- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да надебелея?
Здравейте!
Проблемът ми е, че съм доста слаба... 160 см, 45-6 кг някъде и мисля, че е малко. Заради това често ми става лошо, прималявам, отпаднало ми е. Ям уж, но явно не е достатъчно. Постоянно ми е притеснено за нещо и ми пречи на храненето това. Чудя се какъв режим да си направя за хранене и как да надебелея поне с 4-5 кг. Мерси предварително![]()
Яж месо, и много млечни, абе направо да си го кажеме - яж животински продукти.. Не слушай ако някой ти каже да се тъпчеш с боклуци, тоест чипсове, вафли, шоколади, бургери и тем подобни. С тях ще натрупаш мазнини и ще станеш отпусната, а докато ако ядеш месо например ще си стегната. Поне това е доколкото имам опит... Ръководя се по логиката на фитнес маниаците /тези дето не се бъкат с анаболи и стероиди/ - те ядат главно месо поне веднъж на ден и по този начин трупаш маса, която не е под формата на мазнини...
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
+1Първоначално написано от FuckingFreak
за съжеление не е " оо кеф ще си папкам макдоналдс цяяял ден " .. мдаа ..
на колко си ?
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Честно казано тези килограми за височината ти ми звучат съвсем нормално, но може би костите ти са по-тежки.
Защо не пуснеш снимка , може би само си внушаваш, че си прекалено слаба. Някой казвал ли ти го е или ти сама го реши ?
Ако е някоя "приятелка" , не изключвай варианта да ти завижда, примерно, защото го има и тоя момент..![]()
Ами майка ми ми го казва често и наскоро бях на един имен ден и един приятел ми вика "абе супер слаба си нещо". Като се гледам в огледалото мисля, че са прави.
а за снимка - http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._6300393_n.jpg , аз съм най-вдясно, с черното.
п.п. на 16 съм, ако има значение някакво![]()
попитах за годините, защото преди имаше теми на 11-12 годишни момичета, които питаха дали са слаби и казваха колко тежат.. и бяха лекички. При тях основния отговор беше, че не са влезли в пубертета ;д
за снимката: мисля, че си си добре.![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
според мен си си много добре, но ако искаш да надебелееш най-добре се посъветвай с диетологв никакъв случай не слушай тези които ти казват да ядеш боклуци - чипс, снаксове и т.н.
Абе идеална си бе момиче, закъде ще пълнееш![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Ти не си добре.
Сега си нормална, като качиш 5-6 кила кво праийм... каква е тая маниа днешната да се дебелее не знам...![]()
Вече, ако ти чувстваш нужда, окей, ама твоето ще е от лош хранителен режим, а не че си слаба... това са бабешки приказки. Не е изключено да имаш здравословен проблем.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
И според мен си много добре.![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Добре си, много даже. Аз съм доста по-слаба, така че не се притеснявай толкова.![]()
I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
That for me it isn't over yet.
Това ми е най-ужасния проблем и на мен... по принцип в тяло съм добре аз, ама ръцете ми са слаби, чак ми е гадно да нося дрехи с къс ръкав, просто комплекс и това си е...По принцип си ям нормално, но не ми се лепи... най-много на дупето малко и това е... много гадно, и всички ми викат "много слаба, много слаба" и може би и от това ми се набива в главата. Иначе те съветвам - яж си нормално, може да увеличиш месото и млечните продукти, както са те посъветвали и преди мен, с тях се получава маса... при мен също, но не и в ръцете
![]()
о0 Не видях и едно момиче на тази снимка ,което да има нужда от допълнителни килограми.
jmotoo^ ,виждал съм жени във фитнеса - правят доста сходни на мъжките упражнения ,но с минимални килограми. Мисълта ми е ,че можеш да си намериш една гиричка 2-3 кг и да постегнеш ръцете
Според мен си перфектна!Само пусни рамото на мангала.
Can It All Be So Simple ?
На твоите години, бях към 170 см а килограмите ми варираха 43-45. Прави сметка. Изглеждаш много добре за твоите килограми и височина, нямаш нужда от никакво напълняване. После като надебелееш, ще пускаш тема "как да отслабна ?". Много по-лесно се качва от колкото сваля.
Ако ядеш главно месо и млечни и почти никакви въглехидрати, по-скоро ще отслабнеш още повече от колкото да качиш, а също така ще си прецакаш организма. Месо повече от 2 пъти в седмицата, не е никак полезно.
Щом ти прималява най-добре отивай при личната и поискай да ти се направи една пълна кръвна картина. Може да имаш нисък хемоглобин, или иначе казано, липса на желязо в кръвта. Трябва да се храниш пълноценно от колкото да слушаш какво ти говорят хората за килограмите, защото най-вероятно когато ти казват "много си слаба" на ум им се иска и те да са толкова слаби. Не е важно количеството храна което ще изядеш, а качеството.
искам и аз да се оплача весока съв 168 см и тежа 43 кг на 17 години съм и искам да кача поне 5/6 кг защото се чувствам като анорексичка похапвам доста даже имам приятелки на по 60 кг а ядат по-малко от мен не се ограничавам от нищо и ми омръзна всички да ми повтарят как може да съм толкова слаба не се чувствам нормална така и имам огромното желание да напълнея малко
Даааааааааа даааа, същото. Аз съм 43кг, 168см, но на 16 години. Пък и са ми доста лекички костите.. Ако искаш все пак си пусни снимка, но мисля, че ако си като мен, няма за какво да се тревожиш.Първоначално написано от emotionalhardcore
![]()
Хахх аз съм 40кг 165см на 14.... Какво ли не ям, но не надебелявам![]()
![]()
Добре си си, не ти е нужно да надебеляваш.![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
"Three words. Eight letters. Say it and I'm yours."♥
naprotiv izob6to ne e hubavo da si tolkova slab moito slabo e grozno slabo az n emoga da ubuq edni kusi pantalonki zaradi krakata mi koito sa samo kokali i gledkata ne e ot nai-hubavite a i mom4etatasa si go kazali ako nqma kvo da se pipne za kvo mi e i tva mi namalqva samo4uvstvieto o6te pove4e...