моя снимка в рамка.. той явно не вярваше че ще го направя, щотт когато ме видя беше като дете на сутринта след Коледа ;дд..той ми посочи небето и ми показа една звезда и ми каза да се сешам за него.. тогава бях готова да му кажа, но нямаше как не бяхме сами ии ме беше срам..
.. и такамм по съществоо.. След всичкии тези истории аз не можах да събера смелост да му призная какво изпитвам към него.. а и не бях сигурна дали той има същите чувства към мен.. и някак сии започнах да подтискам всичко това.. и приех мисълта че няма смисал,, зашото вероятно той не ме харесв..преди последния рожден ден на който присъствахме и двамата трябваше да излезем 7,,8 човека за общ подарък. но той се държеше странно.. някак си малко на една страна.. набелязахме няколко неща и за последното трябваше да излезем отново.. но излязохме аз и той.. и пак се държеше норнално..даже по-така ;дд.. На самия рожден ден беше малко по-мълчалив от обикновенно.. азз пийнах малко повече.. и не ми беше добре.. Когато рождения ден свърши аз си тръгнах пеш, понеже беше късно той и още едно момче ме изпратиха въпреки, че вобще не им беше на път..
Стигнахме до ъгала на моята улица и просто стояхме там..не помня да сме си говорели нещо кой знае колко съществено.. но не беше онова неловко мълчание.. гадеше ми се((от алкохола), но просто усещах, че трябва, че искам да остана там.. след малко другото момче си тръгна ии останахме двамата.. просто си седяхме ии никой нищо не казваше.. ии по едно време той ми каза "..харесвам те".. тогава аз онемяхх.. той продължи.. каза, че ме харесва защото съм луда кат него и т.н...когато се опита да ме целуне аз не му дадох не защото не исках, а защото ми се гадеше ии не исках да се излагам..преди да си тръгна го прегърнах .. усетих сърцето му как биеше, имах чувството, че ще изкочи..
Това стана 3,,4 дена преди 15ти септември тази година.. тези 4 дена от сутрин до вечер само за това мислех.. не можехх да ямм .. не можех да спя мислех само за това.. На 15ти той ме гледаше плахо, чакаше аз да започна, а аз чаках него..така и не се разбрахме..пращах му sms и той на мен,, във входящи имам над 100 от него..виждам когато ме поглежда от време на време.. и когато погледите ни се срешнат, той отмества своя и толкова..ако аз съм на едно място в стаята,, той не е..приятелка си писала с него ии той и казал, че спомените от лагера .. че всичко това му липсва,, че искал всичко да не е така както е сега...са се държи тъпо и ме игнорира.. Яд ме е на мене си, че преебах нещата.. ДАЙТЕ НЯКАКВИ СЪВЕТИ..
Душата ти таи едно признание.
Кажи й коя съм аз – тя няма слух.
Аз имам странно прозвище: „желание” ,
приют ми е желаещият дух...
...Влюби се първо в моето название,
а после в мене. Аз съм цялата Желание.
Поговори с него. Попитай го направо! Момчетата не разбират от намеци или заобиколки.![]()
След като ти е признал, че те харесва ти отговори ли му нещо? До колкото разбирам си "прее*ала" всичко с пасивността си. Все още можеш да оправиш нещата (предполагам, че още те харесва) като говориш с него и му кажеш, че и ти го харесваш, че искаш да сте заедно .. нещо от тоя сорт.
Не чакай все той да прави първата крачка ..
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
ем ти направи първата крачка като той се дърпа ...пък и от къде знаеш че и той не се чувства така ... сигорно му е доста тупо....
без ПОДПИС ... xD
Отиди при него и му кажи, че не си успяла да реагираш бързо,когато ти е сподел, че те харесва, защото си пийнала. Но въпреки това, ти много си искала да му кажеш, че го харесваш. И то преди той да ти сподели. Едва ли вече ще е спрял да те харесва. Едва ли ще загубиш нещо.
btw: случките,които си описала са ми страшно мили. ;д Завиждам ти.
Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
Разпали се пожар и не мога да го изгася...
Адски мили случки наистина. Частта преди да тръгнеш с някого, тръпката, готино е![]()
Знаеш ли какво бих направила на твое място? Ама съвсем сериозно!
Ще изчакам да останем насаме и без никво предисловие, ще заявя: "Съжалявам, че прецаках нещата между нас."
Пиши какво е станало, наистина ме интересува. Не изпускай момчето!![]()
Развитието по случея: ;дд за сега почтии до никъде..
Преди да стане всичко се бяхме разбрали да работим заедно по един проект.. ръководителя ни му предлагаше няколко човека с които да работи.. до колкото разбрах им отказал.. снощи му писах да го питам коо що ш става, защото имахме краен срок да кажеме кой какво ще прави.. започнах по същество.. и той каза,че като ми е обещал няма да ме прее*е..ии така на татък.. ии после останалотоо са сии лигавии историйки и шегички като преди, до тука добре пак е няква комуникация, но в училище не ме и поглежда..но преди седмица ходихме на еднодневна екскурзия, пътувахме с автобус ии аз седях е една фр на последната седалка(да ни е по широкоо ;дд).. на два три пъти го засичах, че гледа към мен.. и момичето до мен на няколко пъти ми каза, че през няколко мин. поглеждал насам..но в следващия момент гледа не стои мн мн некаде където см и аз.. а аз просто не съм такъв тип да го дръпна на една страна ии да почна.. предии време.. трябваше да го попитам нещо по проекта.. в училище.. той ме гледаше толкова учудено.. някак си отговаряше мии кат го питах, но вобще не беше тук..
Все повече се обърквам..
Нищо не си преебала, а той е бил прекалено смотан, за да действа веднъж щом е изтрезнял и отново е имал задръжки. Ако ти се занимава действително пак с тоя, иди при него и му се поотъркай и натисни...
Абе излезте 2та,седни в него,целуни го и това е (невярвам да откаже)
П.П.
в даскало най вероятно го е срам от другите и затова стои настрана
I can't stop myself from loving you <3
Телец или овен си? Защо не му кажеш,че го харесваш и ти,а след това да го целунеш?Това цялото чакане и лутане може да ти изиграе лоша шега..да не го видиш утре със друга ? ТОГАВА?.. сподели му какво 4увстваш към него,той ве4е го е направил,сега си ти наред.
Според мен сега по този проект който работите си комуникирате , както разбрах.Може да го поканиш да излезете или да се видите и да поговорите уж за проекта и тъка от дума на дума няма начин да не стане въпрос за онази вечер.Обясни му ,че си била пиинала и тъка на татък ,но не се притеснявам да му кажеш,че и ти го харесваш
Трябва да му кажеш дали го харесваш. Момчето явно показва симпатии към теб, а ти не отговаряш за момента, е как да не отдръпнеДай му знак, че е взаимно!
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Имате толкова яки мигове заедноо.. защо просто не отидеш не го целунеш и не му кажеш че го харесваш!
Водолей! той е рак.. нз дали има нещо общо.. проблема е че когато аз не съм заета той трябва да е някъде.. извънкласни глупости и обратното.. относно това да седна в него.. мии нз, попр не см отт най-притеснителните, но за тия истории ми трвбва малко повече кураж..Първоначално написано от puppy2
опитвахх.. и по-точно аз му бях подарила една моя снимка.. и в замяна той трябваше да довърши една песен която беше почнал.. звучеше мн готино.. ии 1 фр каза, че била за мен.. ноо аз исках просто да я довърши защото звучеше добре.. кактоо и да е .. когатоо последния път обърнахх разговора в тая насока.. и попитах ко е станало с песента.. той ми каза,че не е довършена а само променена малко.. изпрети ми е .. звучеше по-коренно различен начин, беше тъжна ии.. ии всекии път кат стане дума за станалото или нещо такова той се сдухва супр много ; (( дразна се на мене си вечеПървоначално написано от pisentseto
Няма да излагаш така нашата зодияОтиди при него, гушни се, кажи, че съжаляваш за оная вечер и искаш да направите това, което не успяхте тогава, и ще видиш как ще стане номерът
![]()
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.