- Форум
- По малко от всичко
- Борса - Купувам/Продавам
- Продавам нови часовници Адидас, LED Digital Watch - 25лв.
Здравейте ,
преди известно време бях пуснала тема за часовници адидас - лед , но не можах да намеря темата и пускам нова ..
Така .. Продавам часовници Адидас с Лед дисплей ( реплика ) . Цената е 25 лв. на бройка , изпращам с Еконт до цялата страна , като вие поемате разходите по доставката.Когато направите поръчка и имам налични бройки , ще получите часовника 1 ден след изпращането.Може да поръчвате часовници тук или да звъннете на 0888463726 - това е gsm-а на баща ми , който се занимава с часовниците.
1. Адидас с лед дисплей - черен с метален корпус , бял с метален корпус , бял с бял корпус (целия е бял ) ,
2. Часовници Найк с лед дисплей - 25 лв .
п.п. от София съм !
ъпп ..
за колко ми даваш найка пиши ми на лична
писах .. ;дд
ъъпп ..
няма ли желаещи ?![]()
Adidas Led-нов модел-Реплика
Тип: унисекс
Стил: спортен
Механизъм: LED
Размер: 37мм/30мм
Водозащитеност: ./100
Корпус: метален стоманен корпус
Каишка/верижка: силиконова
.................................................. ........
Kорпус от висококачествена стомана- хромиран, черно стъкло с показание от червени цифри, силиконова каишка, много точен електронен механизъм.
.................................................. .........
Часовника е реплика на оригинала
.................................................. .........
![]()
Puma Led Реплика, бял и черен - 25лв.
Цветове: бял и черен
Часовника е реплика на оригинала
--------------------------------------------------------------------------------------
Adidas-2 Led Реплика - 25лв.
Цветове: черен с огледално стъкло
а колко ще ми излезне с доставката знаеш ли ?
<3 Обичам тее .. мишее ..
амии доставката е 5-6 лв. ( пращам с еконт и на другия ден е при теб ; дд )
ъпп
кръглите адидаси са на промоция - 20лв !!
имам по 1 останала бройка от кръглия и правоъгълния найк - 15лв !
up ..
ъпп
Хахах недей така бе човекв ebay са по 3-4 долара... на мен със доставка и всичко ми излезе 7и 50лв .. :Д верно че чакаш около месец ама.... осъзнай се моля те
![]()
[QUOTE=eHoT4e;9026741]Хахах недей така бе човекв ebay са по 3-4 долара... на мен със доставка и всичко ми излезе 7и 50лв .. :Д верно че чакаш около месец ама.... осъзнай се моля те
може ли линк ....