- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Дали ще разберат ,че съм пушила кото ми вземат венозна кръв?
Дали ще разберат че пуша след взимане на венозна кръв ? ще ми правят AST обаче се чудя дали ще се разбере че пуша.. не пуша редовно на седмица по 4 5 цигари ? :/ моля помогнете по бързо![]()
защо се учуди толкова ? (:
ебава теи кво като разберат, че пушиш ?
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
+1Първоначално написано от awerw
Явно е непълнолетна и родителите й не знаят,чеПървоначално написано от awerw
пуши и сега се страхува.-...
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
еми да ако нашите разберат ще имам доста проблеми ..
а всъщност може ли да ми отговорите на въпроса .. дали ще разберат ??(
Не,няма - поне доколкото аз знам..Първоначално написано от IvelinaDimitrova
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Спокойно няма как да разберат при взимане на кръв , може при зъболекар или ако си пушила трева и ти вземат кръв тогава могат да те разберат.. А И Само да кажа на всички който може да се оттърве докато е рано от тея цигари че после...
еми да всъщност аз не съм редовна пушачка .. само в компания и така .. но така и се почва .. затова вече не пуша ,но дано стане така като казвате да не разбератмерсиии
Aбе може да се познае! Преди около 10 месеца си правих изследвания на кръвта и 5 доктора ме питаха дали пуша![]()
спри ги докото ти го направят. братовчет ми му правиха тои пуши по 5 цигари на ден и от 4 години.![]()
даа спрях ги (: не пуша от около 5 6 дена а ще ми правят проби след 1 2 дена .. дано това да има ефект
A може ли да се разбере ако си пушил трева? Или това се разбира само при специален тест? интересно ми е![]()
еми да мисля че ако си пушила трева преди ден или два има ефект върху тестовете .. но не бях сигурна за цигари и затова ви попитах .. но в случай ,че си пушила тревва преди 2 3 седмици не мисля ,че ще е от значение)
моля те като отидеш питаи дали ако ти правят тест с урина се разбира пола.![]()
много забавно![]()
Пуши си прави си кефа пък те и без това ще те разберат дали си употребявала никотин тоест цигари а относно тревата естествено че ще те разберат![]()
FUCK RULES !!!
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!