- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ташаци
Имам един въпрос към момичетата, когато правите свирка на приятелят ви засмуквате ли ташаците ?
И въпрос към момчетата когато ви засмукват ташаците приятно ли е както свирката или секса ??![]()
При секса е като при картите - aко нямате добър партньор, трябва да имате добра ръка!
Ми засмуквам ги,ближа ги,дори леко ги хапя.
Fashion and Styling
И аз така! Моят страшно се кефи!Първоначално написано от Stela94
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
ами...то това е дори една от хватките за добра свирка,адски много възбужда,мъжете го харесват
има много нервни окончания и познайте какво става като се стимулират![]()
![]()
![]()
~девойче съм~
Bitches![]()
ба*и ако дъщеря ми ако говори така на твоите години не знам кво ще я правяПървоначално написано от Stela94
![]()
неизбежно еПървоначално написано от MarkKnight
![]()
Първоначално написано от MarkKnight
При мен ташаците не са много силна ерогенна зона и не ме кефи кой знае колко много , но не е грешно ако ги целувате или галите. Само не ги мачкайте много силно , защото е болезнено.
п.с Наблягайте на пениса повече и най вече на главичката![]()
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.
Незнам обмисляй вариянти за да не стане по-рано да ги казва тези неща и по-лошото да ги прави...Първоначално написано от MarkKnight
![]()
и аз тъка въпреки че много често го е гъдел като ги докосвам с език..иначе много му харесва да ги пипам..Първоначално написано от Stela94
обичам да ги засмуквам ... но само да не са някой космясали![]()
Бам в мазето и я държия там for life. Ако и доскучае и направи няколко деца и така...Първоначално написано от Mario95
![]()
хахахахахахахахахахахахах ахах![]()
Хах добър въпрос, лично на мен НЕ ми харесва...
А ужасно жалко е, това че 94 набор момиченца пишат как правят свирки... Не мислите ли ? Лично аз мисля, освен, че е жалко е и ужасно грозно. Мое мнение оО
тъка е но вече и по малки правят не само свирки а и секс,а най-лошото е че има супер необразовани сексуално и не знаят елементарни неща,мислят си че праят секс а на следващия ден се чудят дали са бременни това е най-жалкото..Първоначално написано от FromAutumToAshes
Първоначално написано от kiki1991
+1
Първоначално написано от Stela94
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Ем браво на тебе!Първоначално написано от Maceto96
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Вие не сте в редКак ще смучи ташаците бе
![]()
Земи се възбуди ще ги схруска
![]()
Еееми ако е гладна..Първоначално написано от DownloadVirus
![]()
Еми на мене са ми ценниПървоначално написано от DarkTemplar
![]()
![]()