- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Миене на тестиси
Майка ми ми прави проблем от вчера като ме хвана да си мия ташаците в мивката на кухнята?? Какъв по дяволите и е проблема?!!
KiNgSiz3 rlz` !!! StAy Up dog !! ;]
И мойта е нещо подобно.След голяма нужда се подмивам отзад в мивката в кухнята и тя само ми нервничи някфа такава...
Млъкни ве !Първоначално написано от mlakniwe2
++++++++++++Първоначално написано от mlakniwe2
![]()
![]()
Да се подмиваш в банята ок ама в кухнята си е направо нечувана тъпотия как ще отидеш до кухнята само за да си подмиеш гъза или тестисите ти другия![]()
![]()
по-куха и безсмислена тема не съм чела
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти обаче май си леко глупаваПървоначално написано от bebeemalko
Не честно
Първоначално написано от sp33der
Никой нормален човек не прави такива работи, следователно не е глупава, че разсъждава така-това, което правите е липса на всякакво възпитание![]()
Вие двамата моралисти от бъзик не разбирате ли?![]()
И спря да се върти за миг земята..
Няма лошо да се подмиваш... Ама в кухнята![]()
![]()
![]()
Тя няма проблем че си миеш ташаците, просто тактично ти намеква другия път да изтъркаш чиниите с тяхПървоначално написано от ro6k0o
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Y U KIDDING LIKE THAT![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Първоначално написано от Jus7DreamBoy
![]()
![]()
![]()
да се миеш в кухнята![]()
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
хахаха
нямаше как да не проверя темата с това епично заглавие !!!
![]()
Животът е като карането на колело: трябва да се движим напред, за да не загубим равновесие...!
Личната ти хигиена е на много високо ниво..........................................
Любовта е прекрасно чувство...
Е гоуем праз, кажи и на тая твойта да ти го яде барабар с ташаците, аман от чистници!